-=wolf=- napísal:lenze take otazky davaju len lamy, cheatery a pod. ved si nahod vlastny server a skusaj
on si asi myslel ze na programers islande moze hackovat este viac, ze si tam moze dat nove itemy a podobne inaksi dvovod preco by tam clovek mal ist neviem
tak vies mozno zo zvedavosti...ja by som tiez zo zvedavosti chcel skusit cheaty vo wow, ale som moc lenivy si ich niekde zhanat plus sa hrat s emulatorom aby som si spravil vlastny srv kde by som to testoval....lebo niekde na originalnom srv by som sa bal banu...a na free by som kazil zabavu ostatnym...lebo tusim cheatovanie nicilo DB
Mrk napísal:tak vies mozno zo zvedavosti...ja by som tiez zo zvedavosti chcel skusit cheaty vo wow, ale som moc lenivy si ich niekde zhanat plus sa hrat s emulatorom aby som si spravil vlastny srv kde by som to testoval....lebo niekde na originalnom srv by som sa bal banu...a na free by som kazil zabavu ostatnym...lebo tusim cheatovanie nicilo DB
na ofiku tusim take veci kontroluju 2x do roka...len treba vediet kedy ale inac ja a cheaty to ee..., sak to je super pocit ked si nieco spravis len vlastnou pracou.
hram wow na 2 servroch a ked xcem ist hrat ten druhy , atk musim prepisat realmlist , nedalo by sa to nejak spravit aby som si mohol v hre vybrat server??? lebo uz som mal aj v 1 realmliste napisane obidve ip adresy tak v hre som mal na vyber vzdy len 1
Donald_ napísal:hram wow na 2 servroch a ked xcem ist hrat ten druhy , atk musim prepisat realmlist , nedalo by sa to nejak spravit aby som si mohol v hre vybrat server??? lebo uz som mal aj v 1 realmliste napisane obidve ip adresy tak v hre som mal na vyber vzdy len 1
nie neda sa to....vzdy mozem mat na vyber iba jeden a prepisovat realmlist musis
Da sa to takto nejak.. je to ale dost jednoduche a neviem ci to este stale funguje.. .bat subor otvor v notepade a adresu ktora je tam "sc.extel.sk" zmen na realm tvojho serveru.. Ten subor musi byt v zlozke kde je wow.. Takychto suborov mozes mat nekonecno.. cize do kazdeho zadas inu adresu..
Ten .bat subor zmeni realmlist a pusti wow.exe.
Nemusis vzdy lozit do wow zlozky. Sprav si zastupcu na plochu.