CS Pro mod
Tiež som to akurát vyskúšal, ale čo je toto...
Mám non-steam Half-Life 2 a pri ňom mám aj toto:
Half-Life 2 Episode One
Half-Life 2 Lost Coast
Half-Life 2 Deathmatch
Day of Defeat Source
Half-Life Source
Portal
Garry's Mod 9
a SourceSDK
Dal som si to do jedného adresára v záujme ušetrenia miesta na duplicitných súboroch /toto držať v PC osobitne asi by ma porazilo, tak som si to takto skombinoval, čoskoro keď bude poriadny release HL2EP2 si to napálim a pôjde to papá/
A robí mi to také veci že urobím server, načíta mi hru /btw ten skin je otrasný/ , načíta mi mapu a stane sa toto, viď príloha.
Potom dopadnem a môžem len behať po mape ako dilino, nič viac ani menej. Žiadne buy menu ani nič.
Môže to byť tým že mám tie hry takto skombinované alebo tento mód je taký bullshit že nevedeli ani buy menu urobiť?
Alebo je to len tým že mám NonSteam CSS?
No každopádne nemám záujem hrať s týmto módom, radšej si stiahnem HighDefinition Pack a budem hrať s ním. Dúfam že spomínaný Black Mesa Source dopadne lepšie.
Mám non-steam Half-Life 2 a pri ňom mám aj toto:
Half-Life 2 Episode One
Half-Life 2 Lost Coast
Half-Life 2 Deathmatch
Day of Defeat Source
Half-Life Source
Portal
Garry's Mod 9
a SourceSDK
Dal som si to do jedného adresára v záujme ušetrenia miesta na duplicitných súboroch /toto držať v PC osobitne asi by ma porazilo, tak som si to takto skombinoval, čoskoro keď bude poriadny release HL2EP2 si to napálim a pôjde to papá/
A robí mi to také veci že urobím server, načíta mi hru /btw ten skin je otrasný/ , načíta mi mapu a stane sa toto, viď príloha.
Potom dopadnem a môžem len behať po mape ako dilino, nič viac ani menej. Žiadne buy menu ani nič.
Môže to byť tým že mám tie hry takto skombinované alebo tento mód je taký bullshit že nevedeli ani buy menu urobiť?
Alebo je to len tým že mám NonSteam CSS?
No každopádne nemám záujem hrať s týmto módom, radšej si stiahnem HighDefinition Pack a budem hrať s ním. Dúfam že spomínaný Black Mesa Source dopadne lepšie.
Mne to robí kadejakú neplechu, viď môj príspevok vyššie. Ale zapol som to 
//veľmi pekne ďakujem za k-. Keď je toto spam tak zjem kefu - Kendros si asi neprečítal ten môj príspevok že som to ZAPOL na nonsteam CSS a ja som ho na to upozornil týmto "spamom". Ale veď OK, ľudia sú kadejakí a ja mám karmy dosť.
///lol dík za k+
//veľmi pekne ďakujem za k-. Keď je toto spam tak zjem kefu - Kendros si asi neprečítal ten môj príspevok že som to ZAPOL na nonsteam CSS a ja som ho na to upozornil týmto "spamom". Ale veď OK, ľudia sú kadejakí a ja mám karmy dosť.
///lol dík za k+
Beta verzia ktorá bude dokončená neviem kedyAnW5249 napísal:pre tych co nevedia o com to je, ide o novu "revoluciu" v progamingu... cs 1.6 engine (malo fixnuty) so source grafikou... zatial je to dost buggedAle to je iba beta verzia.....
Re: CS Pro mod
rôčiky nám ubiehajú a stále z toho máme iba betu...
To bude taká pecka alebo vývojárom sa moc nechce?
To bude taká pecka alebo vývojárom sa moc nechce?
Re: CS Pro mod
Kým to oficiálne neprevezme Valve, a nezapojí to do Steamcommunity tak sa tomu venovať ani nebudem.
CS ProMod 1.08 BETA
Vyšla nová verzia tejto hry, je to niečo medzi 1.6tkou a Sourcom, proste pre tých ktorý by už radi hrali niečo iné ako 1.6tku ale Source im nešmakuje, je to zadarmo na stiahnutie tu http://wiki.cspromod.com/Download , je to zatial len beta verzia, takže nejaké bugy sa tam nájdu, na slovenskej counter-strike scéne je to teraz celkou veľký boom 
-
Pigesko
King
- Kontaktovať používateľa:
Re: CS ProMod 1.08 BETA
Verzia 1.08 je už takmer 2 roky stará
A čakanie na 1.1 je porovnatelné s čakaním na HL3...
//Okrem toho, že za tie 2 roky nevyriešili inštaláciu serverov a zahlcovanie portov, nevyriešili ani SG bug, ani zabugovaný DM mod, ani bugnutý SourceMod...
//a neviem prečo si vytvoril novú tému - http://www.hojko.com/counter-strike-dis ... 67340.html
//Okrem toho, že za tie 2 roky nevyriešili inštaláciu serverov a zahlcovanie portov, nevyriešili ani SG bug, ani zabugovaný DM mod, ani bugnutý SourceMod...
//a neviem prečo si vytvoril novú tému - http://www.hojko.com/counter-strike-dis ... 67340.html
-
Corn Flake
Guru wannabe
Re: CS ProMod 1.08 BETA
A je tu aj téma pre samotný promod http://www.hojko.com/cs-pro-mod-t80112.html