"fixa" na kozu?

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
verreaux
Light Professional
Light Professional

"fixa" na kozu?

Príspevok od používateľa verreaux »

Moj problem spociva v tom, ze som mal cerveno cierne botasky z brusenej koze... Ako kazde botasky treba raz za cas aj ocistit, no a moje ostali po ocisteni ruzovo cierne :D . Existuje nejaka cervena fixa alebo nieco podobne cim by som im naspät vratil ich farbu?
alfonz
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa alfonz »

Sú dve možnosti: buď sú od vietnamca, zaručene pravá koža len ???SK, alebo si ich umýval kartáčom, šmirgľom alebo niečím podobným.
Ak nie, zobral by som bloček, topánky, šiel do príslušnej predajne a zainteresovaným by som ich milo vrátil s úsmevom a slovami že sa dosrali po umytí :D

Ale o niečom ako fixa na KOŽU som namojveru nepočul. Ale ružovo-čierna sa zdá byť celkom bomba farebná kombinácia, možno na tom zbohatneš :lol:
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

hned mi to bolo divne, ze by chcel niekto tegovat aj kozy na pastvinach... po precitani nazvu temy som si myslel, ze hip hop v znacnej miere prenika na vidiek :)
k teme: bez to reklamovat. to nie je predsa mozne, ze po umyti sa ti to zmyje :lol:
verreaux
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa verreaux »

z cinaku to urcite nie je...to by som tu koli tomu ani nepisal...pocul som ze nieco take vraj existuje na bielu a ciernu farbu
Napísať odpoveď