Grafika ?

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
albert
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok

Grafika ?

Príspevok od používateľa albert »

Poradte co z tohoto
http://www.agem.sk/?flag=kategorie&cat=000100039201162

aby to bolo cca 4 tisic s DPH :)

... ozaj chcem sa opytat na Direct X 10 to bude asi onedlho standart :)
Su aj lacne grafiky co podporuju uz Direct X 10 podla vas aka sa oplati kupit ? Lebo podla mna sa oplati kupovat kvalitnu ! A chcem sa opytat ze schopna grafika s Direct X 10 (podporou) by kolko stala najmenej ?

thx
Drago
Guru
Guru

Re: Grafika ?

Príspevok od používateľa Drago »

albert napísal:Poradte co z tohoto
http://www.agem.sk/?flag=kategorie&cat=000100039201162

aby to bolo cca 4 tisic s DPH :)

... ozaj chcem sa opytat na Direct X 10 to bude asi onedlho standart :)
Su aj lacne grafiky co podporuju uz Direct X 10 podla vas aka sa oplati kupit ? Lebo podla mna sa oplati kupovat kvalitnu ! A chcem sa opytat ze schopna grafika s Direct X 10 (podporou) by kolko stala najmenej ?

thx
ja bych zobral tuto: SAPPHIRE Radeon X1950PRO 256MB DDR3 PCI TD HD

a k tomu DX10. Najlacnejsia schopna DX10 karta je podla mna 8800 GTS alebo ATI 2900 :wink:
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Vítaj späť! ;)

No do 4000,- by najlepšia bola X1950PRO..

Najschopnejšia grafika pre DX10, aby si DX10 aj v hrách mohol využiť, je aspoň minimálne 8800GTS, jej cena je 9000,- a vyššie, resp. v podobnej cene aj X2900XT, ale voľačo som čítal, že ich je nedostatok.. :)

Lacnejšie DX10 sa neoplatí, lebo tie lacnejšie nemajú silu na využitie DX10 featuritiek.. :)
ehm123
King
King

Príspevok od používateľa ehm123 »

nasledujuci text,nieje vhody pre nikoho,obsahuje hrube vyrazy a porusuje pravidla fora takze by ho nemal nikdo čítať:

pi*i sme ti neradili s grafikou??Ti je*e alebo co...som ti poradil zostavu...a povedal si ze v ageme ti spravia lepsiu tak co kur*a tu riesis?To ti mame kazdu osobitnu vec odsuhlasit v zvlast téme??Viem ze mas 13 rokov...ale ja som tato v 13tich dpc nikdy nerobil..pochop ze na fore su ludia co nemaju cas ti radit s kazdou hlupostou...ktoru ti aj tak otec nekupi!!!!A ty namiesto podakovania napises ze ti poradil nahovno...hovoris ake toto je zle forum a ako ti inde dobre poradia,ale stale sem prides cooo?

to dx10 = vidis tu cenu kolko si ochotny dat...takze dx 10 ani neries! - nabuduce hľadat uz sa to tu riesilo

//to ostatny sry za tie nadavky ale proste to sa neda...som bol troska nervozny ale uz je to ok :P
albert
Medium Expert
Medium Expert

Re: Grafika ?

Príspevok od používateľa albert »

Drago napísal:ja bych zobral tuto: SAPPHIRE Radeon X1950PRO 256MB DDR3 PCI TD HD

a k tomu DX10. Najlacnejsia schopna DX10 karta je podla mna 8800 GTS alebo ATI 2900 :wink:
Thx 5000 je take na prelome ale je to najlepsie a naj za tu cenu thx :)

warezman: pozri ! To bolo v podstate vseobecne :) Tak klidek
Napísať odpoveď