Zilina - cluby, bary
Zilina - cluby, bary
Mozete sem podavat najlepsie kluby zo ziliny? hodila by sa aj nejaka foto... chcel by som tam ist niekdedy s chalanmi zit...
Ja co som sa tam bol pred rokom rozobrat na pozvanie spoluziakov, presli sme cca 6 lokalov, no pacilo sa mi hlavne v nejakom umeleckom podniku- udajne tam chodia umelci ci jaka "haved" (nazov snad doplnia domaci) a potom Alcatraz- diskoteka priamo na namesti- tam sme to aj zakotvili, tam sa mi asi aj vzhladom na pokrocily stav pacilo najviac. BTW. prijemne prekvapila komunikativnost babul ; ) V Alcatraze som sa vsak zaroven do krcov supoval na jednom- gogo tanecnica v klietke tam nakladala tanecky v strasne zlych bielych rukavickach a ked som zbadal partiu drsne sa tvariacich chalankov pod klietkou, ktori davali nejake techno tahy v rovnakych rukavickach, takmer som sa od smiechu zvalil na zem- nechapem co to tam vtedy ficalo... ; ))
PS: ZA som si aj vdaka tejto 'Tour de Bar' oblubil, aj ked velky podiel na tom maju ti spravni ludia- ci uz viac, al. menej znami.
// rofl, ono to v tom Alcatraze fici pravdepodobne dodnes kua (vid priloha). BTW. viac foto z tohto lokalu na websound.eu
PS: ZA som si aj vdaka tejto 'Tour de Bar' oblubil, aj ked velky podiel na tom maju ti spravni ludia- ci uz viac, al. menej znami.
// rofl, ono to v tom Alcatraze fici pravdepodobne dodnes kua (vid priloha). BTW. viac foto z tohto lokalu na websound.eu