Zilina - cluby, bary

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mystique
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Zilina - cluby, bary

Príspevok od používateľa mystique »

Mozete sem podavat najlepsie kluby zo ziliny? hodila by sa aj nejaka foto... chcel by som tam ist niekdedy s chalanmi zit...
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

No ja mam rad XXL pub na masarycke uz len koli obsluhe, holohlavi bradati tetovani tvrdaskovia a kopec spomienok, no budi to tam dojem stesnenosti, inak je dobry Guru ale tam som bol len par krat. Foto bohuzial nesplasim, skus zabrowsovat.
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Ja co som sa tam bol pred rokom rozobrat na pozvanie spoluziakov, presli sme cca 6 lokalov, no pacilo sa mi hlavne v nejakom umeleckom podniku- udajne tam chodia umelci ci jaka "haved" (nazov snad doplnia domaci) a potom Alcatraz- diskoteka priamo na namesti- tam sme to aj zakotvili, tam sa mi asi aj vzhladom na pokrocily stav pacilo najviac. BTW. prijemne prekvapila komunikativnost babul ; ) V Alcatraze som sa vsak zaroven do krcov supoval na jednom- gogo tanecnica v klietke tam nakladala tanecky v strasne zlych bielych rukavickach a ked som zbadal partiu drsne sa tvariacich chalankov pod klietkou, ktori davali nejake techno tahy v rovnakych rukavickach, takmer som sa od smiechu zvalil na zem- nechapem co to tam vtedy ficalo... ; ))

PS: ZA som si aj vdaka tejto 'Tour de Bar' oblubil, aj ked velky podiel na tom maju ti spravni ludia- ci uz viac, al. menej znami.

// rofl, ono to v tom Alcatraze fici pravdepodobne dodnes kua (vid priloha). BTW. viac foto z tohto lokalu na websound.eu
Prílohy
40.jpg
Napísať odpoveď