Cafte resetnem moj novy PC ( poskladany asi len 1hod - ale teraz nejde nieje tam ggraf. ) ale pri skuskach . ked sme ho restetli tak zvuk ako ked vypne ELEKTRIKA ...
je tam nieco zle napojene ? alebo kde je chyba..dufam ze sa chapeme...
Ide o to resetnem PC zvuk by mal byt taky klasicky .. ale tu je ho pocut ako velky PAD> niecoho...
REstart PC : fatalne zlihanie
Neviem, co mas presne na mysli, aky zvuk, mozes ho skusit nahrat
Aspon co sa tyka award biosov, tak su tam len dva zvuky, bud pipne pri zapnuti a vsetko je ok, ale ak je nieco s grafikou, tak mi tu zahra inu baladu
A ci vypne elektrika alebo to ja resetnem, tak tam nic nezahra. Skus si teda poriadne prekontrolovat kabel po kabli, ci je vsetko spravne pozapajane, ci aj ku grafike mas aj dodatocne napajnie zapojene, skratka vsetko, do kompu ti nikto nevidi, takze na to si sam.
-
R1k1nko
Darca
- Kontaktovať používateľa:
no nemam tam teraz graf.... ale ani neviem preco mi tam nejde obycajna PCI karta ( asi je zla , ale mal som pozicane dve ... )
a ktomu mojmu problemom stym zvykom uz to nerobi ale neviem preco z nicoho nic...
ten zvuk : ked vypnete PC tak pocut nejaky zvuk.
ale ja som mal pri restarte dva krat silnejsi zvuk.... dufam ze uz nebude ak ano hned nahram zvuk a poslem sem,,,, teraz nemam na to prislusenstvo.
1900 pekne cislo...

a ktomu mojmu problemom stym zvykom uz to nerobi ale neviem preco z nicoho nic...
ten zvuk : ked vypnete PC tak pocut nejaky zvuk.
ale ja som mal pri restarte dva krat silnejsi zvuk.... dufam ze uz nebude ak ano hned nahram zvuk a poslem sem,,,, teraz nemam na to prislusenstvo.
1900 pekne cislo...
Myslis ten zvuk ked ti hucia vsetky ventilatory a z nenazdajky sa uplne vypnu? Ako ked ti pc zdochne, proste z full obratok na nulu?
Mas zapnute nejake take srandy ako cool n quiet alebo co? Alebo hocico co ti reguluje otacky vetrakov, mozno je to zle nastavene a pred vypnutim ti ich roztoci na chvilu na max.
//Ked budes mat 2k tak ti aj pogratulujem
Mas zapnute nejake take srandy ako cool n quiet alebo co? Alebo hocico co ti reguluje otacky vetrakov, mozno je to zle nastavene a pred vypnutim ti ich roztoci na chvilu na max.
//Ked budes mat 2k tak ti aj pogratulujem
-
DanielDevil
Addict
- Kontaktovať používateľa: