edu.sk

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
mailer
Star
Star

edu.sk

Príspevok od používateľa mailer »

ahojte,robim stranku pre nasu skolu ktora je na edu.sk a chcem sa spytat ci ku tomu davali aj MySQL databazu , ak by niekto vedel tak nech mi aj povie cez aku adresu sa tam logovalo.Dik.
shanoy
Star
Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Re: edu.sk

Príspevok od používateľa shanoy »

mailer napísal:ahojte,robim stranku pre nasu skolu ktora je na edu.sk a chcem sa spytat ci ku tomu davali aj MySQL databazu , ak by niekto vedel tak nech mi aj povie cez aku adresu sa tam logovalo.Dik.
srandujes?? Tam neni ani podpora PHP a nie este MySQL .
jakub199
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jakub199 »

Ako tu uz kolega spomenul malli sme tiez podobny problem server je pod spravou T-com takze ak chces php a SQL tak musis zaplatit normal hosting co ponuka T-com aspon Urovne WEB standart Plus (neviem ci sa dajak nezmenilo ale skoly maju Basic) a to ychadzalo cca 1086,00 SK na pol roka co je za taky hosting nenormalne vela.

EDIT//:mas pravdu ale mna sa to uz netyka takze mi to je jedno
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ja neviem co skoly socuju na tychto druhostupnovych domenach a tvaria sa velmi dolezito. Spravte si vlastny nazov domeny a kaslite na ostatnych, tu sociarinu co ponuka "edu.sk" domena a neviem aka "skolska" organizacia mozete presmerovat na Vasu a nik si nic nevsimne [cez htaccess si prepisete nazov domeny u seba an bla.edu.sk a je pokoj a bude to pod vami]. Hosting na rok stoji 2000 SKK aj s domenou s kralovskymi parametrami, alebo 1200 SKK so skromnejsimi u normalnych firiem.
Napísať odpoveď