nokia mms nastavenie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lucas03
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

nokia mms nastavenie

Príspevok od používateľa lucas03 »

Caute.
Potrebujem nastavit mms na nokiu 6020. Kedysi som to mal, ale mobil som musel dat do opravy a vsetko mi zmazali. Teraz som googloval kde sa daju poslat tie konfiguracne nastavenia, ale nic som uz nenasiel. Na orangeportali kde sa daju poslat mam zle cislo, lebo tam je nastavena pedvolba 090 a ja mam cislo 0918. Neviete niekto kde je ta stranka? dik.
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

sak chod do orangeu a oni ti to nastavia alebo zavolaj na ich liku ale je platena
lucas03
Darca
Darca

Príspevok od používateľa lucas03 »

nechodim do mesta kazdy den. Lepsie by bola ta stranka. kurnik ked som ju mal asi v zalozkach len brat mi to odfajcil :cry:
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

lucas03 napísal:nechodim do mesta kazdy den. Lepsie by bola ta stranka. kurnik ked som ju mal asi v zalozkach len brat mi to odfajcil :cry:
hmm. Neviem, ja som t-debilak dlhorocny, ale u "nas" to funguje tak, ze zavolam infolinku a operatorka mi posle technicku spravu s nastavenim a ja dam len prijat. Skusal si 905 905 905 ci len 905 a tam si to od nich vypytat?
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

co takto www.nokia.sk
lepsie povedane : http://www.nokia.sk/A4442202
a odtial si poslat nastavenia pre Orange ? my nehovor ze ta toto nenapadlo lebo potom si to nehladal ...
Napísať odpoveď