USB porty nejdu/help

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Zoldak
Amateur
Amateur

USB porty nejdu/help

Príspevok od používateľa Zoldak »

Cafte. Z nicoho nic mi nejdu USB porty. Ak vlozim usb kluc alebo nieco ine do usb portu pc nereaguje. Newiem co s tym je. Nejdu ziadne, nefunguje mi kammera, tlaciaren nic. Prosim pomozte je to surne. Diky
Sheep
Addict
Addict

Re: USB porty nejdu/help

Príspevok od používateľa Sheep »

Zoldak napísal:Cafte. Z nicoho nic mi nejdu USB porty. Ak vlozim usb kluc alebo nieco ine do usb portu pc nereaguje. Newiem co s tym je. Nejdu ziadne, nefunguje mi kammera, tlaciaren nic. Prosim pomozte je to surne. Diky
tak ti odisiel USB radic, aj to sa stava...
Zoldak
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Zoldak »

A co teraz?
Pedro109
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Pedro109 »

ak to nerozchodis asi budes musiet kupit novu dosku, pripadne USB radic do PCI portu...stoji to cca 300Sk
gabberman
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa gabberman »

aj mne sa to stalo,neisiel ziadny usb port...naformatoval som disk a nahodil nanovo system a uz to islo...tak vyskusaj,jet o lepsie ako kupovat novu dosku :D
kingvirus
Amateur
Amateur

Re: USB porty nejdu/help

Príspevok od používateľa kingvirus »

Ako ti to mohlo pomoct, ak ti ani v BIOSE nesla klavesnica??? Ja mam rovnaky poblem. Najpr pol dna pisalo ze zariadenie nebolo rozpoznane, no nic v PC nebolo, myslel, som si , ze je*e XP pro. no vecer prestali komplet setky USB reagovat. Ani v BIOSE ani WIN, myska svieti ale nejde, USB kluce len bliknu. KLlavbesnica vobec nic. V BIOSe je zapnute USB, aj reset BIOS som spravil. Prosim, daku radu okrem PCI radica?
Napísať odpoveď