Mobil z BA

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Mobil z BA

Príspevok od používateľa M@rt1n »

jeden chalan z BA mi ponuka mobil ale ma len mobil a nabijacku je mozné ze je ukradnuty da sa to nejako zistit???
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Re: Mobil z BA

Príspevok od používateľa uplink »

ertre napísal:jeden chalan z BA mi ponuka mobil ale ma len mobil a nabijacku je mozné ze je ukradnuty da sa to nejako zistit???
jj a velmi lahko. Teda pokial ho necorkol aj s krabicou : ). Pozri si imei telefonu [natukaj specialny kod este pred zapnutim fonu so simkou, tam kde sa dava "zadajte pin", alebo "vlozte sim kartu", kazdy telefon ma mozno iny kod - google] a porovnaj ho s imei kodom na krabici a v papieroch. Nie je nic lahsie.
M@rt1n
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa M@rt1n »

to bude problem krabica ani papiere nie su
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

ukradnuty podla mna

edit:// obelix preto hovorim ze ma ukradnuty lebo normalny uzivatel u seba ponecha papiere a obal a vsetko
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

ertre napísal:to bude problem krabica ani papiere nie su
v tom pripade to nemas ako zistit. jedine zbehnut na policiu a spytat sa ich ci telefon s "tym a tym" iMEi kodom nebol corknuty, ale tie oni hned menia, aj tak nechapem, aky tam potom daju, to je nejaka databaza "mrtvych", alebo nepouzivanych iMEi kodov specialne pre piratov?

Argh mates! Here, use these 1000 000 free iMEi codes! You won't get caught for them! Argh argh...your safe haven.

Nejaky omyl no, ale co uz.
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

pozri aj tak to mas jedno ci je kradnuty alebo nie ... ak to nie je nejaky ultra super moderny specialny telefon co mal nejaky politik alebo velke zviera v ktorom ma cenne udaje tak sa tym policia nebude zaoberat ... cize to mas jedno je mozno taka menej ako 1% sanca ze by ti telefon zhabala policia pretoze je kradnuty maju aj ine veci na praci ako hladat telefony ktorych sa denne ukradnu na slovensku desiatky ...
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

garantujem ti ze ak bol ten telefon kradnuty, a clovek ktoremu ho ukradli to nahlasil na polícii tak sa to zistí velmi jednoducho. polícia pokazde zasiela žiadosť do všetkých sieti na slovensku (T-mob, orang, O2) a oni si to zadávaju do PC s tým ze ak sa ukradnuté imei scíslo objaví v sieti (ked zacnes kradnuty mobil pouzívat) tak operátor zasiela polícii oznámenie ze telefon sa objavil v sieti, pouzíva císlo 09xxxxxxx a majitelom císla je pán/pani XY. a uz to ide jednoducho. Viem o com rozprávam tak sa mi to tu nesnazte vyvrátit. A este k tomu ze ked je telefon bez krabice tak musi byt hned kradnutý, je to blbost. Mal som k dispozícii nespocetné mnozstvo telefonov bez krabice a papierov, a po zistení povovu som zistil ze VACSINA telefonov nebola kradnutých-
Juicy
King
King

Príspevok od používateľa Juicy »

Kamosovi pred niekolkymi rokmi takto zazvonili na dvere a pytali sa ho ci vlastni N3410 on povedal ze hey.pytali sa na povod, odpovedal ze ho kupil od spoluziaka.Ten ho ukradol na DJine o com kamos nevedel, policia mu vzala telefon a chalanisko musel na policiu kde mu prisieli kradez dalsich 3 mobilov.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

nuz na niekoho to zvalit musia, aby sa mi zlepsila statistika... ja by som kradnuty mobil nekupoval. je plno ludi, co pradavaju nove telefony za dobre ceny. hlavne taki, ktori maju k pausalu novy telefon, ale su zvyknuti na svoj starsi typ. tak ako prve, predaju ten novy a maju z toho peniaze a navyse ich milacik im ostane. keby som mal kupit fon, tak od nejakeho takehoto typka. zvycajne je k tomu aj krabica, nabka, kable, vsetko co treba a este ako gratis zaruka 2 roky
drdi21
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa drdi21 »

turtlak69 napísal:nuz na niekoho to zvalit musia, aby sa mi zlepsila statistika... ja by som kradnuty mobil nekupoval. je plno ludi, co pradavaju nove telefony za dobre ceny. hlavne taki, ktori maju k pausalu novy telefon, ale su zvyknuti na svoj starsi typ. tak ako prve, predaju ten novy a maju z toho peniaze a navyse ich milacik im ostane. keby som mal kupit fon, tak od nejakeho takehoto typka. zvycajne je k tomu aj krabica, nabka, kable, vsetko co treba a este ako gratis zaruka 2 roky
juj.ty budes asi fizel ked pises ze:aby sa my zlepsila statisktika.

:D :D

neboj sa ja viem ze to bol len preklep.
Napísať odpoveď