Pre vsetkych, ktori potrebuju pomoc s logom al. bannerom
-
mikkimikki
Medium Professional
a co hrate ? (neberte to ako spam, ide o to ze by som aj pomohol nieco vymysliet len aby sa to logo prisposobilo stylu)boyindoor napísal:Zdrawim, pomohli by ste mi niekto vymysliet logo pre moju kapelu???
Volame sa ZLAVA SPRAVA![]()
Ja uz som nieco skusal ale nejak sa mi nedari vymysliet nieco originalne
-
smajlik1976
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Tak ja by som potreboval ak by bol niekto ochotny vytvorit mi niejake logo ako je v lavo v rohu to hojko .. ale s nazvom EKONOMIA teda ak je tu niejaky grafik a vedel by sa s tym trochu pohrat a niejak upravit ten nazov ekonomia tak by som sa potesil ...........a jasne ze sa odmenim vsetkym ktory pomozu K+ 
-
martinrozok
Medium Expert
Tymto prispevkom nechcem robit nicomu reklamu...ak to zle pochopite srry (ta stranka na ktoru su tieto obrazky este neexistuje)...chcem sa vsak spytat ktory s tycho obrakou je najlepsi ako logo stranky (treba brat do uvahy ze nieco vyzera viac ako logo a nieco viac ako napr. cedula s nazvom restauracie) (1. a 3. niesu tie iste!)
Dakujem
Dakujem
podla mna ani jedno z nich nie je logo ale skorej nejaka titulka alebo tak, keby v tom bol "zaimplantvany" nejaky obrazok alebo by bol ten napis apson s obrazkom potom by som to bral ako logo
kazdopadne 4. je hrozne a to 5. z nich vyzera asi najlpesie
ale myslim ze by to chcelo nieco zaujimavejsie ako vybrat font, nahadzat tam 4 efekty a logo je tady ...
kazdopadne 4. je hrozne a to 5. z nich vyzera asi najlpesie
ale myslim ze by to chcelo nieco zaujimavejsie ako vybrat font, nahadzat tam 4 efekty a logo je tady ...
-
martinrozok
Medium Expert
vytvorenie "sepioveho" vzhladu fotky
viete ma niekto navigovat, ako v photoshop cs2 anglicka verzia,
si upravim ciernobielu fotku tak aby vo finale mala taky ten "sepiovy" vzhlad
p.s: neviem ci som sa dobre vyjadril, photoshopu prd rozumiem, ale zainteresovaní ma dufam pochopili...
ďakujem
si upravim ciernobielu fotku tak aby vo finale mala taky ten "sepiovy" vzhlad
p.s: neviem ci som sa dobre vyjadril, photoshopu prd rozumiem, ale zainteresovaní ma dufam pochopili...
ďakujem
ludkovia potrebujem tu dorobit tweetymu cierne oci ...
ale tak aby to bolo stale pohyblive na velkosti nezalezi diks 
- Prílohy
-
- tweety-pie_25126.gif
- (7 KiB) 289 stiahnutí
Re: vytvorenie "sepioveho" vzhladu fotky
V photoshope sepioveho efektu dosiahnes najrychlejsie asi tak, ze zvolis Image>Adjustments>Photo Filter...kaper napísal:viete ma niekto navigovat, ako v photoshop cs2 anglicka verzia, si upravim ciernobielu fotku tak aby vo finale mala taky ten "sepiovy" vzhlad
ďakujem
Tam si z filtrov vyberes sepiu a posuvnikom si urcis ako vyrazne ma byt obrazok tymto filtrom postihnuty.. v tvojom pripade zrejme 100%
ob3l1x napísal:nie takto ... tie oci musia byt biele v nich modre a tom modrom ma byt cierne ...
- Prílohy
-
- tweety.gif
- (6.69 KiB) 275 stiahnutí
2 martinrozok: ? pls vysvetli ako Ty chapes logo? Je to normal text, bez zasahu, nicoho "svojskeho", ziadny zasah..?
Podla mna ti chyba nieco, co si clovek zapamata. Nieco, cim narusis typickost textu (fadnost). Efekty a pod. je len visage, ale pozmenit TVAR, resp.kompoziciu a pod., to bude znak/symbol TVOJEJ domeny
Podla mna ti chyba nieco, co si clovek zapamata. Nieco, cim narusis typickost textu (fadnost). Efekty a pod. je len visage, ale pozmenit TVAR, resp.kompoziciu a pod., to bude znak/symbol TVOJEJ domeny
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Potreboval by som jeden banner o rozmeroch 88x31 na styl counter strike a vpratat don text "k1nGz 0f AnGels" moze byt text aj animovany...Staci ked cez neho pojde taky zablesk... A moze to byt aj ako sa robia userbary nieco take ako som pripojil do prilohy... ze nieco z neho vycnieva...
Jednoducho to potrebujem urobit tak aby to cloveka zaujalo
Ďakujem Vám strasne moc.
Jednoducho to potrebujem urobit tak aby to cloveka zaujalo
Ďakujem Vám strasne moc.