problem s babenkou

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
suTTam
Novice
Novice
Používateľov profilový obrázok

problem s babenkou

Príspevok od používateľa suTTam »

Vzdy sa mi pacili dievcata pekne vyzorovo,ale teraz ma viac zaujima ich vnutro.Uz mi nieje podstatne tak ako vyzera ale skorej to co k nej citim a ze nam je spolu dobre.Ked som s nou tak sa mi vzdy rozbucha velmi srdce a niekedy mi dokonca dojdu slova alebo sa zakokcem.Poradte mal by som sa jej spytat ci by so mnou nechcela nieco mat?myslim ze sa jej pacim aj ona mne dost aj mi napisala ze som fajn chalan a ze sa so mnou da pokecat viac ako s inimi chalanmi.Diky za nazory.
uNreal_saTch^
Professional
Professional

Príspevok od používateľa uNreal_saTch^ »

ak sa hanbis co tak to spravit bez reci? :)
skus ju zobrat niekte, kde budete spolu robit nejaku cinnost...napr bowling... a potom jej pekne ukaz ako sa hadze gulou a ked to nebude vediet tak jej skratka mozes "pomoct".
nejde o bowling, mozes si vybrat hocico...to je na tebe...
ale aby si sa jej mohol nejako nevinne dotykat :) potom uz budete mat k sebe blizko a pojde to aj bez slov :)
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

takychto tem na to ako zacat komunikovat s dievcatom a ako sa o nu poznazit je tu strasne vela trosku pohladaj.... :wink:
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

"typicky pripad" nezistis pokial neskusis ... nik inny to za teba nevyrieši/nezisti.
Rammer
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Rammer »

Kolko mas rokov?
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

GL HF :)

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

uz ako naznacil kolega TRIPLE ...precitaj si temy na hojko.com a pochopis

ja by som tuto temu nelockoval uz len kvoli tomu ze sa mi to zda v tomto pripade zaujimave...chlapec uz dospel a riesi prvu lasku...

radu pre teba nemam lebo tá správna uz bola spomenuta vyssie : skus ten bowling alebo mozno este lepsie biliard :) tak som moju ex zbalil ja...
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

na gule a tyc :lol: ? nj nj
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

bowling je mozno fajn, ale ta cena na hodinu je dost vysoka. sa mi zda ze okolo 400sk/hod to je alebo bolo. biliard stoji ovela menej a navyse keby si chcel babu ucit hrat biliard, tak by ste mali k sebe az moc blizko ;)
OT:
alebo ju mozes ucit programovat ;) to nebude vediet skoro urcite. upsech zaruceny :lol:
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

jj..ten biliard je dobrý nápad....chodťe do niekeho príjemného baru alebo tak kde to máte radi....pozvi ju na kofolu a billiard....ked ti povie že nevie hrať biliard tak povedz ze ju to naučíš,že to bude zábava,,,,no a ked ho hrať vie tak smola :P ...
ale nie jednoducho si sadni k nej prehodte pár slov a stále sa na nu pozeraj..usmej sa a tak....po chvílke pozerania jej povedz že je dnes pekná a už to pojde.... :D
dekarbon
King
King
Kontaktovať používateľa:

Re: problem s babenkou

Príspevok od používateľa dekarbon »

suTTam napísal:Vzdy sa mi pacili dievcata pekne vyzorovo,ale teraz ma viac zaujima ich vnutro.Uz mi nieje podstatne tak ako vyzera ale skorej to co k nej citim a ze nam je spolu dobre.Ked som s nou tak sa mi vzdy rozbucha velmi srdce a niekedy mi dokonca dojdu slova alebo sa zakokcem.Poradte mal by som sa jej spytat ci by so mnou nechcela nieco mat?myslim ze sa jej pacim aj ona mne dost aj mi napisala ze som fajn chalan a ze sa so mnou da pokecat viac ako s inimi chalanmi.Diky za nazory.
chlapec toto iste mam aj ja za problem ale sanzim sa to uz riesit aj som zacal sa o nu snazit zatial iba objatiami na privotanie a rozlucku,snazim sa an nu sumievat,byt k nej mily a pozorny,to mas jak keby taky nevinny flirt alebo ako to nazvat,proste nehanbi sa a uakz co k nej citis hja sa o to snazim takto bez slov ale aj slovami jej hvoorim ez ej mi snou dobre ze ju mam velmi rad a tak dalej.. zatil to funguje sak skus
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

a naco este cakas?kym ti ju preberie niekto iny?ked sa pacis aj ty jej,tak v com je problem? :wink:
Napísať odpoveď