Ako dostat hudbu z MC kazety na HDD?

Témy týkajúce sa procesorov, pamätí, grafických kariet, harddiskov...
propan
Medium Expert
Medium Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Ako dostat hudbu z MC kazety na HDD?

Príspevok od používateľa propan »

Cafte, ako sa da dostat hudba z klasickej (dnes uz historickej :D ) magnetofonovej kazety do pocitaca na disk? Islo by to napriklad tak, ze do konektoru pre sluchadla na magnetofone pichnem kabel jack-jack (na oboch stranach samci) a druhu stranu dam do vstupu pre mikrofon v pocitaci? Ale potom aky program je najlepsi (najjednoduchsi) na nahratie? Alebo to cele ide aj inak? :) Dakujem!!! :oops:
brm
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa brm »

Neviem, či Ti pôjde cez konektor na mikrofón, skôr pohľadaj konektor Line-In.. tento je na takéto veci určený.. ;)
Matej18
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Matej18 »

no ja som mal pobobný problém a riešil som to takto : zapojil som zo slúchadiel s magnetofonu do mic alebo do line in a potom som použil nero. obsahuje soft na nahrávanie s pásky a LPčky teda platní :D ide to aj ked sa treba pohrať v nastaveniach a odstrániť nejaký ten šum a poboné veci nie je to žiadna veda: :D
Marekkkkk
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Marekkkkk »

ja som to robil takto, ze som pustil pasku na hi-fi vezi, ktora ma vystup LINE-OUT, ktory je kvalitnejsi ako keby som kabel napojil do sluchadloveho vystupu. potom som druhy koniec napojil do LINE-IN do pc. nezabudni povolit v zvukovom nastaveni, lebo vacsinou byva stiseny. tiez som pouzil nero soundtrax. nebol problem
Napísať odpoveď