Odobratie vodicaka
-
Pedrosino
Star
- Kontaktovať používateľa:
Odobratie vodicaka
Zdravim...najprv tak to vcera som isiel na skutri a chytili ma poliši ale nebol som ze uplene striezvy nafukal som 0,4 a chcem sa spytat jaku asi velku mi mozu dat pokutu a nakolko mi odoberu vodicak...dik za odpovede..
-
hojko
Site Admin
0,4 nie je az take hrozne, dostanes mozno 10 mesiacov a par tisic pokuty (odhadujem tak na 5-8 tisic). Po polovicke mozes poziadat o odpustenie, ale musis mat vsetko splatene. Ako dovod mozes uviest, ze si student a auto ci skuter potrebujes na prepravu, pripadne ze auto potrebujes ku svojej praci. Ak je to prvykrat, tak by s odpustenim polovice trestu nemal byt problem.
Tak tak, po roku ho dostanes, ale ofiko je to na dva roky. Za alkohol by som ale neodpustal, to je velka skoda, ze to tak funguje
Ci uz mas 0,4% alebo 2,0 nafukane, na tom nezalezi. Skoda, ze nie som zakonodarca ...
Inak do konca roka budu akcie zamerane hlavne na alkohol za volantom, takze aspon daco pozitivne.
Inak do konca roka budu akcie zamerane hlavne na alkohol za volantom, takze aspon daco pozitivne.
Najväčší nonsens, aký som počul bol v Nemecku navrhovaný zákon, že kňaz môže v nedeľu cestou domov z omše nafúkať max. 0.2. Tuším to neprešlo, no väčšiu kravinu len zriedka začujete... Akoby omšové víno nemalo účinok, než fernet, či iný alkohol.
Pedrosino:Predvolali si ťa na koberček? Na mieste si neplatil blokovú pokutu?SKúter si domov tlačil?
-Kamarátovi hrozili odobratím vodičáku za prekročenú rýchlosť a nakoniec to skončilo u pokuty. Sa im tam vyhováral, že je začínajúci podnikateľ a že bez auta by šiel pod most a podobne..
Za to pokutu platil mastnú, ak si dobre pamätám, celých 15 tisíc to bolo
Pedrosino:Predvolali si ťa na koberček? Na mieste si neplatil blokovú pokutu?SKúter si domov tlačil?
-Kamarátovi hrozili odobratím vodičáku za prekročenú rýchlosť a nakoniec to skončilo u pokuty. Sa im tam vyhováral, že je začínajúci podnikateľ a že bez auta by šiel pod most a podobne..
Za to pokutu platil mastnú, ak si dobre pamätám, celých 15 tisíc to bolo
Ja som zas počul niečo také, že ak je človek chorý, môže odmietnuť dychovú skúšku, lebo že z hlienov a z tých gebuzín sa dá niečo nafúkať...
Tak sa vyhovorím, že som chorý, a pokým prídem do nemocnice na odber krvi, aby zistili alkohol, tak už budem triezvy
Ale nie, ja by som tým, ktorí nafúkajú za volantom dával také pokuty, že by si trikrát rozmysleli, či naštartujú...
Tak sa vyhovorím, že som chorý, a pokým prídem do nemocnice na odber krvi, aby zistili alkohol, tak už budem triezvy
Ale nie, ja by som tým, ktorí nafúkajú za volantom dával také pokuty, že by si trikrát rozmysleli, či naštartujú...
-
qwerty-xyz
Ludia sorry ze od temy ale ako hovori jedno "pravidlo cestnej premavky"
Stres za volant nepatri!- Alkohol a najmä drogy nas stresu zbavuju...
k teme
Vodicak ti mozno vezmu ale ked si kamarat s policajtami tak sa to bude dat ukecat a ked niesi tak snad poznas niekoho kto s nimi chodi na pivko tak to bude v pohode...

Stres za volant nepatri!- Alkohol a najmä drogy nas stresu zbavuju...
k teme
Vodicak ti mozno vezmu ale ked si kamarat s policajtami tak sa to bude dat ukecat a ked niesi tak snad poznas niekoho kto s nimi chodi na pivko tak to bude v pohode...
..tak ale ked ma nahanaju, tak nestratim hlavu a nejdem ako blazon- vsetko robim s kludom...ver mi da sa to....kupo napísal:m1s0: jj... mal skusit ujst... mozno by ho zacali aj nahanat, on by sa mohol vyburat niekde do priekopy, polamat si chrbticu... a nakoniec pokutu by platil aj tak, vodicak by mu aj tak zobrali a este ako bonus by sa stal invalidom... a to sa predsa viac oplati, nie?
-
supermario
Light Star
a po ďalšie, keď ťa chytia, naparia ti basu za to, že si im chcel ujsť... a to všetko kvôli 0,4 promile... nie, nie, alkohol za volantom, vodičák na pár rokov (ak nie na vždy) odovzdať...MurphY napísal:no lenze vies.. asi kazdy kto jazdi s vodicakom tak ma spz za chrbtom..cize aj kebyze uteces tak si ta najdu.. dam ti radu
nepozeraj tolko tu kobru 11..
...to s tou kobrou11 a nazorom decka si si mohol odpustit....MurphY napísal:no lenze vies.. asi kazdy kto jazdi s vodicakom tak ma spz za chrbtom..cize aj kebyze uteces tak si ta najdu.. dam ti radu
nepozeraj tolko tu kobru 11.. nazor 11 rocneho decka co este nikdy nesedelo za volantom..vsak utec mal si tam hodit nitro a utiect..
...tak ale ked viem co idem robit, tak hadam nebudem mat na moto vycapenu znacku....
...a na moto uz mam odjazdene dost- ci uz na mojej , alebo na inych co som mal prilezitost osedlat....
...a k tomu utekaniu- momentalne na mojej 125-ke je to tak , ze mi to akurat vsetko vida, ale napr na KTM LC4 SM by som ich este musel cakat, alebo by sa vobec za mnou ani neotocili...