Need for Speed:Pro Street

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

SSemteXX napísal:ano chapes...ale EA zarazit HRATELNOSTOU nedokaze...maximum je to ze hru urobi realnou a grafickou...od crysis ocakavam uplne nieco ine..grafika je zatial prvotriedna..no som zvedavy ci ma PROSTREET bude naozaj sokovat.. :roll:
Bohuzial v auto brangi sa neda uz ničim inym šokovat proste tam uz su pravidla danne uz len sa to da zdokonalit na dokonalost nič viac .....
Ale uz som dlho nehral nejake zavody kde boli auta ozbrojene a pri zavode po sebe strielali to bola vzdy dobra zabava (stary dobry Wipeout 21**)
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

Enduro3333 napísal:Bohuzial v auto brangi sa neda uz ničim inym šokovat proste tam uz su pravidla danne uz len sa to da zdokonalit na dokonalost nič viac .....
Ale uz som dlho nehral nejake zavody kde boli auta ozbrojene a pri zavode po sebe strielali to bola vzdy dobra zabava (stary dobry Wipeout 21**)
noo taka jednoducha online hra na tento styl je napr. Upshift Strikeracer a je free...grafika nic moc..ale na chvilkove pobavenie postaci :D
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

webmasterr napísal:noo taka jednoducha online hra na tento styl je napr. Upshift Strikeracer a je free...grafika nic moc..ale na chvilkove pobavenie postaci :D
hh...pametam sa ako som na svojej starej sunke pENTIUM 1ke drtil TOTAL ANIHILATION a nieco taxi...a este CARMAGEDDON :D:D to boly hry :lol: no spomienky vo mne ostanu navzdy :lol: :oops:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

carlist rozsireny o dalsich 8 aut:
2006 Honda Civic Si
2006 Porsche Cayman S
2003 Infiniti G35
2006 Nissan 350 Z
1998 Toyota Supra
1969 Dodge Charger
1967 Chevrolet Camaro SS
2006 Volkswagen R32
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:hh...pametam sa ako som na svojej starej sunke pENTIUM 1ke drtil TOTAL ANIHILATION a nieco taxi...a este CARMAGEDDON :D:D to boly hry :lol: no spomienky vo mne ostanu navzdy :lol: :oops:
hej hej aj moje oblubene hry :lol: no tešim sa na nejaku peknu zavodnu hru uvidime čin NFS prekvapí .. videa zo zavodenia vyzeraju pekne ..(hlavne tie kde turujete 150km/h a super pred vami nezvladne zakrutu a vyleti z trate a zrovna zobere zo sebou aj toho druheho) :lol:
ProfionQQ
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

NFS

Príspevok od používateľa ProfionQQ »

Enduro3333 napísal:hej hej aj moje oblubene hry :lol: no tešim sa na nejaku peknu zavodnu hru uvidime čin NFS prekvapí .. videa zo zavodenia vyzeraju pekne ..(hlavne tie kde turujete 150km/h a super pred vami nezvladne zakrutu a vyleti z trate a zrovna zobere zo sebou aj toho druheho) :lol:
150 = turovanie??? :D :D tolko idem domov zo skoly ked som hladny a to chodim na otcovej octavii :D

ale to co si pisal za tym je spravne :) to sa paci aj mne ale vo vacsej rychlosti...

a bol by som rad keby do hry zapojili trosku aj vonkajsie prostredie, pozadie zavodov, fanusikov, prostredie kde sa aktualny pretek uskutocnuje.... nie len suchý závod a hotovo...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

no uvidíme :) ale veľkú šancu,tomu nedávam,aj Carbon vyzerali screeny veľmi dobre a nakoniec totálny shit,most wanted je lepší a je aj starší.. :lol:
tom.tom11
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tom.tom11 »

Nino ale ide aj o to ze to ludia aj hrali a celkom som bol prekvapeny ked pisali ze konecne sa necitili ako keby isli 20kM/h a museli aj brzdit :D....Ja som hlavne zvedavy ako spravili drift lebo video vyzeralo celkom zaujimavo
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

tom.tom11 napísal:Nino ale ide aj o to ze to ludia aj hrali a celkom som bol prekvapeny ked pisali ze konecne sa necitili ako keby isli 20kM/h a museli aj brzdit :D....Ja som hlavne zvedavy ako spravili drift lebo video vyzeralo celkom zaujimavo
no v NFS málo kedy používaš brzdu..áno video bolo zaujimavé,fotografická grafika :oops: to je už niečo ale či to aj tak bude :?
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

bude tam nicenie lebo podla videii nwm :P
wolodo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa wolodo »

ano tento mod na nicenie tam bude.... ale nikto ti nepovie aky.... ci to bude fakt nejake vazne (co nepredpokladam) alebo len take na oko
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

wolodo napísal:ano tento mod na nicenie tam bude.... ale nikto ti nepovie aky.... ci to bude fakt nejake vazne (co nepredpokladam) alebo len take na oko
Aspon podla trailerov a reportaží s gametrailers.com tak škody by mali byt realne a mali by sa prenašat zo zavodu do zavodu .....čize ked otlčieš autičko hned v prvom zavode tak v poslednom mozes mat poriadne problemi udrzat dych..... neviem ako to doriešia ale teším sa na trate z nevadskej(či akej) pušti proste otvorene priestranstva hladke zakruty a plynovy pedal až na podlahe ....
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Nino napísal:no v NFS málo kedy používaš brzdu..áno video bolo zaujimavé,fotografická grafika :oops: to je už niečo ale či to aj tak bude :?
Fotograficka grafika? Nemyslis nahodou fotorealisticku? Kazdopadne v nfs sa jej este dlho urcite nedockas. :roll:
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

takze pre tych ktory sa nevedia dockat nieco ako okostovanie NFS
Do uvedenia NFS: ProStreet na pulty obchodov ešte zostáva nejaký ten piatok, no možnosti tuningu v hre si môžete vyskúšať už teraz vďaka novej službe na Cokezero.de. Jedná sa o flashovú minihru Blueprint Demo, kde si môžete vytuningovať 4 rôzne vozidlá - vybrať bodykit, vynil, disky a v neposlednom rade upraviť výkon. Následne si môžete svoj tuning uložiť ako blueprint a použiť ho po vydaní plnej hry NFS: ProStreet. Nechýba možnosť uloženia auta do pozadia na plochu.
Blueprint Demo na Cokezero.de ponúka pre tuning tieto 4 autá: Acura RSX, Audi TT 3.2 Quattro, Ford Focus ST a Subaru Impreza WRX STI. Bohužiaľ možnosti tuningu nie sú veľmi rozsiahle a jedná sa skôr o reklamnú kampaň ako o reálny obraz tuningových možností v ProStreet. Ďalšou nevýhodou je, že minihra je iba v nemeckom jazyku. Na skrátenie čakania na vydanie NFSPS bude ale myslím úplne stačiť.

Spolu s Blueprint Demom bol odhalený aj prvý cheat do NFS: ProStreet. Po vydaní hry v nej bude stačiť napísať kód COKEZERO a odomkne sa bonusové auto VW Coke Zero Golf GTI.

http://www.ea.com/prostreet/cokezero.jsp?locale=us
rixo
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa rixo »

nech to bude akekolvek,ak sa budu trhat kolesa,casti z karbonu ovplivnia hmotnost auta a bude to aspon z z polky take jako lfs neni o cem kupujem G25:D
Nadeo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Nadeo »

NFS nikdy nebude ako LFS (ani s polky :D )
jedno je arkada a druhe je hardcore simulator... a tak to aj zostane.
tomasmate
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomasmate »

Nove video zachytávajúce celú ponuku NFS: Pro Street, najnovšieho pokračovanie tejto veľmi dobre predávanej automobilovej série. Tentoraz už undergroundový štýl skončil a začínajú naozajstné preteky.

http://www.sector.sk/player/extended/pl ... 748&zoom=2
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

na tejto stranke si moze vyskusat tuning z NFS:Prostreet...

Kód: Vybrať všetko

DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

SSemteXX napísal:na tejto stranke si moze vyskusat tuning z NFS:Prostreet...

Kód: Vybrať všetko

pozri o 4 prispevky vyssie
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

» Operačný systém – Windows XP/Vista
» Procesor – 2,8 GHz (Windows Vista vyžaduje 3,0 GHz)
» Pamäť – 512 MB RAM (Windows Vista vyžaduje 1 GB RAM)
» Miesto na disku – 8,1 GB
» DVD mechanika – 8x
» Grafická karta – 128 MB s podporou Pixel Shader
» Zvuková karta – kompatibilná s DirectX 9.0c
» DirectX – Verzia 9.0c
» Pripojenie – aspoň 512 kbps (pre multiplayer)
» Príslušenstvo – klávesnica a myš
Napísať odpoveď