Telenovela
-
jamess
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: telenovela
takytoOnlinePetulo napísal:Aky nazor mate na telenovely???
-
pato987
Medium Expert
Re: Telenovela
zeah my mame rovnaky avatarOnlinePetulo napísal:Aky nazor mate na telenovely???
-
ANONYMKA17
Light Star
-
Mek
Addict
samozrejme ze som hlasoval "strata casu".
Telenovelu (ked prepinam a ked si nahodou pomylim telku s kompom ze sa usadim v obyvacke
) spoznam hned podla toho, ako je to natocene. To trapne ticho v pozadi, typicka kamera etc. a stale sa tam reve, to je fakt (ako reve, ze sa krici alebo place, oboje neznasam).
aj rodinne puta sux. niekto si mysli, aka revolucna telenovela ale je to stale ten isty odpad.
p.s: aj tak ma najviac stve, ze vsetky telenovely idu poobede a neni v bedni nic co kukat (preto radsej sedim za kompom a travim cas uzitocnejsie)
Telenovelu (ked prepinam a ked si nahodou pomylim telku s kompom ze sa usadim v obyvacke
aj rodinne puta sux. niekto si mysli, aka revolucna telenovela ale je to stale ten isty odpad.
p.s: aj tak ma najviac stve, ze vsetky telenovely idu poobede a neni v bedni nic co kukat (preto radsej sedim za kompom a travim cas uzitocnejsie)
Okej, tu sa rozoberajú typické telenovely, jeden kričí, druhá plače , trápne tichá a tak.... Ale čo taká telenovela (alebo niečo ako veľmi dlhý seriál) Sos mi vida? U nás známe ako Rany z lásky. Nezdá sa mi to ako typická telenovela, je tu veľa srandy, sympatický herci... je to veľmi podobné ako Divoký anjel. Vlastne herci sú rovnaký
Pozeráva to niekto?
Zdržte sa názorov ako "strata času" a pod, každý vie že je to strata času ale keď to niekto začne pozerať a zaujme ho to tak prečo nie?
Zdržte sa názorov ako "strata času" a pod, každý vie že je to strata času ale keď to niekto začne pozerať a zaujme ho to tak prečo nie?
Televízor málo čo pozerám, nieto aby som sa díval na takýto brak. To už radšej Ünge Lindstromovú alebo Rosamunde Pičerovú.
Inak pozrite si toto, je to rebríček 20 najhorších seriálov. No schválne, ktorý žáner prevláda???
http://www.csfd.cz/zebricky/nejhorsich-200-serialu/
Inak pozrite si toto, je to rebríček 20 najhorších seriálov. No schválne, ktorý žáner prevláda???
http://www.csfd.cz/zebricky/nejhorsich-200-serialu/
Telenovely su ako spominal shw33k take kus drbnute, ked som zo raz pozeral tak som myslel ze ma porazi...kazdy tam reve koli volovinam a drsni chlapici s puskami behaju po farmach a strielaju kazdeho koho len nahodou trafia, pre toto ja telenovely nepozeram, ale treba uznat ze niekedy tam hraju poriadne k*r*y 
-
zvonenie33
Light Professional