Co by ste privitali nove na fore???
No vyraz provokacia je uplne nezmyselny ale nevadi. Ja osobne by som bol ochotny davat pravidelne mesacne avsak nie obrovske peniaze to je pravda, a myslim ze by som nebol jediny kto by si za kvalitu zaplatil, akurat ze hovorim do vetra pokial neviem o aku sumu ide. Pokial sa nezverejni nikto nebude mat zaujem o darcovstvo. Tym padom ostane ad sense a zvysok poznate.
Nesuhlasim. Su aj dobre temy o vztahoch-sex a bla bla.pato83 napísal: Bez toho sa da urcite zit. Ked je tu len preto niekto, holt smola.
Ano, keby nebol google ads., veci by sa riesili inak. Ale ponukaju peniaze za reklamu, tak sa to riesi takto a co si ludia fora praju, tak to im je suma fuk. Na slovensku je to tak a dlho este bude.
-
Sagittarius
Guru
-
t0m4s3
Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mylis sa. To ze tu raz za cas mame nejaku reklamu je skor nahoda. A a z tej veru nevyzijeme. Napr. z tej reklamy hore nezaplatime ani mesiac hostovania servra. Musim sa dohodnut s hojkom ci je za zverejnenie konkretnej sumy, aby ti co "chcu prispievat" realne dokazali zhodnoti realnost kroku zrusit adsense.
Uz tu nevravte ako by sa jednalo o miliony. Ako vravi, zije mnoho vela serverov z darcovstva.t0m4s3 napísal:Mylis sa. To ze tu raz za cas mame nejaku reklamu je skor nahoda. A a z tej veru nevyzijeme. Napr. z tej reklamy hore nezaplatime ani mesiac hostovania servra. Musim sa dohodnut s hojkom ci je za zverejnenie konkretnej sumy, aby ti co "chcu prispievat" realne dokazali zhodnoti realnost kroku zrusit adsense.
Samozrejme, ty ma poznas? Ked vies to, co ja viem? skoda reci...t0m4s3 napísal:Najviac kibicuju ti co o tom vedia velke gulove. Uz sa tu jedna zbierka robila a vieme kolko sa vyzbieralo.
Nevravim, ze musi byt zbierka. No nepaci sa mi, ze na fore si nemozem povedat to co si myslim, lebo som obmadzovany "blbou reklamou za prachy"
Napokon tema znie, co by som privital nove.
Privital by som slobodu prejavu nazoru.
-
Shark NX
Addict
Invader ... teba sa neda komentovat lebo na teba nemam slov ... Tento server by vyzil keby nebol na vlastnom serveri ale to by bol neporovnatelne pomalsi
Za vlastnu masinu sa platia pekne prachy ... a ked ti ich niekto da za to ze ma na Tvojej stranke Par reklam tak to je Velmi pekna predstava ... a to je prave adsense
A je uz vedlajsie to ze kvoli tomu sa tu nesmie zakladat Sexualne motivovane temy
Zober si to z realneho zivota ... Pan v ciernom by ti mesacne dal 5000Sk za to ze mas na tricku nalepku 40x20cm a jedina podmienka by bola ze nesmies napr. Nadavat
Myslim ze by si si odpustil vulgarizmy a siel do toho sak 5000Sk nelezi na ulici
A riesenie Darcovskymi prispevkami Nikdy nepokrije sumu
Mozno z casti pokrylo ked hojko nebol na vlastnom serveri ale teraz je to priam nerealne
A tak ked nemozes vyjadrit svoj nazor .... nazor na co ... nazor na to kolko krat si niekoho "prefikol"?? alebo preco On nedostal orgazmus?? atd...
Je ti ta tema tak potrebna??
Za vlastnu masinu sa platia pekne prachy ... a ked ti ich niekto da za to ze ma na Tvojej stranke Par reklam tak to je Velmi pekna predstava ... a to je prave adsense
A je uz vedlajsie to ze kvoli tomu sa tu nesmie zakladat Sexualne motivovane temy
Zober si to z realneho zivota ... Pan v ciernom by ti mesacne dal 5000Sk za to ze mas na tricku nalepku 40x20cm a jedina podmienka by bola ze nesmies napr. Nadavat
Myslim ze by si si odpustil vulgarizmy a siel do toho sak 5000Sk nelezi na ulici
Mozno z casti pokrylo ked hojko nebol na vlastnom serveri ale teraz je to priam nerealne
A tak ked nemozes vyjadrit svoj nazor .... nazor na co ... nazor na to kolko krat si niekoho "prefikol"?? alebo preco On nedostal orgazmus?? atd...
-
t0m4s3
Admin
Invader > pri vstupe na forum si odklikol, ze poznas pravidla a budes ich dodrziavat. Teraz sa ti nepacia. Nesmrdi tu nieco? Sloboda prejavu tu je v miere v akej sa rozhodne vedenie. To je cele. Nie si nuteny ostavat na tomto fore, nikto ti nic nenuti. Ak sa ti nepaci, nie je nic jednoduchsie ako forum nenavstevovat. K prvej casti tvojho prispevku: Ano, "poznam" ta natolko, ze si dovolim tvrdit, ze nemas 1) ani sajnu kolko prevadzka tohto fora stoji 2) ani sajnu, kolko sa kedysi vyzbieralo a ci by to stacilo na prevadzku tohto fora 3) ani sajnu kolko ta "blba reklama" zaraba a ci by tolko boli ochotni uzivatelia prispiet (uzka suvislost s bodom 2)
Necitas zase moje prispevky pzorne.Shark NX napísal:Invader ... teba sa neda komentovat lebo na teba nemam slov ... Tento server by vyzil keby nebol na vlastnom serveri ale to by bol neporovnatelne pomalsi
Ja nemusim take temy, ze kto a kedy s kym. Su aj normalne temy o sexualite atd. o kt. sa da diskutovat. A ked chces vediet, ANO, niektore take temy su mi potrebne. Napr. som zalozil temu, sex po svadbe, ono sa to ani netyka tak sexu vo velkej miere, no musela byt zamknuta, dost ma to rozladilo.
Teraz dam ja priklad. Na trhu predavaju tricko a je nanom napis , kt. sa mi sice nepaci, ale tricko je za korunu. Tak si to tricko kupim a budem ho nosit, lebo je za korunu, ale nepaci sa mi. To mas to iste. To je ako vravim, na slovensku je to tak. Hlavne , ze to mam, obmedzenia ma nezaujimaju. Ja viem, ze vam je to mozno jedno, ze su tu nejake obmedzenia, no mne napr. nie a osobne by som daco take nechcel, kde si nemozem robyt co ja chcem a ked je to moje. Ja viem, ze to stoji daco a dako to treba aj zivit. No takato obat sam i nepaci.
PS: Budme realisti, kto cita tie pravidla? Daj si tam casovac kolko mali ludia otvorenu stranku s pravidlami a uvidis , ze povacsinou nie dlhsie ako 2 sekundy.
Chcem tu diskutovat, paci sa mi toto forum, neutocim na vas v zmysle, ze zato mozete vy a robite to umyselne. Len vyjadrujem nazor, ze za tu cenu sa mi to nepaci. Viem,ze s tym nic nespravim, ale aspon som zabrdol a mozno vas donutil sa nad tym sa zamysliet.
invader... to tricko si kupis aby si ho mal ale kedze sa ti nepaci preco by si ho mal nosit?
kasli na to proste.. vedenie sa rozhodlo ze tu erotika nebude a hotovo.. mne osobne to nechyba, som rad ze tu zostali vztahy, lebo obcas potrebujem pomoct a niesom sam.. a myslim,ze vacsina z nas ozelie erotiku ako keby tu bola zakazana tema co ja viem pocitace alebo mobily...
kasli na to proste.. vedenie sa rozhodlo ze tu erotika nebude a hotovo.. mne osobne to nechyba, som rad ze tu zostali vztahy, lebo obcas potrebujem pomoct a niesom sam.. a myslim,ze vacsina z nas ozelie erotiku ako keby tu bola zakazana tema co ja viem pocitace alebo mobily...
Jasne, zachvilku budeme ako Cina za velkym firewallom nie? Certa s google. Nic neozeliem. To je ta slovenska natura blba, ze si necham radsej po hlave skakat, len nech mam svoj piesocek. Uz si otvorte oci ludia.Maki napísal:invader... to tricko si kupis aby si ho mal ale kedze sa ti nepaci preco by si ho mal nosit?
-
t0m4s3
Admin
Osobne si rob co chces, toto forum ti vsak nepatri a spravcovia sa rozhodli tak ako oni chcu a co povazuju za dobre. Spytaj sa ludi, ktori zazili casy, ked forum bolo na komercnom (tiez nie lacnom) hostingu, ze ako toto forum "behalo" a nech to porovnaju s terajsim stavom.Invader napísal:Ja viem, ze vam je to mozno jedno, ze su tu nejake obmedzenia, no mne napr. nie a osobne by som daco take nechcel, kde si nemozem robyt co ja chcem a ked je to moje
Nezaujima ma, kto ich cita to je jeho vec. Zaujima ma, ze svojim klikom potvrdil, ze ich cital. Nech sa ale potom necuduje, ze sa nieco deje, kedze mal moznost byt s tym oboznameny, ze sa to moze/bude diat (myslim tym, napr. zamykanie a mazanie tem).Invader napísal:PS: Budme realisti, kto cita tie pravidla? Daj si tam casovac kolko mali ludia otvorenu stranku s pravidlami a uvidis , ze povacsinou nie dlhsie ako 2 sekundy.
-
Shark NX
Addict
Invader ty si velky zastanca Anarchie???
Lebo tak mi to pripada ... Ak sa ti to nelubi hore je taky cerveny stvorcek a v nom je take X staci to stlacit
Alebo chces ten server platit sam??
Mne to je salam parky ... a btw to prirovnanie co si dal bolo maximalne nevhodne ... cize
Adsense je ten co ti plati za reklamu .. tzn prachy za nic ... to aj ja chcem a myslim to vazne
To ze ma urcite obmedzenie ktore mi nijako neprekaza je pre mna uplne nepodstatne ...
Keby sa stazoval uzivatel ktory ma 2500Prispevkov ... ktory tu uz je nejaky ten cas drzim hubu ale skaces tu jak keby si toto forum tvoril od zakladu ... pritom si tu registrovany jeden den
Lebo tak mi to pripada ... Ak sa ti to nelubi hore je taky cerveny stvorcek a v nom je take X staci to stlacit
Alebo chces ten server platit sam??
Mne to je salam parky ... a btw to prirovnanie co si dal bolo maximalne nevhodne ... cize
Adsense je ten co ti plati za reklamu .. tzn prachy za nic ... to aj ja chcem a myslim to vazne
To ze ma urcite obmedzenie ktore mi nijako neprekaza je pre mna uplne nepodstatne ...
Keby sa stazoval uzivatel ktory ma 2500Prispevkov ... ktory tu uz je nejaky ten cas drzim hubu ale skaces tu jak keby si toto forum tvoril od zakladu ... pritom si tu registrovany jeden den
re
dost by ma zaujmala ta suma, ktoru treba na chod fora a tu co dava google (ked aj v SS). nemam absolutnu predstavu a tipovat nebudem. urcite by som prispel, ale viem urcite, ze by som neprispieval pravidelne kazdy mesiac a to asi nikto. neverim reciam, ze ja budem prispievat... kazdy si rozmysli na co da peniaze.
-
mastermind
VIP
dala by sa tu vobec zalozit tema- ulpny offtopic ?
pisat sem co koho napadne, reagovat na to, robit si srandu bez toho aby bol clovek upomenuty moderatormi, samozrejme vulgarne slova by sem nepatrili
imo mne to tu na hojkovi chyba, niekde kde by sa dali "vylozit nohy" a uvolnit sa a zabavat , ale vsetko v ramci miery
pisat sem co koho napadne, reagovat na to, robit si srandu bez toho aby bol clovek upomenuty moderatormi, samozrejme vulgarne slova by sem nepatrili
imo mne to tu na hojkovi chyba, niekde kde by sa dali "vylozit nohy" a uvolnit sa a zabavat , ale vsetko v ramci miery
http://www.hojko.com/mate-krive-nohy-t81683.html
http://www.hojko.com/naj-hlasky-t45177.html
http://www.hojko.com/s-kym-by-ste-chcel ... 41-30.html
a mnohe dalsie, len to staci prebehnut