Mám 250GB. Je to napísané na disku, je to na faktúre je to zobrazené v BIOSe. Avšak keď otvorím Tento počítač, zobrazí mi disk ktorý ma 39GB. V BIOSe som dal automaticky zistiť veľkosť disku, vypísalo mi to 250GB, ale vo Windowse zobrazuje 39GB. Kde je problém?? Díky za pomoc
moze byt ze ked si formatoval disk tak si ho zle nastavil. (ak mas teda rozdelene particie) ak nemas podelene particie tak skús vyskusat program partition magic a tam sa dozvieš viac.
p4ra napísal:Partition Magic 8.0 - v nom si vyrob particie, naformatuj, ako NTFS a je to. Ten program je dobry na kompletnu spravu pevnych diskov a ich particii.
Už na to disku niečo mám (teda na to 39GB). Musím to všetko naformátovať a odznova všetko nainštalovať vrátane Windowsu??
Ako písal gangy.. avšak kým nevzniknú nejaké komplikácie. Mnohokrát som už spájal partície, rozdeľoval partície, prerozdeľoval veľkosť partícií.. mnohokrát som to úspešne vykonal bez akejkoľvek straty dát.. avšak čert nikdy nespí, nikdy nevieš, kedy Ti môže sused vyhodiť poistky a celý proces spracovania partície bude prerušený, čím môžeš prísť o všetko. Preto doporučujem v prípade zásahu už do existujúcej partície urobiť si zálohu tých najnutnejších vecí..
Alebo ti na zaciatku Partition magic navrhne vytvorenie zachrannych diskiet, tak skus tie Ale neboj sa, pravdepodobnost ze sa nieco poserie je mala aj ked tu stale je, avsak vzdy sa daju veci obnovit (takmer vzdy, smaozrejme ).