napriklad na ipod.sk o tom informuju.
iPOD a iTUNES
iPOD a iTUNES
Co si myslite o iPODoch...daju sa na nich prehravat iba mp3ky z iTUNES. Neda sa to obist.
-
wolfbb2000
Medium Expert
ale su aj alternativne programi cez kt tam ide dat hudba. staci pouzit strycka google
a mas aj alternativny FW (rockbox) aj som to vyskusal, no klasicky od apple je podla mna lepsi. ale to je vec nazoru.
btw, tu je stranka kde najdes vsetko o ipodoch. http://www.mujipod.cz
btw, tu je stranka kde najdes vsetko o ipodoch. http://www.mujipod.cz
to Aryan angel: Skus daco z tohto zoznamu odskusat, mozno sa zadari >>> Alternative to itunes
-
xH4wK
Re: iPOD a iTUNES
Povedz mi , naco to chces vobec obchadzat ? Pekne si nahadzem mp3 do i-tunes spravim si tam zoznamy a vsetko a potom uz len synchronizujem z iPodom ... je to lahke a mne osobne to dost ulahcuje pracu z mp3jkami.bilz napísal:Co si myslite o iPODoch...daju sa na nich prehravat iba mp3ky z iTUNES. Neda sa to obist.![]()
Hmm, neviem ale ked som potreboval nejaku hudbu z ineho kompu, tak som mal vzdy 2 moznosti. Za prve, mozem si predsa mp3 skopirovat do svojho iPodu ako na externy disk a doma si to iba prehodit cez iTunes. Inak, kazdy komp mal aj tak nainstalovany iTunes.Marko5211 napísal:ze nie?tak pocuvaj nieje to trosku od veci zakazdym ked si chces nakopcit hudbu z ineho pc tak musis instalovat i tunes a cakat kym to prerobi tie mp3jky do aac ci do coho to robi podla mna je to dobra blbost....a zdlhave...nieco ako 5510ka nokia tiez potrebovala soft na mp3...je to blbost....
Ja takisto pouzivam vyhradne iTunes na prehravanie hudby a nechapem co sa ludom na nom nepaci. Prehladny a easy to use.
-
xH4wK
Usudzujem ze ty doma iPod nemas ... takze na tvojom mieste sem ani nepisem.Ja iPod doma mam a o ziadnom prerabani formatu neviem !Marko5211 napísal:ze nie?tak pocuvaj nieje to trosku od veci zakazdym ked si chces nakopcit hudbu z ineho pc tak musis instalovat i tunes a cakat kym to prerobi tie mp3jky do aac ci do coho to robi podla mna je to dobra blbost....a zdlhave...nieco ako 5510ka nokia tiez potrebovala soft na mp3...je to blbost....
ty si to nepochopil, cez itunes sa ti ta hudba iba skopiruje do ipodu. format sa nemeni. iPod neni ako vacsina mp3 playerov, ze otvoris tento pocitac a sam si skopirujes mp3 subory do pamate mp3 playera. ale do ipodu to musis dat iba cez itunes alebo alternativnyMarko5211 napísal:ze nie?tak pocuvaj nieje to trosku od veci zakazdym ked si chces nakopcit hudbu z ineho pc tak musis instalovat i tunes a cakat kym to prerobi tie mp3jky do aac ci do coho to robi podla mna je to dobra blbost....a zdlhave...nieco ako 5510ka nokia tiez potrebovala soft na mp3...je to blbost....
re
tak je to dobre pisu ze je to najpouzivanejsi prehravac na svete ale neviem neviembilz napísal:a na co je to vobec dobre? ma to daku vyhodu??
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
no proti itunes nic len to ze to je brutalne pribrzdene heh a ako prehravac no ani ma nema 8 rokov pouzivam winamp a itunes ked nemusim nepustim mimo toho ze je dost sproste napr ja mam 2 zlozky na mp3 jedny permanentne a druhe docasne to su tie co stiahnem napalim a pretriedim co putuje do kosa aco medzi permanetne no a v tomto je itunes strasne sprosty staci ti zmenit jednu zlozku a mozes celu kniznicu mazat a znova ju natiahnut takze radsej si kvopotne spravim playlisty do winampu a vsetko je ok ale aj tak najcastejsie pouzivam oznacenie viacerych mp3 potom pravy gombik a play in winamp a dobre ze sa tu dakto ozval s tou alternativou pre kopcenie do iopdu ja som tu taku temu zalozil a odignorovane to bolo 
Hmm, fakt nechapem na co sa ludia pri iTunes stazuju. Pouzivam ho vyhradne ako moj music player uz asi 5 rokov a nemam najmensie vyhrady. Ani ako k playeru ani ako k pouzivaniu s iPodom. Inak asi najlepsia alternativa pre tych ktory nemusia iTunes je Rockbox.
Kód: Vybrať všetko
http://www.rockbox.org