vodicak C,E

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
bonedaddy
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok

vodicak C,E

Príspevok od používateľa bonedaddy »

nazdar ako je to s tym C a E chcem si ho spravit spolu aj s B len som pocul ze je tam nejaky cas co treba pockat druhy zase vravia ze sa to da spravit naraz tak ako to vlastne je ?
energy00
King
King

Príspevok od používateľa energy00 »

no, kamarat si spravil B a za 2 mesiace C, a za 4 mesiace robil E....
bonedaddy
Expert
Expert

Príspevok od používateľa bonedaddy »

musi tam byt teda ta pauza ci sa to da aj naraz ?
DYLYNO
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DYLYNO »

Podľa § 17 vyhlášky, vodičské oprávnenie:
* skupiny B + E možno udeliť len žiadateľovi o udelenie vodičského oprávnenia, ktorý je už držiteľom vodičského oprávnenia skupiny B,
* skupiny C, D a podskupiny C1 a D1 možno udeliť len žiadateľovi o udelenie vodičského oprávnenia, ktorý je už držiteľom vodičského oprávnenia skupiny B,
* skupiny C + E možno udeliť len žiadateľovi o udelenie vodičského oprávnenia, ktorý je už držiteľom vodičského oprávnenia skupiny C,
* skupiny C1 + E možno udeliť len žiadateľovi, ktorý je už držiteľom vodičského oprávnenia podskupiny C1,
* skupiny D + E možno udeliť len žiadateľovi o udelenie vodičského oprávnenia, ktorý je už držiteľom vodičského oprávnenia skupiny D,
* skupiny D1 + E možno udeliť len žiadateľovi, ktorý je už držiteľom vodičského oprávnenia podskupiny D1.

* skupiny B, B + E, C, C + E a podskupiny C1 a C1 + E možno udeliť len osobe staršej ako 18 rokov...

no a podla tohto mi s toho vypliva ze tam nemusi byt ziadna pauza... :wink:
Fuxxo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fuxxo »

ja som robil skusky na C presne 2 mesiace po tom ako som rpbil skusky na B. a na E netreba ziadnu prax pokial viem.... a aj E sa da spravit za 2 mesiace. teda do kopy B+C+T+E = cca 6 mesiacov
Napísať odpoveď