poskodenie

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
jackoff8
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

poskodenie

Príspevok od používateľa jackoff8 »

caute pred tyzdnom sa mi odfajcila graf.karta uz som sem daval prispevok o tom ze co s tym atd lebo prve mi to robilo len tak ze som zapal komp a traz za cas sa mi vyhodili pasy-vseliakej farby ale potom som resetol kom a isel dalej po case mi to spravilo znova ale potom reset nepomohol a tak som musel vypat komp natvrdo a teraz nic nepomohlo len som vidle ze komp sa zapina spusta do windowsu a potom zistuje ze nieco neni v poriadku a ze sa resetuje a ten reset sa robil stale dokola dokial som nevypal komp znova natvrdo ale uz mam novu grafiku a vsetko je v pohode ale cel by som sa opytat ci sa vtedy resetol normalne alebo tiez natvrdo a ktore suciastky poskoduju vypnutia a resety natvrdo lebo som ten res vtedy pouzil velmi vela krat a neda mi to ked uz ten komp neni v takom stave ako predtym pls napiste co to poskodzuje a ci sa resetoval makkym resetom diki moc
vladino001
Light Professional
Light Professional

Re: poskodenie

Príspevok od používateľa vladino001 »

to by si sa čudoval ale naštastie hardware vydrži toho vela (ak je kvalitny) samozrejme reset ako taky nieje dobra vec pre HW ale na tvojom mieste by som si stým nerobil velku hlavu. Take ojedinele sytuácie ako u teba sa stavaju skoro všade. (najviac nachylne su disky a zdroje)
jackoff8
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa jackoff8 »

ok diki napiste ja druhy svoje nazory
Napísať odpoveď