Čo sa vám páči na ženách / mužoch ( podľa orientácie )
-
hornblower
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Teraz zoberiem pripad kedy pozeram iba na fyzicku krasu jej vnutro, charater, spravanie atd. zanedbam.
najprv je to celkovy dojem /globalny pohlad/
potom sa zameram na detajly
1./ oci
2./ pery - milujem ak ich maju od prirody vacsie /to je uplne elktrizujuce u mna/ + usmev
3./ vlasy a ich vona /ako kolega pisal fetish
/
4./ ritka ani mala ani prilis velka taky stred jednoducho aby bolo za co chytit
5./ nohy + v lete chodidla /no neviem si pomoct
fetish nr. 2/
6./ prsia v zasade je to jedno ale zase prilis velke to nie /pravidlo niekedy je menej viac plati u mna na 100%/
najprv je to celkovy dojem /globalny pohlad/
potom sa zameram na detajly
1./ oci
2./ pery - milujem ak ich maju od prirody vacsie /to je uplne elktrizujuce u mna/ + usmev
3./ vlasy a ich vona /ako kolega pisal fetish
4./ ritka ani mala ani prilis velka taky stred jednoducho aby bolo za co chytit
5./ nohy + v lete chodidla /no neviem si pomoct
6./ prsia v zasade je to jedno ale zase prilis velke to nie /pravidlo niekedy je menej viac plati u mna na 100%/
-
pinacolada
Guru wannabe
-
Sagittarius
Guru
Shark NX, kinjeril: Toto je môj názor k tým dvom témam, čo som založil, ale beriem.
Ale vážiť si a zaujať je podľa mňa rozdiel. Keď ťa niekto niečím zaujme, tak ťa zaujme v konkrétnej chvíli a potom to ďalej môže, ale nemusí pokračovať. Ale vážiť si môžem aj dievča/ženu, ktorá nepatrí do mojej záujmovej skupiny (či už vekom, tým, že je "iba" kamarátka alebo hocičím iným). Takže ja si myslím, že to nie je to isté...
(Pôvodne som písal do inej témy, ale tú počas môjho písania zamkli. Tak je to čudne napísané tak preto, iba som to prepastoval).
A môj názor k téme:
zaujme: úsmev, oči, postava, povaha, vystupovanie, správenie,...
vážim si: inteligenciu, priateľskosť, panenstvo (tak nejak ako to napísal Shark NX) a mnoho ďalších vecí...
Ale vážiť si a zaujať je podľa mňa rozdiel. Keď ťa niekto niečím zaujme, tak ťa zaujme v konkrétnej chvíli a potom to ďalej môže, ale nemusí pokračovať. Ale vážiť si môžem aj dievča/ženu, ktorá nepatrí do mojej záujmovej skupiny (či už vekom, tým, že je "iba" kamarátka alebo hocičím iným). Takže ja si myslím, že to nie je to isté...
(Pôvodne som písal do inej témy, ale tú počas môjho písania zamkli. Tak je to čudne napísané tak preto, iba som to prepastoval).
A môj názor k téme:
zaujme: úsmev, oči, postava, povaha, vystupovanie, správenie,...
vážim si: inteligenciu, priateľskosť, panenstvo (tak nejak ako to napísal Shark NX) a mnoho ďalších vecí...
Uz som to niekde pisal, ale teraz to rozpracujem.
Popisem dievca, ktore mam nesmierne rad, lubim ju... ale ona mna asi nie... hovorme jej M.
Cim ma michala zaujala?
Blondate vlnite vlasy (prirodzene vlnite),
Nadherna postava,
Prekrasny usmev,
Zhovorciva,
Vseobecne inteligentna (v niektorych smeroch az prekvapivo),
Pekne oci,
Nostek...
Skvela ritka,
Prsia...
Tym, ze s nou sedim na hodinach ma este viac privadza do pocitu, ze ju mozem zbalit (boze, ako sa mi to slovo zrazu hnusi).
Strasne ju mam rad... az ma to hreje.
Navonok som sice stale rovnaky... (podla okolia) vtipny, vesely, usmievavy a ja este neviem aky... ale vovnutri som z toho trochu smutny. Smutny z toho, ze s nou nemozem byt... hladit ju... bozkavat...
Kazde dievca je jedinecne. Neexistuje system alebo zoznam znakov, podla ktorych si vedome urcim, ci sa mi dievca paci alebo nie.
Vsetko sa odohrava podvedome, uvedomime si to az casom.
Jasne, pacia sa mi aj ine dievcata, ale M je v mnohych detailoch, ktore si neuvedomujem (ale viem, ze su to detaily), ovela krajsia ako ostatne. Jednoducho je to ona. Nezamenitelna.
Dychaj, dychaj... chvilu nevratis uz s5. Nadherna pesnicka. Odporucam do tychto chvil.
Peha - Slnecna balada
Popisem dievca, ktore mam nesmierne rad, lubim ju... ale ona mna asi nie... hovorme jej M.
Cim ma michala zaujala?
Blondate vlnite vlasy (prirodzene vlnite),
Nadherna postava,
Prekrasny usmev,
Zhovorciva,
Vseobecne inteligentna (v niektorych smeroch az prekvapivo),
Pekne oci,
Nostek...
Skvela ritka,
Prsia...
Tym, ze s nou sedim na hodinach ma este viac privadza do pocitu, ze ju mozem zbalit (boze, ako sa mi to slovo zrazu hnusi).
Strasne ju mam rad... az ma to hreje.
Navonok som sice stale rovnaky... (podla okolia) vtipny, vesely, usmievavy a ja este neviem aky... ale vovnutri som z toho trochu smutny. Smutny z toho, ze s nou nemozem byt... hladit ju... bozkavat...
Kazde dievca je jedinecne. Neexistuje system alebo zoznam znakov, podla ktorych si vedome urcim, ci sa mi dievca paci alebo nie.
Vsetko sa odohrava podvedome, uvedomime si to az casom.
Jasne, pacia sa mi aj ine dievcata, ale M je v mnohych detailoch, ktore si neuvedomujem (ale viem, ze su to detaily), ovela krajsia ako ostatne. Jednoducho je to ona. Nezamenitelna.
Dychaj, dychaj... chvilu nevratis uz s5. Nadherna pesnicka. Odporucam do tychto chvil.
Peha - Slnecna balada
-
DonLuca
Medium Star
Vidím, že vnútorné vlastnosti sú u teba nepoznaný pojempinacolada napísal:v poradi od naj
postava,zadok,kozicky a gesicht narovnako,potom vlasy,zubky,plet...oci nie su dolezite
Edit/// k téme: ja si najviac vážim, keď dievča dokáže byť úprimná a vie povedať pravdu, ktorá dokáže aj bolieť....
midnight_man Si to vystihol, lenže v dnešnej dobe aj 18-19 ročné "slečný"
Ale žeby to malo rozum tak to sa ani zďaleka nedá povedať
-
midnight_man
Guru
-
midnight_man
Guru
správa
Mňa na ženách zaujme ich pohľad a teda aj pekne oči, do ktorých je radosť sa dívať, takých žien veľa nie je ak mam pravdu povedať
samozrejme že nejde len o pohľad žena musí byť inteligentná a nesmie špatiť okolie samozrejme ved čo si tu budeme hovoriť, že komu sa nepáčia ženy s peknou postavou, nie
btw. každý z nás vníma krasu inak pre niekoho su pekne dievčata, ktoré sa nepáčia iným a naopak, proste každý vidi na nejakom dievčati niečo krásne čo je len na jednej a tak vznika láska
samozrejme že nejde len o pohľad žena musí byť inteligentná a nesmie špatiť okolie samozrejme ved čo si tu budeme hovoriť, že komu sa nepáčia ženy s peknou postavou, nie
btw. každý z nás vníma krasu inak pre niekoho su pekne dievčata, ktoré sa nepáčia iným a naopak, proste každý vidi na nejakom dievčati niečo krásne čo je len na jednej a tak vznika láska