windows xp media center
-
NAPSTER
Expert
- Kontaktovať používateľa:
windows xp media center
máte to niekto? je to dobrá vec? neviete kde to zoženiem? =) pár otázo na úvod... bo sa mi to zapáčilo len či sa oplatí sťahovať to..a ak to dakto má nepošle poštou ? =D dík
niekde v teme o viste som to uz pisal - mediacenter na PC pri ktorom priamo sedis je totalna zbytocnost. Mediacenter bol stvoreny pre ovladanie PC z pohodlia gauca dialkovym ovladacom, coby multimedialne domace centrum. Tj velke pismena aby si videl aj z vacsej vzdialenosti, prehladne rozmiestnene prvky ale len to najnutnejsie aby v tom clovek nemal zmatok - ale pri praci s mysou a klavesnicou vsetky ukony ktore mediacenter umoznuje, ovela rychlejsie zvladnes v inych aj daleko vhodnejsich programov pre dany ucel.
No a ak sa ti na MCE paci len samotny vzhlad windowsu, tak to komentar nepotrebuje, WXP je najkrajsi ked ma vypnute vsetky themes. OS je na to aby splnal ucel, nie na to aby bol vycackany
Takze ak mas XPHE alebo XPP, naozaj nevidim najmensi dovod prechadzat na verziu XPMCE 
a k tomu kde to zozenies - popozeraj niekde na eshopoch, ale mam pocit ze MCE je dodavany len ako OEM, a nemam info ci sa na neho tiez vztahuje legalizacia a je mozne ho zakupit aj samostatne (pravdepodobne ale ano
)
No a ak sa ti na MCE paci len samotny vzhlad windowsu, tak to komentar nepotrebuje, WXP je najkrajsi ked ma vypnute vsetky themes. OS je na to aby splnal ucel, nie na to aby bol vycackany
a k tomu kde to zozenies - popozeraj niekde na eshopoch, ale mam pocit ze MCE je dodavany len ako OEM, a nemam info ci sa na neho tiez vztahuje legalizacia a je mozne ho zakupit aj samostatne (pravdepodobne ale ano