Díler je od anglickeho slova Dealer , cize Obchodníkkukiak napísal: Trochu casto pouzivame slovo "Dealer", nie su dealerom aj predavacky v obchode co predavaju legalne drogy ?
Dekriminalizacia alebo legalizacia marihuany?
no chcel by som vidiet ako by by ste vy vsetci co ste za legalizaciu travy kludne spali keby vase deti boli vonku a mohli beztrestne hulit jedneho jointa za druhym, ktory by si dokonca kludne kupili v kazdej trafike. k trave sa da dostat velmi lahko a to je zakazana.
moj navrh: na hulenie travy by mali byt specialne podniky od (minimalne) 18 rokov, kde by si mohol kazdy zahulit travu, co by si tam kupil. ziadne vynasanie marihuany za dvere podniku. toto by bol z mojej strany najvacsi mozny ustupok voci marihuane.
moj navrh: na hulenie travy by mali byt specialne podniky od (minimalne) 18 rokov, kde by si mohol kazdy zahulit travu, co by si tam kupil. ziadne vynasanie marihuany za dvere podniku. toto by bol z mojej strany najvacsi mozny ustupok voci marihuane.
-
kukiak
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Pokial sa rozpravame o dekriminalizacie, nic takeho by sa nestavalo. Totalne ju legalizovat by bolo, ehm. mozno vazne zle.turtlak69 napísal:no chcel by som vidiet ako by by ste vy vsetci co ste za legalizaciu travy kludne spali keby vase deti boli vonku a mohli beztrestne hulit jedneho jointa za druhym, ktory by si dokonca kludne kupili v kazdej trafike.
Presne tvoj "navrh" uz funguje v holandsku par desatroci. Zda sa ti, ze by to malo na holandanov nejaky zly vplyv ?:)
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
... ale vztahom k mojej nedavnej (piatkovej) skusenosti by mali ti ludia v tom podniku aj "vytriezviet"
... LEBO -> stojim s holkou na stanici, cakame na vlak a vedla si normlane pohopkava nejaky zhuleny pako, zachvilu mu zvoni telefon a on zacne doneho hucat nejakemu kamaratovi ... "nooo dobreee mi je, dobry matros, prave som si hopnul, uz sa tesim, ked si hopnem znova a same heh a hihi pomedzi to " ... a potom otravoval slusnych ludi naokolo ... tebil a skoro ho zrazil rychlik ... DEBIL! .. och keby som bol agressor, tak ho tam asi uchnapem
...
-
kukiak
Addict
Heh. Teraz si predstav, ze by namiesto dobry matros do telefonu povedal, dobry chlastnordkapp_pb napísal:... ale vztahom k mojej nedavnej (piatkovej) skusenosti by mali ti ludia v tom podniku aj "vytriezviet"... LEBO -> stojim s holkou na stanici, cakame na vlak a vedla si normlane pohopkava nejaky zhuleny pako, zachvilu mu zvoni telefon a on zacne doneho hucat nejakemu kamaratovi ... "nooo dobreee mi je, dobry matros, prave som si hopnul, uz sa tesim, ked si hopnem znova a same heh a hihi pomedzi to " ... a potom otravoval slusnych ludi naokolo ... tebil a skoro ho zrazil rychlik ... DEBIL! .. och keby som bol agressor, tak ho tam asi uchnapem
...
-
Kosh
King
turtlak69 - kecas blbosti - rodicia nemozu kludne spavat prave preto, lebo alkohol dostanu v kazdom obchode, je jedno ze ma 12 - 14 rokov, vymlete predavacky v lidli predaju cokolvek komukolvek - a alkohol je daleho horsia sranda ako marihuana - pretoze marihuana je klasifikovana ako lahka droga, alkohol ako tazka. - si naozaj dobre zadrel - praveze ak by marihuana bola legalna, a rodicia by vedeli ze dieta fajci marihuanu, tak praveze by mohli kludne spavat, lebo by vedeli ze niekde fajci travu, ALE NEPIJE ALKOHOL, to by bolo nebezpecne
2 tvrde drogy su legalne a kazdemu lahko dostupne, ale dopustit aby si hulici mohli kludne vychutnat legalne prasky,a lebo si pestovat kvetiny, namiesto podporovania prachmi kdejakych pochybnych dealerov je nepripustne! ale pravdupovediac mnohym z vas sa nedivim.... neviem ci to je rapom, alebo to prislo samovolne, ale pristup ku grassu u niektorych ludi ma obcas velmi sklame.... je to pomocníčka, s ludmi ktorych mam rad odpalit nejake polahcujuce okolnosti je uplne ine, nez sa opit, potom bud kazdeho milujes, alebo nenavidis.... celkovo je stikovana troska, alebo motajuci sa (bud jazykom, alebo telom) typek prijatelny, ale niekto kto si veselo vykracuje s usmevom cez pol tvare je nebezpecny asocial! nehovoriac o tom, ze TRETINA trestnych cinov sa udeje za pritomnosti alkoholu! nevravim, ze kazdy by mal hulit.. ale nikomu by ot nemalo byt zakazovane... a tie kecy, ze sa z hulicov stavaju zavisle trosky... preboha to nevidite, ze alkoholici sa liecia len o par izieb vedla narkomanov na heraku? a skuste prist za lekarom, ze ste zavisly na marihuane a mate fyzicke abstinencne priznaky.... maximalne sa vam vysmeje, lebo nic ako ustavna liecba marihuany neexistuje. pred mnohymi storociami boli prirodne drogy pouzivane pri obradoch, vesteni a duchovnej mystickej ceste (napriklad taky peyotl- dokazane neviazne ziadnu zavislost a nevyvolava ziadne negativne ucinky.. neverite? to mi je fuk).. civilizovany clovek vsak toto nepotrebuje a preto si vymyslel pervitin, heroin a kolesa... chvilkove stavy euforie su predsa lepsie nez hlboky pohlad do svojej duse.. ktovie co by ste tam mohli najst, ze.... a to, ze trava je stupienok v tvrdym drogam (zasa opakujem, cigarety a alkohol su tvrde drogy preboha!) je tiez scestne.... prirodne drogy od chemie zarucene normlaneho cloveka odradia.... a ti, co z nich presli na chemiu.. by to spravili aj keby nikdy nehulili... pisem vela, myslim este viac, nestiham, j*bem na to... aj tak to nikto nebude brat vazne...
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
takisto nemam rad ani ozratych kktov vonku ... myslim ze som to uz pisal, nech si kazdy fici na com hcce, ked nebude robit pitchoviny ... a je mi jedno ci je to kamarat alebo nekamarat, ked si raz kkt tak si raz kkt a je jedno ci si nafeteny alebo nadrbany jak dve ritekukiak napísal:Heh. Teraz si predstav, ze by namiesto dobry matros do telefonu povedal, dobry chlast. Zakazat chlast?
si mimo... ako som uz pisal v niektorej teme (asi Drogy): thc dokaze likvidovat niektore rakovinove bunky, znizuje tlak v oku, teda pomaha pri sedom zakale a kopa inych vyuzitimirak2 napísal:ale pi*u, to kde si take cital? za to, ze sa to pouziva na medicinske ucely neznamena, ze lieci...analgetikum proti bolesti...
ak mas zaujem si nastuduj:
http://en.wikipedia.org/wiki/Thc
http://en.wikipedia.org/wiki/Marijuana