začnem tým že som nevedel kam zaradiť príspevok...potom viem že témy s erotickým obsahom sú zakázané...ale presto všetko som založil tému...chcem len vedieť koľko približne stojí taký tehotenský test..niekto kto už poprípade kupoval....a prosím modov(hlavne erytrocyt) nech nevymažú temu lebo keď sa na to pozreme s druhej stránky tak so sexom to nemá skoro nič podobné
a podobnú tému som tu nenašol
nechcem si zbytočne robiť hanbu...dosť že tam chodím kupovať frcáky a teraz sa budem pýtať že koĺko stojí tehotenský test
keď pojdem tak hotovo aj s peniazmy
Opak napísal:ROFL.....keďže penezí moc nemám tak by hádam okolo tej stovky nejaký mohol byť...keď vravíš ze za 50sk...
ale zase nebudem si moc istý ako sa poznám
No tych 150-200 by som na tvojom mieste obetoval..
ovulacny pruzok. cca 40 CZK
ovulacny test - kazeta cca 50 CZK
Průměrná cena gravitestů na českém trhu je 75 Kč, nejdražší test stojí asi 190 Kč, nejlevnější pak 35 Kč.
asi takto
husté..
čeknem niečo aj ja nevieš prečo ma to nenapadlo???
//našol som teraz za 75sk...dúfam že také to bude aj v lekárni..predsa sa zajtra pojdem opýtať
Od tých 100 sk zoženieš. OT: Keď sme boli na dovolenke v Bulharsku a kamoška si kupovala baby test a najdrahší ju tam vyšiel 35 sk, len tak pre porovnanie
tak tomu ver...ja si teraz hovorím že ked kupim test budem vedeť na čom som...ale stále nemyslím na tú stránku že čo keď bude pozitívny..
potom budú aj tie letenky... ..to bude zase iná téma
teraz diky chlapče..vlastne som si uvedomil že ja som mal kondóóm .....ale ide o to že krámy mala dostať 10. a je 22.
vlastne by som sa nemal čoho báť
ale už som raz taký
Opak napísal:teraz diky chlapče..vlastne som si uvedomil že ja som mal kondóóm .....ale ide o to že krámy mala dostať 10. a je 22.
vlastne by som sa nemal čoho báť
ale už som raz taký
No hej, 100% istotu nemáš, ale možno to bude "len" meškanie...
uff toto neni sranda..
naco je dobry kondom a antikoncepcia.. frajerka mi ukazala pribaleni letak k antikoncepci.. skoro som umrel jake su tam neziaduce ucinky bolo toho cez pol strany a4 pisane malym pismom..lutujem ju ze to musi brat ale tak radsej brat toto nez v 18 kocikovat..