Farebna atramentova tlaciaren

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Aiden
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Farebna atramentova tlaciaren

Príspevok od používateľa Aiden »

Zdravim :)...tak prislo aj na kupu novej tlaciarne a kedze sa v nich velmi nevyznam (zase :D), tak sa na vas obraciam...
mala by to byt len tlaciaren...ziadne multifunkcne zar....a idealne do 4-5000 ;)...
THX
minob
Star
Star

Príspevok od používateľa minob »

Skus upresnit, na co ju hlavne chces pouzivat...Fotky, bezne tlacenie (labaky a skripta do skoly...)

Mozem doporucit HP DeskJet 5940 tlaci vynikajuco text i fotky a co ma velmi prekvapilo (oproti starej HP 840C) je skoro neuveritelna vydrz naplni. Uz som vytlacil minimalne 700 A4 textu (vacsina v kvalite normal) a ten cierny atrament nie a nie minut. Avsak nezaoberal som sa otazkou naplnania,refill cartridge-ov.

EDIT: stala asi 2800 pred 8 mesiacmi. Boli aj lacnejsie,avsak nema az taku zlu cenu na naplne vzhladom na vydrz.
Aiden
Darca
Darca

no bude pouzivana na bezne veci...texty, texty s obrazkami, sem tam nejake farebne texty a obcas aj fotky....v podstate taka univerzalna :)...samozrejme dlha vydrz naplni je velmi vitana :)
Smoake
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Smoake »

a za koklo chces kupovat tu grafu?ja by som na tvojom mieste bral 8800GTS 320MB OC ta je este viac vykonnejsia ako obyc. 320MB a 640MB.zda sa mi ze to je znacka MSI
Aiden
Darca
Darca

buddy asi si to trafil vedla :D
Napísať odpoveď