magneticke puzdro
-
Runes
Addict
- Kontaktovať používateľa:
magneticke puzdro
ocujte chalani taka otazka co su puzdra na mobil co maju dvierka na magnet nemozu oni dako kazit telefon ??? alebo dako ho rusit abo tak
som si kupil to puzdro a neviem proste ma to trosicka trapi 
-
blitzkrieg
Professional
-
blitzkrieg
Professional
-
krupica_dnb
Medium Professional
Nepis blbosti...krupica_dnb napísal:ved by ich potom znicilo uz samotne elektromagneticke vlnenie ktore vyzaruju
Ja som akurat pred 2 dnami mal vo vrecku silny magnet a zaroven mobil..Potom ma to napadlo,rychlo som vytiahol mobil,ale vsetko OK.Tak len zo zvedavosti som ten magnet prikladal ku telefonu a vobec nicRunes napísal:...
Hah tato tema mi sadla pretoze som si v poslednom case vsimol velmi zaujimavu vec! Dllllho som nosil vsemozne mobily v tychto magnetickych puzdrach ale teraz som si kupil SE s500i (aj predtym som mal kopu SE a nic) a ked sa s nim priblizim k hociakemu puzdru (skusal som setky druhy, zvnutra, zvonka, co som mal doma, co mali v obchodoch a tak) tak sa zacne odomykat a zamykat jak sialeny. Po tom co sa to asi 3x zopakuje tak to prestane, ale velakrat ho vyberem a je odomknuty a je napriklad zapnuty net a tak... Je to celkom divne, ale svojho puzdra sa nevzdam, zvykol som si na ten komfort 
Ked uz sme teda pri tom, existuje material vhodny na to aby som ho dal medzi mobil a vnutornu stranu puzdra a odtienil tie magneticke vlny?
//Mno aha, tu som to nahral s jednym starym puzdrom ktore som mal este doma, tak som ho rozstrihol. Vidite ako sa mobil odomkne a zamkne sa az ked dam magnet prec. Upozornujem ze sa naozaj nedotykam ziadneho z tlacidiel
Ked uz sme teda pri tom, existuje material vhodny na to aby som ho dal medzi mobil a vnutornu stranu puzdra a odtienil tie magneticke vlny?
//Mno aha, tu som to nahral s jednym starym puzdrom ktore som mal este doma, tak som ho rozstrihol. Vidite ako sa mobil odomkne a zamkne sa az ked dam magnet prec. Upozornujem ze sa naozaj nedotykam ziadneho z tlacidiel
- Prílohy
-
- Video003.rar
- Sorry za kvalitu ale tocil som to matkinou nokiou prilepenou lepiacou paskou k stolicke xD (a potom som si spomenul ze mam webkameru, co uz aj to sa stava, ehm)
- (3 MiB) 68 stiahnutí
Heh-zaujimave..Zrejme tam bude pouzite nejake mikrorele na funkciu zamknutia klavesnice.A toto rele sa zapina prave mag.polom permanentneho magnetu po jeho priblizeny sa. 
Inac dobre video.Zase som o nieco mudrejsi
.
Ale ak ti to velmi chyba-

Inac dobre video.Zase som o nieco mudrejsi
No keby si nejaku napisal,aj by som ta..Martinek napísal:Aha, kolega! ako je mozne ze si ma nesprdol za nejaku kravinu?
Ale ak ti to velmi chyba-