Serus, potreboval by som radu ohladom spojazdnenia P2P a online hier cez proxy. Je to vobec mozne. Cital som daco o VPN ale z toho som kkt. Tak by som niekoho poprosil ak vie ako to obist nech mi napise navod. Diky
Net, neviem kto je poskytovatel kedze to je studentsky intrak... ale je to optika
OD KOHO: Skola
KDE: Horsky Park
ZA KOLKO: zadarmo
PRECO: proxy je tam nahodena kvoli P2P, ja tom chcem obist aj kvoli P2P a online gameskam, (utorrent a kodovanie prenosu poznam...zial nefunguje)
TYP IP: jedna verejna pre cely intrak...
t0m4s3 napísal:Pokial je siet spravne nastvena, nepusti von ziadne ine spojenie ako to pochadzajuce z proxy, takze ziadne obidenie sa asi v tvojom pripade nekona.
A da sa to nejak vyskusat ci je ta lanka nastavena spravne teda ci niekto na nieco nezabudol?
t0m4s3 napísal:Pripajas sa pomocou proxy, alebo priamo na branu (bez proxy)?
Ja nehovorit recou tvojho kmena toto bude chciet trosku vysvetlit pre mna . Ja ako BFU si proxynu nastavim v browseri a ficim, a nezadavam tam ziadnu adresu brany, vsak branu dostanem DHCP serverom aj s IP-ckou, nie?
Moj postup: pichnem kabel do sietovky -> otvorim browser a tam nastavim proxy -> a mozem veselo surfovat
A ten torrent máš nastavený takto a nefunguje ani tak??? Tak by to malo fungovať, skús tam nastaviť iný port nie čo tam pôvodne a aj to isté proxy čo máš tam na obrázku a aj to, že používať proxy pre p2p spojenia.
gizzmo napísal:Skus HTTP-tunnel. Mal som podobný problém, síce mi to nefungovalo ale možno budeš mať viac štastia
Ktory pogram si na to skusal daj nazov.dik
Cesar napísal:A ten torrent máš nastavený takto a nefunguje ani tak??? Tak by to malo fungovať, skús tam nastaviť iný port nie čo tam pôvodne a aj to isté proxy čo máš tam na obrázku a aj to, že používať proxy pre p2p spojenia.