Splni sa vam to co sa vam sniva??

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Sheep
Addict
Addict

Re: Splni sa vam to co sa vam sniva??

Príspevok od používateľa Sheep »

maxmara3 napísal:thaaakze ja som dnes mala thaky sen .. ze mi oznamili ze budem na invalidnom vozicku..a o mesiac prestanem chodit .. a ja som v tom sne mala hystericke zachvaty a som sla skocit z balkon a av tom som sa cela uplakana zobudila ..teda strhla zo sna a hned som s apozrela na nozky ze ci to bol sen,lebo bol naozaj zivy ...
:cry:

tak splnia sa vam sny o ktorych sa vam niekedy sniva??

+ co by ste robili ak by vam oznamili ze prestanete chodit??? ..Co by ste robili
asi 20x sa mi snivalo ze som spadol z okna, cca 10x ma presla elektricka, asi 100x ma uz zastrelili, raz otravili, operovali mi brucho a hlavu za plneho vedomia, 2x mi na hlavu spadol CRT monitor a 3x ma zbili bandy vonku, asi 5x som sa utopil. 1x ma hodili do kyseliny a asi 1x ma pochovali za ziva, takze ak by som to mal prekladat do reality zrejme by som si uz vesil slucku a onedlho vonal kvietky :lol:
Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

no ja dufam , ze sa mi to splni, to co by som chcel ..ale to sa uvidi casom :wink: , doteraz som nemal nejake extra velke sny, a ani sa mi nejak neplnili :lol:

//Prispevok č. 200 :D
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

no jo u mna deja vu
mam 2 druhy snov... 1. sny ktore si mozem do detailov ovplyvnit, sny kde si uvedomym ze sa mi sniva a mozem robit co sa mi chce (aj sex :P asi k tomu dojdem vzdy), proste je to uplne super robim co chcem, rozpravam co chcem, balim baby, bozkavam, citim... a hlavne citim a to je na tm najlepsie akoby som zil nejaky iny zivot (predstavte si ake je tazke zobudit sa z tohto sveta dokonaleho stastia, alebo proste zo sveta akeho chcem). ale ked si tak uvedomym nemozem ovplyvnit ako sa to cele zacne... ja si zacnem uvedomyt ze je to sen az po chvilke... takze neovplyvnim zaciatok a ked ma to hodi do lesa plneho vlkov tak tam sa to asi na pocit stastia nezmeni :D(ale to sa stava len malokedy)
2. sny ktore nemozem ovplyvnit .... kratke sny, len nejaky okamich a nic a to sa mi vrati casto ze sa to stane aj v realy. Co ja viem lezim an podlahe a rozravam sa so spoluziakom... a ono sa to stalo. Alebo sedim v triede a blabotam s dvoma kamoskami... a uplne rovnaka situacia sa mi stane naozaj - ti isty ludia, to iste prostredie, ta ista ucitelka
mal by som sa zacat starat do nejakych vaznych tem a bol by z mna nejaky jasnovid :lol:
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

tonken napísal:no jo u mna deja vu
mam 2 druhy snov... 1. sny ktore si mozem do detailov ovplyvnit, sny kde si uvedomym ze sa mi sniva a mozem robit co sa mi chce (aj sex :P asi k tomu dojdem vzdy), proste je to uplne super robim co chcem, rozpravam co chcem, balim baby, bozkavam, citim... a hlavne citim a to je na tm najlepsie akoby som zil nejaky iny zivot (predstavte si ake je tazke zobudit sa z tohto sveta dokonaleho stastia, alebo proste zo sveta akeho chcem). ale ked si tak uvedomym nemozem ovplyvnit ako sa to cele zacne... ja si zacnem uvedomyt ze je to sen az po chvilke... takze neovplyvnim zaciatok a ked ma to hodi do lesa plneho vlkov tak tam sa to asi na pocit stastia nezmeni :D(ale to sa stava len malokedy)
2. sny ktore nemozem ovplyvnit .... kratke sny, len nejaky okamich a nic a to sa mi vrati casto ze sa to stane aj v realy. Co ja viem lezim an podlahe a rozravam sa so spoluziakom... a ono sa to stalo. Alebo sedim v triede a blabotam s dvoma kamoskami... a uplne rovnaka situacia sa mi stane naozaj - ti isty ludia, to iste prostredie, ta ista ucitelka
mal by som sa zacat starat do nejakych vaznych tem a bol by z mna nejaky jasnovid :lol:
Myslim ze to prve sa nazyva Lucidne sny... a su na to techniky ako to dosiahnut... hmmm a ja osobne, niekedy sa vyplni, ked sa mi pacil ten sen tak sa snazim aby ano, ak nie tak nanho za chvilu zabudnem...
samploom
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa samploom »

Ja som zazil v sne nieco, co sa v realnom zivote neda. Bol to asi dopaminovy vybuch a extremne zatazenie fantazie zaroven. Po tom ako som si uvedomil co ako extremne precitujem, splnil som si niekolko "snov v sne" a normalna organizacia casu...ok toto este stiham za chvilu sa zobudim...a este toto, este si polietam.. Proste som robil co som chcel, a vsetko som CITIL SILNEJSIE AKO ZMYSLAMY samotnymi. Bolo to take silne, ze ma to na pekny mesiac dostalo do antipatie reality - to bola dan. Splnilo sa mi vsak nadrealnej tuzby CITIT, az ma taha k slovu zazit. No drugs. Mozno tym, ze som lavak (ina viazanost mozg.hemisfer). Haluz...len raz v zivote.
tonken
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonken »

robbiee napísal:Myslim ze to prve sa nazyva Lucidne sny... a su na to techniky ako to dosiahnut... hmmm a ja osobne, niekedy sa vyplni, ked sa mi pacil ten sen tak sa snazim aby ano, ak nie tak nanho za chvilu zabudnem...
waw diki pomohol si mi :)
"J"
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa "J" »

nesplni....hm divna tema :?
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Mne sa dufam moje sny nesplnia, casto sa mi sniva ako sa odpravim v kuchyni hrdzavym revolverom
mihalswk
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mihalswk »

nee ne mne sa ete nic nesplniloo :D:D:
lacijawa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa lacijawa »

Tak mne sa snívajú také blbosti že to sa splniť nemôže.
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

lacijawa napísal:Tak mne sa snívajú také blbosti že to sa splniť nemôže.
Napodobne...

dnes sa mi snivalo, ze som na nejakej kozmickej lodi, hybem vecami silou vole, a na to balim holky... hovadina jak mraky :D
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ja dufam, ze sa mi nesplni moj dnesny posledny sen. Moja ex. bola tehotna. Sice uz si nepamatam s kym, ale to je jedno. Nie, ze by som bol na nu teraz nejako extra naviazany, ale je stale moc moc hlupucka na to, aby mala dieta, a preto si prajem pre jej dobro, aby to nebolo splnene.
Godlub
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Godlub »

Neboj sa ja som sexoval s Cameron Diaz a zatial nič :D.....
quancej
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa quancej »

keby sa mi plnili moje tak by sa svet zmietal uz v 10. svetovej vojne :lol:
parkrat sa mi potvrdili veci podla snara... ako vypadnute zuby,svadba=smrt pribuzneho
Lukas.229
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Lukas.229 »

Mne sa plnia niektore sny ale ja na to neako nehladim :D ale vacsinou su to blbosti co sa mi snivaju takze ani neocakavam ze sa nieco take stane...
Mek
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mek »

Niekedy. Ale tak az za dva tyzdne az mesiac.
Plasmon
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Plasmon »

No tak zatial sa mi este nic nesplnilo. Snivaju sa mi vacsinou hovadiny. :)
Deafboy
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Deafboy »

Mal som v minulosti pár snov ktoré sa splnili, ale ako to tu už bolo povedané, išlo o krárke okamihy z bežného života. Viac som ale mal takých snov, ktoré sa odohrávali v rovnakom prostredí a niektoré boli dokonca na pokračovanie. Proste som si ich sníval po častiach ako seriál. Od istého času si ale sny nepamätám vôbec. Z nejakého kruo zvláštneho dôvodu sa moja mozgová činnosť o dosť zhoršila a už sa to netýka len snov, ale blbnem aj v realite. Nezvládam jednoduché matematické úlohy, nedokážem sa na nič sústrediť a navyše potvrdené veci ako I-Doser, Hemi-Sync, alebo Brainwave-generator na mňa zaberajú čím ďalen tým menej.
Napísať odpoveď