kupil som si tento anti-perspirant nanesiem si ho na podpazusie a tam boly vzdy tie biele skvrny tak som si zobral tricko posiel som do skoly prisiel som domov a ked som si vyzliekol tricko tak to tricko bolo v oblasti podpazusia biele skvrny od antiperspirantu tak sa pytam ci treba aby to zasklo abo neviem lebo mama vyprala tricko a to bolo mastne tak sa pytam ako to spravne pouzivat dik vsetkym pls ziadny spam
Filipito napísal:kupil som si tento anti-perspirant nanesiem si ho na podpazusie a tam boly vzdy tie biele skvrny tak som si zobral tricko posiel som do skoly prisiel som domov a ked som si vyzliekol tricko tak to tricko bolo v oblasti podpazusia biele skvrny od antiperspirantu tak sa pytam ci treba aby to zasklo abo neviem lebo mama vyprala tricko a to bolo mastne tak sa pytam ako to spravne pouzivat dik vsetkym pls ziadny spam
mal som ten isty problem, prestal som ho pouzivat. pouzivam old spice spray a v pohode odporucam
//mne tie skvrny po par vypraniach zmizly, ale potom som to uz radsej neriskoval
Keď sa nasprejuješ, tak si neobliekaj hneď tričko, chvíľku počkaj. Malo by to pomôcť, ale časom ti aj tak zostanú na tričku škvrny. Inak, mne sa zdá, že po spreji ostanú výraznejšie škvrny ako po tuhom...
hej, gelove a im podobne to robia, aj ja mam uz nejake to tricko znicene od toho..nic s tym nespravis(jedine si tam toho nedavat moc vela..)..
ale zas mam zlu skusenost, ze tuhe nemaju taku vydrz(teda ze po celom dni uz to pod pazuchami dvakrat nevonia )..
bolek napísal:Keď sa nasprejuješ, tak si neobliekaj hneď tričko, chvíľku počkaj.
ono je to dost problem. ja som rano uplne zmrznuty. proste rano mi vzdy zima. a ako prve hned na seba nahadzem oblecenie. a pri nahadzovani oblecenia pouzijem deo (adidas action 3) a hned si dam tricko. neviem si predstavit, ze by som este 5 minut cakal ved by som zamrzol. ale skvrny nie su moj problem. tymto som len chcel povedat, ze nie vzdy je to take lahke
marcus-16 napísal:hej, gelove a im podobne to robia, aj ja mam uz nejake to tricko znicene od toho..nic s tym nespravis(jedine si tam toho nedavat moc vela..)..
ale zas mam zlu skusenost, ze tuhe nemaju taku vydrz(teda ze po celom dni uz to pod pazuchami dvakrat nevonia )..
co ja viem.. 24 hodin to urco nedrzi, ale ja rano ked pouzijem tuhy old spice a cez den sa aj spotim alebo co tak vecer este ziadny pach.. ono to skor neutralizuje ako vonia
Maki napísal:co ja viem.. 24 hodin to urco nedrzi, ale ja rano ked pouzijem tuhy old spice a cez den sa aj spotim alebo co tak vecer este ziadny pach.. ono to skor neutralizuje ako vonia
tuhý som mal je dobry ale chcel som antiperspirant neni neaky ktorý nezanechava škvrny?