Kupil som si Power ball ale chem ho vratit

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
->slavo<-
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Kupil som si Power ball ale chem ho vratit

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

Kupil som si power ball ,ale chcem ho vratit preco ? lebo
az po otvoreni krabicky som zistil ,ze je to techno power ball a nie power ball pro neon ktory som chcel dal som zanho 1200,-sk a chcem bud prachy naspat alebo nech mi to vymenia za druhy . myslite za nato mam pravo
Kupil som ho vcera a nemam ho ani necely den . :roll: Pomozte dnes tam idem a chcem par rad aby mi to vyratili prachy alebo aby mi to vymenili mam nato pravo nie? PLS help
inac pre tych co nevedia co to je powerball

Kód: Vybrať všetko

http://www.ball.cz/
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

jasne ze mas ... chod tam a slusne im vysvetli preco ho chces vymenit a mali by ti vyjst v ustrety ak ti budu hovorit ze ti to nevymenia tak si vyziadaj veduceho a dohodni sa s nim ... myslim ze je nejaka lehota ze kazdy vyrobok mozes do niekolkych pracovnych dni bez udania dovodu vratit ...
->slavo<-
Addict
Addict

super hned tam dneska nabehnem len jediny problem je ten ze dalsie powerbally im pridu az vo stvrtok a tento bol posledny . :(
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

->slavo<- napísal:super hned tam dneska nabehnem len jediny problem je ten ze dalsie powerbally im pridu az vo stvrtok a tento bol posledny . :(
tak si pockas ... ale na vymenu mas pravo ak si si ziadal iny.
->slavo<-
Addict
Addict

problem je ten ze ja som si ho kupil a neziadal som iny ,ale budem sa im to snazit vysvetlit . pretoze mi to ani neotvorili tu krabicu a nic. iba vytlacili blok peciatka dovidenia.
Shrekzv
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shrekzv »

->slavo<- napísal: pretoze mi to ani neotvorili tu krabicu a nic. iba vytlacili blok peciatka dovidenia.
toto sa stava...zalezi na ochote predajcu..ja som nedavno bral chladic na spu a drziak ventilatora bol zlomeny...ties som na predajni krabicku neotvoril.....nemal som problemy s tym ze by nevyreklamovali:-)....aj ked som ho mohol dolamat sam...co som samozrejme neurobil...odvtedy pozeram vsetko co kupujem...aby som tomuto predisiel...
Napísať odpoveď