Linux je PEKNA PI...

Všetko ohľadom Linuxu...
D-Wanderer
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa D-Wanderer »

nechapem ako by sa dakto mohol bat.. robim to uz len z trucu.. spravil som si zle meno a uz nemam sancu.. tak preto! vies lebo staci ked dam negativny komentar a oni ma tu hned dodrbu a beru karmu a pod... nema to tu vyznam... ak som sa ta dotkol dako tak sorry ale zivot ide dalej - otvor si flasku rumu a zabudni 8)
Thek_SVK
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Thek_SVK »

D-Wanderer napísal:nechapem ako by sa dakto mohol bat.. robim to uz len z trucu.. spravil som si zle meno a uz nemam sancu.. tak preto! vies lebo staci ked dam negativny komentar a oni ma tu hned dodrbu a beru karmu a pod... nema to tu vyznam... ak som sa ta dotkol dako tak sorry ale zivot ide dalej - otvor si flasku rumu a zabudni 8)
zo 64 prispevkov si zle meno nepsravis, iba si ju takto zhorsujes. Bud odid alebo sa zacni spravat normalne.
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

uplink napísal:Myslis ze suse 10.2 dokaze plne vyuzit potencial napr. SB X-Fi, alebo potencial NX8800?
urcite nie. graficka karta a aj jej vykon je uzko spaty s directx. vacsina hier vyuziva ako renderovacie jadro directx a nie openGL. openGL 2.0 podporuje aj moja stara grafika. a directx vychadza castejsie. v linuxe nikdy nevyuzijes graficku kartu na maximum uz len preto, ze tam directx nehrozi :) ale zamyslas sa podla mna spravnym smerom.
D-Wanderer napísal:mam pre teba tu vytuzenu odpoved... neni to ICQ priamo.. je to daco ako Miranda ale vola sa to KOPETE a nepodporuje to skoro nic... ale pisat sa da...
no to ano, fakt to dokopy nic nepodporuje. len protokoly ako: jabber, icq, aim, yahoo, msn, irc, winpopup a dake dalsie aj mne nezname ;) a to vsetko sucasne pri minimalnej spotrebe RAM :)
Napísať odpoveď