R1k1nko jop jop... dobry serial... to som zacal kukavat ked babka to pozerala.. najprv ze blbost ale hned prvy krat co som to videl tak parada.. kukal som stale
BTW namiesto Earla davaju "C.S.I.: Kriminálka Las Vegas" a dokonca az dva diely po sebe
Šu-Do napísal:R1k1nko jop jop... dobry serial... to som zacal kukavat ked babka to pozerala.. najprv ze blbost ale hned prvy krat co som to videl tak parada.. kukal som stale
BTW namiesto Earla davaju "C.S.I.: Kriminálka Las Vegas" a dokonca az dva diely po sebe
Neviem ako vas.....ale mna uz tie kriminalky...patranie..vrahovia voobec nebavia.....
som akurát na druhej sérii. A nechápem, ako to môže niekto pozerať s dabingom, tým seriál vyslovene trpí a 90% srandy sa vytráca. Pri tomto seriáli je to omnoho citeľnejšie než pri iných...
Sepiroth napísal:som akurát na druhej sérii. A nechápem, ako to môže niekto pozerať s dabingom, tým seriál vyslovene trpí a 90% srandy sa vytráca. Pri tomto seriáli je to omnoho citeľnejšie než pri iných...
nechapem tiez ! ja som zatial videl strasne malo filmov / serialov co som si stiahol z netu ( dubing CZ ) u mna vyhravaju TIT !