DVD -Ram
-
Enduro3333
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
DVD -Ram
Mam problem s mojou DVD mechanikou DVD-Ram od LG -light scribe (presny typ vam sem nedam lebo sedim v robote .. ked pridem domov editnem) Dvdčka vsetko v pohode ale napalovane cdčka mi vôbec nebere jedine CDčka ktore mi bere su lisovane originalky .... pravdepodobne niečo v čitacej hlave sa pokazilo ... ale kolega mi niečo spominal za nastavovanie hlavy cez maly otvor vpredu vie niekto niečo za to lebo ja to počujem prvy krat a nikdy som sa s tym nestretol .....
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
O nastavovani hlavy nic neviem a aj pochybujem ci je to mozne, mam tiez LG presnejsie GSA-H20LS a ako pozeram tak pozeram tak spredu ziaden taky otvor na nastavovanie nevidim, mam tam len otvor na nudzove vysunutie mechaniky. By som vam doporucil nahrat novy firmware, ale kvalitny, teda zo stranky vyrobcu alebo zo spolahlivej stranky ako je napr. www.cdr.cz. Mozno potom sa to rozbehne
-
Enduro3333
Medium Professional
-
--==[ RA ]==--
Light Professional
nastavovanie hlavy cez maly otvor ?
:D tak to som vzivote nepocul
:D
ak je v predu otvor tak len na NUDZOVE vysunutie dvierok, nic ine
a ak ti necita cd tak mas smolu, optika je v ... ak mas v zaruke tak daj reklamaciu, ine v tom nevidim
alebo este by sa mohlo stat ze mas spinavu optiku (ale malo pravdepodobne) a treba ju vycistit, ale skor sa pokazila
ak je v predu otvor tak len na NUDZOVE vysunutie dvierok, nic ine
a ak ti necita cd tak mas smolu, optika je v ... ak mas v zaruke tak daj reklamaciu, ine v tom nevidim
alebo este by sa mohlo stat ze mas spinavu optiku (ale malo pravdepodobne) a treba ju vycistit, ale skor sa pokazila