Stavkovanie
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Dovolim si sem dnes napisat tipy, ktore stoja za to a su pre mna velkym lakadlom. Chystam sa to podat, ale musim zbehnut do Tipsportu (kedysi Doxx), pretoze maju o dost lepsie kurzy ako Fortuna. Takze moje tipy z NHL na strelcu golu:
Ryder (Montreal), kurz 3.9, zatial bez golu po piatich zapasoch, v minulej sezone 30 golov za 82 zapasov.
St.Louis (Tampa Bay), kurz 3.0, tento rok bez golu pocas styroch zapasov, v minulej sezone 43 golov za 82 zapasov, je cas, aby sa tento strelec prebudil. Super Tampy je Montreal, tento rok bilancia 2-1-2, vidim to na jasnu vyhru Tampy a prave v nej by mal konecne St.Louis strelecky bodovat.
Satan (NY Islanders), kurz 3.8, ten rok bez golu uz sest zapasov, v minulej sezone 27 golov za 81 zapas. Islanders hra s Washingtonom, co by mal byt prijatelny super.
Spezza (Ottawa), kurz 3.4, tento rok bez golu pocas siedmych zapasov, avsak 11 asistentci!!! V minujel sezone odohral 67 zapasov pocas ktorych strelil 34 golov. Tento zapas pokladam za najistejsi a pojde zrejme za tisicku na tiket, ak nevyjde dnes, musi uz vyjst buduce kolo.
Frolov (LA Kings), kurz 3.8, tento rok zatial ziadny gol pocas siedmych zapasov, minulu sezonu 35 golov za 82 zapasov. Rovnako ako predosly tip, aj tento patri k najistejsiemu.
Toto je moj vyber na zapasy zo stvrtku na piatok. Ak sa nepodari, tak dam jedenapol nasobok vkladu, pripadne dvojnasobok. Dvojnasobok kvoli velkym kurzom nie je nutne praktizovat, da sa spravit slusny zisk aj bez neho. Na zaver by som chcel upozornit, ze tychto strelcov nedam spolu, ale vzdy jedneho ako samostatny tiket!!!
Ryder (Montreal), kurz 3.9, zatial bez golu po piatich zapasoch, v minulej sezone 30 golov za 82 zapasov.
St.Louis (Tampa Bay), kurz 3.0, tento rok bez golu pocas styroch zapasov, v minulej sezone 43 golov za 82 zapasov, je cas, aby sa tento strelec prebudil. Super Tampy je Montreal, tento rok bilancia 2-1-2, vidim to na jasnu vyhru Tampy a prave v nej by mal konecne St.Louis strelecky bodovat.
Satan (NY Islanders), kurz 3.8, ten rok bez golu uz sest zapasov, v minulej sezone 27 golov za 81 zapas. Islanders hra s Washingtonom, co by mal byt prijatelny super.
Spezza (Ottawa), kurz 3.4, tento rok bez golu pocas siedmych zapasov, avsak 11 asistentci!!! V minujel sezone odohral 67 zapasov pocas ktorych strelil 34 golov. Tento zapas pokladam za najistejsi a pojde zrejme za tisicku na tiket, ak nevyjde dnes, musi uz vyjst buduce kolo.
Frolov (LA Kings), kurz 3.8, tento rok zatial ziadny gol pocas siedmych zapasov, minulu sezonu 35 golov za 82 zapasov. Rovnako ako predosly tip, aj tento patri k najistejsiemu.
Toto je moj vyber na zapasy zo stvrtku na piatok. Ak sa nepodari, tak dam jedenapol nasobok vkladu, pripadne dvojnasobok. Dvojnasobok kvoli velkym kurzom nie je nutne praktizovat, da sa spravit slusny zisk aj bez neho. Na zaver by som chcel upozornit, ze tychto strelcov nedam spolu, ale vzdy jedneho ako samostatny tiket!!!
hojko:Gratulujem k peknej vyhre. Predpokladam, že si to nevyhral hned zprdu. Dával si predtým tieto tipy systemom nevyhras, daj 1,5 nasobok minuleho?
-Ci len tak si mal volnych 5000?
-Inak horuco rozmyslam nad takymto sposobom tipovania, lens a obavam, ze prehram aj gate. Poslednou dobou sa mi obycajne zapasy nevychodzaju a stava sa to nostalgiou.
-Pre zaujimavost, dneska si dal spoluziak ticket s kurzom 1,9 miliona. Proste tam nadrbal kopu zapasov s kurzmi 5 a 10.
-Ci len tak si mal volnych 5000?
-Inak horuco rozmyslam nad takymto sposobom tipovania, lens a obavam, ze prehram aj gate. Poslednou dobou sa mi obycajne zapasy nevychodzaju a stava sa to nostalgiou.
-Pre zaujimavost, dneska si dal spoluziak ticket s kurzom 1,9 miliona. Proste tam nadrbal kopu zapasov s kurzmi 5 a 10.
http://www.ifortuna.sk/tiket/ukazat-tik ... a3c77e7a15
skoro... uz som pozeral zostrihy a totti na zaciatku zapasu zakopol uz som vedel ze som v prdeli
skoda 1250 mohlo byt mojich 
skoro... uz som pozeral zostrihy a totti na zaciatku zapasu zakopol uz som vedel ze som v prdeli
-
hojko
Site Admin
Silmer: Mozno zajtra sem nieco hodim, musim pozriet co a ako a pozriet strelcov nie je robota na 5 minut, je to na podstatne viacej casu. Na dnes to ale vidim na Gaborika, ten uz nedal tusim 4 zapasy gol, takze by aj mohol skorovat. Dalsim je Tanguay, ktory nedal asi 8 alebo 9 zapasov gol, ale predvcerom ho Fortuna aj Tipsport vyradili z ponuky, takze neviem povedat ci bude v ponuke teraz. Z Washingtonu sa mi vidi Kozlov, ale teraz nic nehraju a davaju strasne malo golov, rovnako ako aj Minnesota, lenze Minnesota aspon vyhrava. V Detroite je to zase Holstorm. Ale ako som pisal, to si tipy len z pamati, nechce sa mi teraz pozerat kolko zapasov kto nedal gol, ich ice time a statistiky z minulej sezony, mozno sem hodim nieco na zapasy vo stvrtok a potom na sobotu, v tieto dni sa toho hra vela.
napisem . ale robil som tak ze jednotky som daval ciste a dvojky som skoro vzdy poistil xom. a obavi nieako zvlast nemam zo ziadneho zapasu ale najviac respekt asi zo zapasu trencin - artmedia , tam som dal cistu 2ku. 1,8 kurz.a este aj jednu necistu jednotku som dal wolfsburg - norimberg - 1xFrikso napísal:Matko888:Daj nejaké horúce typy, pri ktorých máš najväčšie obavy, spoločne zhodnotíme.
-Dneska došiel do školy spolužiak s tiketom, že vyhral 240sk za 100 vsadených. Dal na Arsenal-Slávia a ešte 2 podobné, dopredu jasné zápasy. Ale chalan z toho žil ešte poobede
-
hojko
Site Admin
B3rET: Nemyslim. Napisem ti ukazkovu situaciu. Predstav si hraca, napriklad je to Satan, Sakic a podobne. To su hraci, ktori odohraju skoro celu sezonu, teda 82 zapasov, v nich dokazu dat okolo 25-35 golov. Ich ice time sa pohybuje v priemere tych 17-22 minut za zapas, co je tretina zapasu, v kazdom zapase maju par sanci (striel), niekdy su to vysoke cisla ako napriklad 5 ci 6 striel. Odohra sa par kol, tento hrac neda este gol. Je vacsia sanca ze sa mu podari konecne presadit v osmom zapase alebo sa presadi skor 5x po sebe v kazdom??? Ja davam tych, ktori goly nedavaju, za tento mesiac mi to spravilo tak 10 tisic cisteho, co je podla mna slusne. Keby som daval vyssie vklady (zacinam za 200, potom zvysujem), tak si dovolim povedat, ze to mohlo byt radovo v desattisicoch za mesiac.