otazka, polozim kus kremika na zem, kremikom neprechadza takmer ziadny prud, a zacnem nan fukat studeny vzduch - co sa stane s kremikom, bude mat rovanku teplotu ako okolie alebo nizsiu ??
A kde beres ten studeny vzduch, ked v izbe je vyssia teplota ako je teplota toho kremika? Alebo si myslis, ze prudiaci vzduch ma nizsiu teplotu? Ak ano prosim nepokracuj a usetri mi tuto diskusiu, uz som ju absolvoval dvakrat - jedenkrat tu (skus pohladat) a jedenkrat na ocguru fore.
Externe teplotne cidlo umiestnene na heatspreadri urci teplotu na povrchu, ktora bude rozhodne nizsia ako teplota jadra a dovolim si tvrdit vyssia ako teploty ktore ti momentalne ukazuje CoreTemp. Nie si ani prvy ani posledny, ktoremu to ukazuje zle.
tak potom su chybne vsetky kusy? pretoze moj pc ma 3 tyzdne a ukazuje mi take teploty od zaciatku...dokonca ked som ho prvy krat zapol tak 2. jadro malo 11°C a prve 19°C......
nemate na mna ja mam AMD Athlon XP 2500+ (1,83 GHz) a mam teplotu 64 Stupnov no a to je aj realne kedze asi po takych 10h on je bocny kryt horuci jak sfina
B4rr4cud4 napísal:nemate na mna ja mam AMD Athlon XP 2500+ (1,83 GHz) a mam teplotu 64 Stupnov no a to je aj realne kedze asi po takych 10h on je bocny kryt horuci jak sfina
A vsimnite si napetie na -5V
pls co za program to pouzivas na mon. sietovej aktivity ?
kym som nemal radiator vo forme 8800GTX, tak som s teplotami byval na urovni cca 35 stupnov... Aj ked mam chladenie spredu dozadu, to teplo ktore grafika vyzaruje, je tak silne ze jedine v pripade otvorenej bedne dosiahnem nizsej teploty (za normalnych okolnosti by to tak nebolo ze ne)