Elektrotechnika , zaverecna praca.

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
xH4wK

Elektrotechnika , zaverecna praca.

Príspevok od používateľa xH4wK »

Ahoj
Prave som vo 4. rocniku na elektrotechnike , konkretne spotrebna elektronika... potrebujem do januara spravit rocnikovu pracu (Vlastne na maturitu) nieco na co by ma vysli suciastky do 1500sk nie prilis jednoduche ale ani nie prilis zlozite , tak aby som na to zohnal suciastky v radioamateri (V Kosiciach)... a dalej o tom potrebujem spravit pojednanie na 25 stran formatu A4 takze potrebujem aj nejake schemy atd... tak prosim Vas pomozte :cry:
PS: Nesmie to byt zosilovac.
(Ak je to mozne tak by to malo byt nieco nieco co by sa hodilo popripade do PC alebo len tak do domacnosti...)
dudo02
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa dudo02 »

Odporucam prelistovat AR..Tam je kopa veci,ktore sa hodia pre teba..Osobne by som sa pustil do nejakeho"Laboratorneho napajacieho zdroja". :)
xH4wK

dudo02 napísal:Odporucam prelistovat AR..Tam je kopa veci,ktore sa hodia pre teba..Osobne by som sa pustil do nejakeho"Laboratorneho napajacieho zdroja". :)
Co je AR :oops:
muffy69
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa muffy69 »

H@wk napísal:Co je AR :oops:
Casopis Amaterske Radio
xH4wK

muffy69 napísal:Casopis Amaterske Radio
No praveze , nam povedali ze to nesmie byt nic publikovane v amaterskom radiu... :cry: :(
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

tak zober KTE :-D alebo sprav jak bratov spoluziak donbiesol cyklovac s pracky vraj sam robil :-D dalsi expert doniesol zosik samozrejme vymontoval z radia a predseda komisie ho odpalkoval vetou "no tak toto hralo vasim rodicom podla mna nasvadbe" :-D no ale aby som nebol uplne mimo 1- chod za majstrom odborneho vycviku podla mna ti rad poradi
2-ja som svojho casu robil indikator vybudenia pripadne sa dal robit stabilizovany zdroj
3-chod za majstrom na dake elektro uciliste ten ta zasobi urcite vela vecami kedze tam vyrabaju veci jak na beziacom pase
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Martinekk »

urob trebars reprobedne. 25 stran A4 ti bude aj malo. mal som tiez bedne na SOC...
Talpy
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Talpy »

alebo zosilnovac :wink:
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hned v prvom prispevku pise ze to nesmie byt zosilovac. nevidime pre oci?
xH4wK

Martinekk napísal:urob trebars reprobedne. 25 stran A4 ti bude aj malo. mal som tiez bedne na SOC...
A bude to do tych 1500 ? :? btw neviem ci reprobedne su vhodne ... mali by sme skor robit nieco kam potrebujeme spravit normal plosak atd... a k majstrovi no on je uplny ... fas no nic nepomoze a temy nam nedal ani teraz a som zvedavy ako to mame stihnut do januara ked je to hlupak :( tak preto hladam nieco cez hojko... ze co ste popripade mali vy atd...
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

sry za OT ale už sa tu vidim o tri roky :cry:
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

podla toho ake. dvojpasma s TVM menicmi bz sa do 1500 za repro a material na vyhybky vojst da. drevo trebars stara skrina... alebo fakt urob ten zdroj a mas po probleme.
xH4wK

Stabilizovany zdroj ? Hodte sem nejaky odkaz... na schemy a tak ... nemam doma ziadne tie casopisy co o nich hovorite
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

skus googlit. alebo www.elweb.cz tam na stranke alebo vo fore. na ofre sa nejaky zdroj prednedavnom preberal.
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

ja som na moju zaverecnu spracu spravil aktivny subwoofer, elektronicka cast je tam zosilovac (poroz vyrobok nieje zosilovac, aj my sme to mali "zakazane", vyrobok iba zosilvoac obsahuje) a taktiez pasivny filter vyhybku, taktiez som do prave kompletne popical praci s PC ako som pomocou pocitava a zvolenych programov vypocital objem bedne, taktiez som detailne rozobral problematiku kablov, pouzivanych v audiotechnike...
komisii sa to pacilo ziskal som to za 1......
turtlak69
Guru
Guru

Príspevok od používateľa turtlak69 »

ja keby som mal nieco take elektronicke, tak spravim bud parkovacie senzory alebo poplasak. zdroj tiez nie je zly napad. ked som videl schemy na zdroje, tak sa to nezdalo byt az take neuveritelne narocne.
kedze budem mat webstranku, tak povazujem prakticku cast za vyriesenu (ano este dokumentacia, viem :) )
xH4wK

Martinekk napísal:skus googlit. alebo www.elweb.cz tam na stranke alebo vo fore. na ofre sa nejaky zdroj prednedavnom preberal.
Dik skusim ten web.
Martinekk
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pripadne tam napis aj do fora. su tam aj linky na ine weby. takze pohoda.
inak ja som pisal tu obhajobu tyzden aj cosi, ked som prisiel domov zo skoly hned za pocitac a pisat, kreslit, fotit... a bolo. nejakych 22 stran tusim. cast je tu: http://www.repromania.net/stavebni-navo ... are367.php
dostal som sa s nimi do krajskeho kola, dalej bohuzial nie... Ale chvalabohu matura za sebou, drzim Ti palce, aj vsetkym!
Napísať odpoveď