Kolko stoji prevadzka servera?
Bla bla bla, viem co vravim a ti kamarati nemaju hocijake fora, neboj sa ty.Shark NX napísal:Invader len do buducnosti ... kym nevies o co ide tak netrep ... Lebo fakt dost casto z teba nechapem
Poviem ti jedine zima a riadne pridaj ... A plati sa mesacne + Upgrady servera![]()
CO je tiez nemala ciastka
hojko funguje na vlastnom serveri lebo platene hostingy nemaju ani z daleka taky vykon aky sa pozaduje ... ja som uz dosiel na forum (asi) po Zavedeni vlastneho servera ... ale elita tohoto fora ti moze dosvecit ze teraz je Toto forum jednoznacne rychlejsie ako kedysi
A BTW ty tvoji kamarati asi nemaju take forum ako toto tak preto ficia na hostingu za 300Sk
A adsense je nevyhnutne pre toto forum ale kludne sa z hojkom dohodni a mesacne mu prehadzuj na ucet 4ciferne cislo mozno sa dohodnete![]()
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
H@wk: A na tom hostingu mas aj 600 megovu databazu, ktora ma o nieco malo viac ako 13,5 miliona zaznamov, ze???
pishta: http://www.hojko.com/post578210.html#578210
3GB kapacitu lolohojko napísal:H@wk: A na tom hostingu mas aj 600 megovu databazu, ktora ma o nieco malo viac ako 13,5 miliona zaznamov, ze???
ako vravim, bla bla bla. Upgrade je asi kazde 2 mesiace co? Som toto naschval zalozil, aby sa tu taky premudreli ukazali ako ste vy.Shark NX napísal:Nevies ... Fakt uz racej nic nehovor ... Ano je to okolo 2000Sk ale hovorim zarataj si do toho este Upgrade ...
A ako t0m4s3 pisal uz sa uvedom lebo si fakt smiesny
-
Shark NX
Addict
Vies niektory su aspon ineligentny ... o tebe sa to asi povedat neda no nevadi.
Nie Nieupgraduje sa to kazde 3 Mesiace ale ked napr. server stoji 40000Sk tak si vypocitaj na kolko ta to vyjde mesacne
A aspon som o tom plne informovany od vedenia ... a svoje tvrdenia mozem podlozit dokazom ... samozrejme ak mi to VF dovoli ... co ty asi niesi a len strielas sumy a ked ti niekto povie pravdu tak ho povazujes za idiota
Nie Nieupgraduje sa to kazde 3 Mesiace ale ked napr. server stoji 40000Sk tak si vypocitaj na kolko ta to vyjde mesacne
A aspon som o tom plne informovany od vedenia ... a svoje tvrdenia mozem podlozit dokazom ... samozrejme ak mi to VF dovoli ... co ty asi niesi a len strielas sumy a ked ti niekto povie pravdu tak ho povazujes za idiota
Ja? ty si tu ten kto nadava a uraza. Sa uvedom. Nic nestrielam, aj ja to mam podlozene.Shark NX napísal:Vies niektory su aspon ineligentny ... o tebe sa to asi povedat neda no nevadi.
-
hojko
Site Admin
Invader: Si smiesny a trapny, vsak sa pozri co pises. Na Slovensku mas par firiem poskytujucich server housing, tak si pozri ich ceny. Tie zacinaju na urovni 2000-3000 korun za mesiac, vsetko ma svoje limity, ako velkost bedne ci racku, tak domaci a zahranicny traffic, zalohovanie na ich datastorage, monitoring, administracia a podobne. To vsetko sa uctuje individualne a na zaklade poziadaviek zakaznika.
A tie 3GB by som rad videl na akom hostingu mas, mozes mi dat aj linku na ten hosting???
A tie 3GB by som rad videl na akom hostingu mas, mozes mi dat aj linku na ten hosting???
http://new.pipni.cz/hojko napísal:Invader: Si smiesny a trapny, vsak sa pozri co pises. Na Slovensku mas par firiem poskytujucich server housing, tak si pozri ich ceny. Tie zacinaju na urovni 2000-3000 korun za mesiac, vsetko ma svoje limity, ako velkost bedne ci racku, tak domaci a zahranicny traffic, zalohovanie na ich datastorage, monitoring, administracia a podobne. To vsetko sa uctuje individualne a na zaklade poziadaviek zakaznika.
traffic 200GB mesacne a mysql neobmedzene do tych 2GB(oprava z 3GB)hojko napísal:Hej, urcite ti daju neobmedzenu MySQL databazu, rovnako ako aj neobmedzeny traffic.
http://new.pipni.cz/programy.phtml
-
mastermind
VIP
Invader:Myslím, že miesto súčasnej ankety o cene housingu (tie sumy sú inač dosť nerealne) by si mohol dať anketu "Som ochotný sponzorovať hojko.com" a odpovede ano/nie.
-Videl som na internete komunity, kde nenájdeš žiadnu reklamu, no členovia si platia členké na beh servera. A tu je, myslím si, kľúč k riešeniu.
-Ak budeš mať platené členstvo, každý si 2x premyslí, či nepôjde na iné fórum
-Ak sa zavedie nazad erotika a google zablokuje reklamy (opätovné porušenie podmienok), môže nastať situácia, že bude treba zaplatiť housing na ďalší rok / polrok a nebude toho, kto by prispel a tak sa miesto potrebných 20 000 (čo je už beztak nízka suma za housing) vyzbiera, trepnem: 8950sk.
-Tiež je tu faktor, že niekolko stálych userov, čo sem už chodia nejaký ten piatok budú prispievať pravidelne, lebo maju fórum radi, tvoria komunitu a X^n userov sa tu bude na nich priživovať a na chod fóra nedajú ani korunu.
-Skôr, než mi odpovieš, skús sa zamyslieť nad tým, koľko korún povedzme polročne si ochotný odkrojiť zo svojho koláča a dať ich na beh fóra?
-Ja osobne by som tiež privítal komfort bez reklám, návrat diskusii o erotike, koniec koncov, bola to sekcia, ktorá by mohla konkurovať vtipom a zároveň sa tam aj niečo vyriešilo. Ale tiež treba uvažovať realisticky a nie spôsobom "však niečo sa už vyzbiera".
//ešte ma napadlo, či sa dá pozastaviť google. Teda že sa reklamy stiahnú preč, nahodila s erotika a keby to nefungovalo, reklamy by sa opäť zaviedli nazdad.
-Videl som na internete komunity, kde nenájdeš žiadnu reklamu, no členovia si platia členké na beh servera. A tu je, myslím si, kľúč k riešeniu.
-Ak budeš mať platené členstvo, každý si 2x premyslí, či nepôjde na iné fórum
-Ak sa zavedie nazad erotika a google zablokuje reklamy (opätovné porušenie podmienok), môže nastať situácia, že bude treba zaplatiť housing na ďalší rok / polrok a nebude toho, kto by prispel a tak sa miesto potrebných 20 000 (čo je už beztak nízka suma za housing) vyzbiera, trepnem: 8950sk.
-Tiež je tu faktor, že niekolko stálych userov, čo sem už chodia nejaký ten piatok budú prispievať pravidelne, lebo maju fórum radi, tvoria komunitu a X^n userov sa tu bude na nich priživovať a na chod fóra nedajú ani korunu.
-Skôr, než mi odpovieš, skús sa zamyslieť nad tým, koľko korún povedzme polročne si ochotný odkrojiť zo svojho koláča a dať ich na beh fóra?
-Ja osobne by som tiež privítal komfort bez reklám, návrat diskusii o erotike, koniec koncov, bola to sekcia, ktorá by mohla konkurovať vtipom a zároveň sa tam aj niečo vyriešilo. Ale tiež treba uvažovať realisticky a nie spôsobom "však niečo sa už vyzbiera".
//ešte ma napadlo, či sa dá pozastaviť google. Teda že sa reklamy stiahnú preč, nahodila s erotika a keby to nefungovalo, reklamy by sa opäť zaviedli nazdad.