HP pavilion recovery partition

Informácie o software, ankety...
Invader
Light Star
Light Star

HP pavilion recovery partition

Príspevok od používateľa Invader »

Ahojte. Mam otazku. Na HP (ale aj na inych, no konkretne chcem HP) Pavilion sa vytvori recovery particia.

a)Chcel by som vediet, naco tato particia sluzi? Ked si nainstalujete Vistu, tak si spravite recovery DVD a potom vam uz je asi tato recovery particia nanic. Ci sa mylim?

b)Kedy sa vytvori tato particia, alebo ako to funguje? Ona je na disku C spolu s predinstalovanym win vista a potom sa premiestni na iny disk po doinstalovani Visty? Ako to funguje?

c) Pri doinstalovani visty mi nastala chyba, takze sam i vista nedoinstalovala a ani sa to nejak nedalo obnovit. tak som musael vymazat particiu C. Mam tam teraz vistu a tu recovery pariciu tu nikde nevidim. Je tu vobec? Ako to zisitm, ci tam je ci nie?

Dakujem za odpovede.
LakSa.H-H.sk
Light Expert
Light Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa LakSa.H-H.sk »

a) nemylis sa
Ked si nainstalujete Vistu, tak si spravite recovery DVD a potom vam uz je asi tato recovery particia nanic.

b) tiez sa nemylis
Ona je na disku C spolu s predinstalovanym win vista a potom sa premiestni na iny disk(particiu) po doinstalovani Visty

c) aku mas tam vistu?
vies.. ja mam tiez hp pavilion a stalo sa mi to skoro to iste.. pri prvom spusteni visty mi spadla aa nedoinstalovala(nevytvorila recovery particiu d). bola tam len particia c a na nej vista..nic viac..kedze vista velmi ale velmi blbla taak som zformatoval disk a nainstaloval xpcko plus linux..
Zavolal som do hp(chcel som vistu na dvd) a oznamili mi ze mam poslat mail s prefotenou fakturou aa odfotenou zadnou stranou notebooku(ser. cislo) aa poslat s kontaktom na tuto adresu : objednavky.hpinfo.cz
avsak tam bol problem(aspon u mna) aa to ze moja adresa sa nezhodovala s adresou na fakture(mal som to kupene cez firmu z velkoskladu od dalekeho znameho) aa z tohto dovodu mi vistu neposlali

jedine co neviem je cena za dorucenie visty(ale malo by to byt zadarmo)..
Invader
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Invader »

LakSa.H-H.sk napísal:a) nemylis sa
Ked si nainstalujete Vistu, tak si spravite recovery DVD a potom vam uz je asi tato recovery particia nanic.

b) tiez sa nemylis
Ona je na disku C spolu s predinstalovanym win vista a potom sa premiestni na iny disk(particiu) po doinstalovani Visty

c) aku mas tam vistu?
vies.. ja mam tiez hp pavilion a stalo sa mi to skoro to iste.. pri prvom spusteni visty mi spadla aa nedoinstalovala(nevytvorila recovery particiu d). bola tam len particia c a na nej vista..nic viac..kedze vista velmi ale velmi blbla taak som zformatoval disk a nainstaloval xpcko plus linux..
Zavolal som do hp(chcel som vistu na dvd) a oznamili mi ze mam poslat mail s prefotenou fakturou aa odfotenou zadnou stranou notebooku(ser. cislo) aa poslat s kontaktom na tuto adresu : objednavky.hpinfo.cz
avsak tam bol problem(aspon u mna) aa to ze moja adresa sa nezhodovala s adresou na fakture(mal som to kupene cez firmu z velkoskladu od dalekeho znameho) aa z tohto dovodu mi vistu neposlali

jedine co neviem je cena za dorucenie visty(ale malo by to byt zadarmo)..
Jop to som presne spravil.

No nasiel som aj na ich stranke ovladace, takze som si to vsetko porobil sam. Pracne, ale tak co uz.
Napísať odpoveď