[quote=""J""]Ke dam do Zoznamu userov hladat "J", vypise mi Prepáčte, ale tento užívateľ neexistuje[/quote]treba dat "J" a pojde to
inak jedna drobnost: ked dam do toho zoznamu userov nejake meno mam tendenciu to odentrovat a tym padom ako som po dlhooom dumani zistil sa pouzije akcia na tlacidle zoradit a samozrejme mi zmizlo aj vyhladavane meno a ostalo to na prvej strane...bol som z toho zo zaciatku confused ale uz som si zvykol...tak neviem mozno navrh na vylepsenie (ale ci sa to da?)
Je iba takú kozmetickú poznámku. Keď si otvorím okno: Štastistika odovzdanej karmy, vpravo hore je biely obdĺžnik. Robí mi to aj vo FF, aj v Opere. viď príloha
jin: všetko je v poriadku.. Neviem prečo ti to nezobrazuje
//edit: ja trtko. pozeral som prijatú karmu. V odoslanej to mám aj ja, tak som sa pozrel na zdroják a je tam chyba. Colspan je nastavený na 4 namiesto 5.
mi-chau napísal:Kedze co by ste privitali nove na fore je zamknute pisem sem, len sa chcem opytat ci obsah hall of infantility nieje v rozpore s ad sense pravidlami.
To by si mohol teda zakazat aj vsetky prispevky s obsahom erotiky
jin napísal:Je iba takú kozmetickú poznámku. Keď si otvorím okno: Štastistika odovzdanej karmy, vpravo hore je biely obdĺžnik. Robí mi to aj vo FF, aj v Opere. viď príloha
mi-chau napísal:No pokial sa mozu na fore riesit take veci ako v HoI tak to mi ad sense neprekaza...
JA neviem ci sa chapeme respektive ja nemam opravnenie riesit tvoje problemy s adsense ...a myslim ze si dost inteligentny na tom ze sa mozes na nejakom prispevku obsahujucom sex zasmiat ale nemas pravo zakladat temy kde sa riesi problem typu "tlacia ma gate ked sa pozera na mna pekna spoluziacka ! neviete cim to je ? " ak to nedokazes pochopit a budes dalej rozoberat vec co je uz davno dana a ty ako clovek ktory nema dostatok penazi na podporu fora s nou nemozes nic urobit tak si ma fest sklamal...