Pribeh poistenia v Irsku

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
spanoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Pribeh poistenia v Irsku

Príspevok od používateľa spanoo »

Som v Irsku uz istu dobu a stala si mi vtipna prihoda tak sa chcem s Vami podelit, ze ako sa zije v Irsku.

Na nasledovnej stranke

Kód: Vybrať všetko

http://www.exil.sk/site/irsko.php/2007/04/18/zdravotne_poistenie_pre_slovakov_v_irsku
som nasiel formular, ze ked ho vyplnim tak mi poslu ponuky o poisteni, tak som sa rozhodol ze to urobim a za par dni sa mi ozval Slovak a nejake veci vyzvedal ze kde robim a ci sportuje alebo fajcim a podobne poistovacie veci. Tak som mu povedal ze mam zaujem o poistenie tak do 50 Eur mesacne a on mi povedal ze mi posle pomuky a nech sa mu potom ozvem.

Tak za tyzden dosli ponuky a ta najlacnejsia bola 53 Eur a si vravim ze je to aj dost tak som mu napisal mail, ze si to este premyslim a on mi potom volal, ze kedy sa rozhodnem a ze ci este aj niekoho ineho nechcem pripoistit a take podobne hluspoti a sa mi to prestalo pacit tak som mu povedal ze sa mu ozvem ked sa rozhodnem...Ale dostal som novu pracu a uplne som na to zabudol a dnes rano mi prisla sms:
Vaz pan xxxxx to ze ste obycajny TUPEC A PRIMITIV mi ani tak nevadi. Skor ma trapi ze robite hambu ostatnym ktori maju tu smolu ze patria do rovnakej skupiny ako vy. postaram sa o to aby ste sa dostal na zoznam "doverihodnych" klientov !
Meno agenta ktoty bol so mnou v kontkte je Peter Hlavaj a moja odpoved na sms bola
Dear Mr. Peter Hlavaj. If you contact me on my number again I will contact Garda.
regards
Martin xxxxxx
Tak to je asi tak vsetko :)
pinco
Darca
Darca

Príspevok od používateľa pinco »

imho zrejme ďaľší, ktorý sa snaží presadiť ako poisťovák, ale zisťuje, že je to pi***** a v snahe zarobiť aspoň nejakú korunku, vyťahuje hlúpe vyhrážky. Nič si z toho nerob, ignoruj to.
Zorg
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa Zorg »

spanoo - prajem v irsku vela stastia, ja som si tam odzil 2 roky, nestazujem sa ale po takom case mi stacilo. Radsej som sa premiestnil trosku na juh. Co sa tyka tvojho pribehu, aj mna raz niekto kontaktoval ohladom tej istej veci, ale slusne a jasne som mu hned vysvetlil ze nemam zaujem. Nechcem nikoho urazit, ale so slovakmi som v zahranici malokedy mal dobre skusenosti (a to som vonku stravil skoro 5 rokov). Ziadny podobny business by som s nimi rozhodne nerobil. Este raz ... good luck.
Napísať odpoveď