Internetove radio
-
uJo Track
Light Expert
- Kontaktovať používateľa:
Internetove radio
Chcel by som rozbehnut nove internetove radio ,touto cestou hladam nejaky ludi do tymu ci uz Webmasterou co sa postaraju o nejaky web a taktiez nejaky moderatorow a vsetko okolo toho..Vysielaci port je zabezpeceny...Zatial neni nci iste sam to nerozbeham potrebujem ludi do tymu ...
-
uJo Track
Light Expert
najskor treab zohnal ludi a postupene sa dohodnut ..Napriklad dobru pocuvanst robi aj to ked radio vysiela a hra pre ludi to co chcu cize na zelanie..napr ked som mal radio tak sme hrali len na zelanie vsetky hudobne styli cize ked si zazelali hip hop hrali sme hip hop ked si zazelali roba kazika hrali sme robo kazika ide o to ze tak zaujems ludi a budu a pocuvat castejsie ako normla FM radia lebo tak ked im napises nezahraju ti alebo ti zahraju o dva tyzdne koli tomu ze vacsina Fm radii ma zvoleny prisny harmonograf pesniciek ktore hraju anemozu to menit ...a ked ludia mozu pisat cez napr ICQ do radia tak je to hned lepsie ako ked sa hra iba to co pride a moderator si hra to co chce ide o to aby sme zaujali posluchacow aby zavolai dalsich ludi ..treba od zaciatku hrat kvalitne bay si nas vsimli ,,vysielaci port mam uz zabezpeceny cize to neni problem nejaky webik spravit cez nejaky free hosting a je to ..Mozno by nebolo zle urbit ani "HOJKO radio " a to by nebol zly projekt verte tomu nakolko vela radii ci uz ceskych spolupracuje s roznymi hernymi portalmi ci uzs forami a prave oni maju najviac posluchacow lebo spolupracuju narozdiel od tych ktore nespolupracuju s nicima s nikym ....Preto treba o tomj poriadne porozmyslat vsetko naplanovat a potom zacat hrat ,,,,,,
Vlastny vysielaci port je zabezpeceny bez toha sa nepohne zadne radio napr www.ipip.cz je absolutne na rit..
ja to mam regnute a zaplatene na www.radiostream.cz ale ani play.cz neni zle len tam to musim este zistit......sice na ipip.cz ti dau aj vlastny port na vysielanie ale musis mat zaplatene SOZA a SLOVGRAM a to by bol probleem
:D:D
Vlastny vysielaci port je zabezpeceny bez toha sa nepohne zadne radio napr www.ipip.cz je absolutne na rit..
ja to mam regnute a zaplatene na www.radiostream.cz ale ani play.cz neni zle len tam to musim este zistit......sice na ipip.cz ti dau aj vlastny port na vysielanie ale musis mat zaplatene SOZA a SLOVGRAM a to by bol probleem
ak by si mal zaujem, tak by som ta zobral do jedneho uz existujuceho radia. radio ma taku ako keby pobocku na http://radio.namieru.org ale je to fakt len taky mirror. vsetko bezi hlavne pre portal, na ktory je tam aj link. hraju sa nasledovne styly: Oi!, ska, rock, punk rock 77, rocksteady, 2tone, rock n roll, alternativa (to len fakt obcas), crust (este zriedkavejsie). moderujem 99% vysielania a obcas niekto vypomoze. ale take daco sa nestava casto. a hladam dalsich modov
no styl ako hip hop, house, DnB, a vsetky tuc tuc veci neprichadzaju do uvahy tak isto ako komercne veci. samozrejme zdenka predna a langerova a ine fajn veci nie su naskodu
ak by bol zaujem, tak staci napisat alebo SS. a nemusel by si riesit stranku alebo server. vsetko fici. a uz nie cez ipip.cz
radio bezi cez vserver na 5 Mb linke co je v prepocte pre asi 30 posluchacov v kvalite 128 kbit/s
-
uJo Track
Light Expert
Diik za Ponuku ale vy hrate styly ktore mne absolutne nic nehovora cize ich nepocuvam anevyznam sa do nich a v tom by bbol velky problem ale diikiturtlak69 napísal:ak by si mal zaujem, tak by som ta zobral do jedneho uz existujuceho radia. radio ma taku ako keby pobocku na http://radio.namieru.org ale je to fakt len taky mirror. vsetko bezi hlavne pre portal, na ktory je tam aj link. hraju sa nasledovne styly: Oi!, ska, rock, punk rock 77, rocksteady, 2tone, rock n roll, alternativa (to len fakt obcas), crust (este zriedkavejsie). moderujem 99% vysielania a obcas niekto vypomoze. ale take daco sa nestava casto. a hladam dalsich modovno styl ako hip hop, house, DnB, a vsetky tuc tuc veci neprichadzaju do uvahy tak isto ako komercne veci. samozrejme zdenka predna a langerova a ine fajn veci nie su naskodu
ak by bol zaujem, tak staci napisat alebo SS. a nemusel by si riesit stranku alebo server. vsetko fici. a uz nie cez ipip.cz
radio bezi cez vserver na 5 Mb linke co je v prepocte pre asi 30 posluchacov v kvalite 128 kbit/s