kamarát jej povedal

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
skaner
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok

kamarát jej povedal

Príspevok od používateľa skaner »

poznáte to, partnerská kríza (vážna)
vaša partnerka(20) sa s problémom obráti na vášho dobrého kamaráta(21), chce vedieť čo povie on
ten vás(20) ale nepodrží, naopak - povie čo si myslí - a ešte prihorší

máte právo sa na toho kamaráta hnevať?
a na ňu že to preberá s vašimi priateľmi za vašim chrbtom?
Tomasko
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Tomasko »

na neho hej.
na nu nie.

na nho sa mozes hnevat, iked mozes byt na vine ty(moze mat on pravdu)
na nu nie, pretoze ked to bude dusitv sebe dostane infarkt
SpartakuS
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa SpartakuS »

na nu sa hnevat nesmies lebo to co riesila asi malo svoj dovod... a chcela sa asi spytat resp. opýtať niekoho kto ta pozna a potom mozno prediskutovať s tebou... abo pod... moznosti je vela...

a nanho.. nooo je to rozne... mozno ju pozna a ma ju radsej ako teba a povedal svoj nazor aby ta diskreditoval dostal mimo.... nemal o nu niekedy zaujem...:idea: .....abo je jej lepsi priatel ako tvoj... ale ak ho poznas dobre a je tvoj priatel... ozajsty... a nie nejaky pseudo kamarat tak si myslim ze ta nepodrzal v tej spravnej chvíli ... :?
skaner
Amateur
Amateur

ono je to tak že ona mu vysvetlila situáciu (čiže počul len jej verziu), na jeho mieste by som proste bol ticho
nepáči sa mi montuje do toho priateľov, to robia všetky baby alebo čo?
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

no chcela si vypočut nazor niekoho ....no eh nestraneho do určetej urovne ale aj zaroven kto teba pozna ..... a on iba vyjadril nazor na to čo mu ona povedala .... na nu hnevat nie na neho hnevat možno trochu .... ale nie velmi ...vyjadril iba svoj nazor ..iked ta mohol podrzat ....
Grosay
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grosay »

Aj si sa s nim potom rozpraval? Ak je to dobry kamarat,tak mu ozrejmi situaciu a vypocuj si,ako to vidi on. Kedze sa pytala jeho,tak on asi vas vztah ako-tak pozna. Mam dobreho kamarata a dobre poznam aj jeho priatelku (tiez dobra kamoska). Aj ked je to skvely chalan, nevidi svoje spravanie v tom vztahu tak,ako to vidim ja. Kedze mi zalezi na oboch,tak som mu povedal svoj nazor na vec za ucelom, aby nad sebou troska pouvazoval. Ale ziadna vyrazna zmena sa nekonala. Ano, rozpraval som sa aj s nou. Je to tazke, ked vidis, ako to medzi tvojimi dobrymi priatelmi je, to, ze jeden z nich nie je celkom stastny, ale pritom nechces nikomu z nich ublizit.

Moj nazor- porozpravaj sa s tym kamaratom (priatelsky rozhovor) a vypocuj si jeho nazor. Kedze sa s nim rozpravalo aj tvoje dievca, urcite mu povedalo, co ju najviac trapi. Z jeho poznatkov si vyber to podstatne a snaz sa s tym nieco spravit.
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

mňa by to nasralo kebyže sa mi kamarát mieša do mojho vzťahu...a ešte keď je kríza..
byť ním tak proste poviem že sa nechcem do toho miešať a držím hubu...
:evil: hnevaj sa nanho :evil:
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

A ako ty vies ze ta nepodrzal ? Ako vies ze ju on tak velmi ovplyvnil ? A hlavne co jej povedal hmm ? nevies nic a bez nejakeho dokazu respektive pokial si sa nerozpraval s nim o tom ho nemozes zatial vynit ...skor sa spytaj sam seba preco je vo vztahu kriza ..keby nebola nezaloval by si teraz na svojho kamosa
dudo02
King
King

Príspevok od používateľa dudo02 »

Opak napísal:mňa by to nasralo kebyže sa mi kamarát mieša do mojho vzťahu...a ešte keď je kríza..
byť ním tak proste poviem že sa nechcem do toho miešať a držím hubu...
:evil: hnevaj sa nanho :evil:
Tak ja nesuhlasim..Ak sa kamosa spytala nieco ona,tak ho do toho vztahu miesa ona.A nie kamarat sa miesa do toho vztahu-ako si pisal ty. :idea:
skaner napísal:..
Ak bol kamos ku nej uprimny a povedal co si myslel-nemas sa preco nanho hnevat.Ak mas pocit,ze jej klamal,alebo zavadzal-vyjasni si to s nim.Ale hnevat sa na kamosa len za to,ze sa porozpraval s tvojou kockou-to by bolo troska detinske.Ak ti vadi to ze sa mu zdoverila-mozno iba ziarlis :wink: .

A hlavne-Snad by si nechcel po kamosovi,alebo kocke aby sa spolu nerozpravali kvoli tomu,aby nasledne kamos nemohol byt uprimny a nakoniec aby ty si nevysiel z toho horsie..To by bolo od teba pokrytectvo.

\\Mozno sa mylim,ale nieco mi nasepkava,ze to co jej tvoj kamos povedal bola pravda a aj ty sam s tym suhlasis..Ak je to tak-tak rozmyslaj radsej nad tym..
hezo
Darca
Darca

Príspevok od používateľa hezo »

a ty ho stale volas kamarat? :lol:
nalož mu čo to da (slovne), nech sa spamäta. :roll:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

ani na jedného.. chalan povedal normálne svoj názor (teda aspon dúfam že nič tým nesledoval) a holka chcela počuť nozor od niekoho kto do veci vidí..
ja som takto dokonca prehováral holku nech sa vyserie na môjho kamaráta... síce som o neho prišiel (koli tomu) a holka je stále s ním (strašne je hlúpa)
ale vôbec to neľutujem aspom viem kto je môj real frend a kto nie

lenže irónia tu je v tom že som zahodil dlhoročné kamarátstvo kôli tomu že som chcel niekomu pomôcť a ten človek si to vôbec neváži a ešte to aj dodrbe.. no čo už.. ludia sme sprostý žívočíšny druh
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

triple napísal:ani na jedného.. chalan povedal normálne svoj názor (teda aspon dúfam že nič tým nesledoval) a holka chcela počuť nozor od niekoho kto do veci vidí..
ja som takto dokonca prehováral holku nech sa vyserie na môjho kamaráta... síce som o neho prišiel (koli tomu) a holka je stále s ním (strašne je hlúpa)
ale vôbec to neľutujem aspom viem kto je môj real frend a kto nie

lenže irónia tu je v tom že som zahodil dlhoročné kamarátstvo kôli tomu že som chcel niekomu pomôcť a ten človek si to vôbec neváži a ešte to aj dodrbe.. no čo už.. ludia sme sprostý žívočíšny druh
Počul kolega, ako môžeš byť názoru, že ten druhý típek, je osoba, ktorá do toho vidí, keď ako spomínal autor vypočuj si len jej verziu....

Tvrdenie, aby bol osobôu, ktorá do toho vidí,by bolo objektívne vtedy, ak by si vypočul verzie oboch strán a až potom sa k danej problematike vyjadril... :wink:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:Tvrdenie, aby bol osobôu, ktorá do toho vidí,by bolo objektívne vtedy, ak by si vypočul verzie oboch strán a až potom sa k danej problematike vyjadril... :wink:
predpokladám že ked je kamarát tak vie o čo ide nie?ja sa zvyknem s kamarátmi rozprávať ty nie?
DonLuca
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DonLuca »

triple napísal:predpokladám že ked je kamarát tak vie o čo ide nie?ja sa zvyknem s kamarátmi rozprávať ty nie?
jasné, že rozprávam, ale sám autor napísal, že si vypočul jen jednu stranu a fakt dôležité je to, že to bolo po za jeho chrbát... verím, že ani tebe by sa toto nepáčilo
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Poradím ti jedno. Hnevaj sa na toho, voči komu cítiš hnev, nie na toho chalana, lebo na hojkovi písali. :wink:

-Ak mu ona povedala polovicnu pravdu a potrebovala, aby jej niekto odklepol jej pravdu, tak to máš jasne.

-A pokial je to naozaj tak a dokonca to vidí aj okolie, je čas sa zamyslieť nad skutočnosťami a prehodnotiť vzťah.
Neviem, o čo ide, tak viac ti k tomu nemôžem napísať.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

DonLuca napísal:jasné, že rozprávam, ale sám autor napísal, že si vypočul jen jednu stranu a fakt dôležité je to, že to bolo po za jeho chrbát... verím, že ani tebe by sa toto nepáčilo
už som si prečítal ten príspevok dosť veľa krát ale fakt netuším že by to tam povedal... neviem kde berieš tú istou a vlastne vôbec ti nerozumiem
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

už neviem editnúť príspevok vyšie tak sem

to skaner:
kašli na to nehnevaj sa na nikoho ani sám na seba.. proste to nechaj tak aj tak to celé vôbec nemá význam či i len najmenší... sa vôbec nezapodievaj nad tým nechaj plynúť časom.. ale o kamaráta sa podla mna nesnaž prísť teda podla toho aký dobrý ti to je kamarát... (ja som o jedného takto prišiel a dosť ma to serie)
skaner
Amateur
Amateur

vďaka páni .. už mám jasno .. vec sa vyriešila do všeobecnej spokojnosti .. pre mňa môžte :lock:
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

a to je aj my chceme vedieť
Napísať odpoveď