Western Union
Western Union
chcel by som sa spýtať ako to funguje? kamarát mi poslal peniaze z Anglicka no neviem čo dalej, dík
Ako prijať peniaze?
* Uistite sa, že peniaze boli zaslané prostredníctvom spoločnosti Western Union. Odosielateľ Vám oznámi, kedy a akú sumu poslal.
* Navštívte najbližšiu pobočku Tatra banky, VUBky alebo Slovenskej posty,... identifikujte sa a vyplňte formulár „Príjem peňazí“. Nezabudnite vyplniť meno a priezvisko odosielateľa, štát odkiaľ boli peniaze zaslané a výšku očakávanej sumy.
* Pracovník identifikuje transfer v systéme a následne Vám peniaze vyplatí.
Vyplatiť peniaze je možné na akejkoľvek pobočke Western union v štáte doručenia na základe vyplneného formulára na príjem peňazí.
ci lacnejsie tak to pochybujem, lebo prevod cez WU je dost drahy avsak peniaze ti pridu do par minut takze sa to vyrovnavaStenky napísal:squelle, a mozem tak poslat napriklad peniaze do USA a vyjde to lacnejsie ako prevod medzi uctami? viem ze medzistatny bankovy styk je drahy jak svina a cez paypal sa mi ist nechce.... DIKSON:D
existuje napr. http://www.moneygram.com/index.htm avsak na Slovensku nemaju zastupenie - maju len v cechach, polsku a rakusku
toto mam z ich online cennika, taky priblizny odhad ceny
Country Sending From : CZECH REPUBLIC
Country Sending To : UNITED STATES
Service : 10 Minute Service
Send Amount : 80.00 US DOLLAR
Fee Amount : 20.00 US DOLLAR
Total Amount : 100.00 US DOLLAR
Receive Amount : 80.00 US DOLLAR
toto mam z ich online cennika, taky priblizny odhad ceny
Country Sending From : CZECH REPUBLIC
Country Sending To : UNITED STATES
Service : 10 Minute Service