Majskému hrozí 11 a pol roka väzenia

Diskusie na politické témy...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa enter00 »

http://www.sme.sk/c/3269169/VIDEO-Rozsu ... jskym.html
teraz lutujem, ze v Sk vazeniach nie je viac afroamericanov...jak by som mu to doprial.

336 mil - aj tak to nikdy nezaplatia. komplet prepadnut majetok mal dostat, vsetko, co kedy nakradol.

mimo temy, ale pekny prispevok zo sme: citujem:
"Majský bol je a ostane tunelárom.Od 89 zlikvidoval tolko firiem, klko sa dsalo a nabalil deti a ich deti.Zaujíma ma či poškodení dostanú niečo z tej pokuty 336 miliónov.Momochodom.Majský mal dostať doživotie.Zmrd ako on nepatrí medzi ľudí. Je to však len malá ryba.Najväčšie ryby mečárovskej privatizácie sa rehocú. Lexust.,Rezešovcov, Kmotríka, Tkáča otca ,Duckého,Gabriela,Loerinca a najmä Mečiara pred súdom neuvidíme a ich deti budú slušní podnikatelia.To je realita na Slovensku.Chytia len cigáňov ako je Marhuľa a to len preto, že je debil."

"najlepšie sa z toho vyzliekol Mečiar
akože odovzdal "dôkaz", akási CD či DVD, na ktorom nič nie je a to ho má akože zbaviť akéhokoľvek podozrenia""
-AA-
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa -AA- »

lutujem, ze v Sk vazeniach nie je viac afroamericanov.
lool si sa snazil az tak korektne to napisat az si napisal uplnu blbost :))) :smt023

17:30 TA3 - pozrite :)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Aryan Angel napísal:lool si sa snazil az tak korektne to napisat az si napisal uplnu blbost :))) :smt023

17:30 TA3 - pozrite :)
kde je to hlupost? :)

a pozreme:)
nadl
Medium Star
Medium Star

Re: Grázeľ.

Príspevok od používateľa nadl »

enter00 napísal:vyborna otazka. Meciar sa smeje z puebla.
//1500. prispevok:)
Keby len on v tom je zapletených veľa zlodejov!
enter00 napísal:vsetci su v tom zapleteni, to je jasne. Najviac ale kradol Meciar s jeho partou - slota/gasparovic/STB atd atd...
tento stat je bordel na koleckach.
Máš ponatia za ktorej vlády bola tá pyramidová hra zosnovaná?

//zuzkazuzka: používaj edit
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

nadl napísal:Máš ponatia za ktorej vlády bola tá pyramidová hra zosnovaná?

//zuzkazuzka: používaj edit
co ma spolocne vlada, ked nejaky hajzel chce okradnut ludi? cielavedomemu planu tazko zabranis, nato musia byt dobre nasledne ciny - policia, prokuratura, sudy, verejna mienka.
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

zaujimave, ze prave akteri tejto kauzy vedeli, ze ministerka smognerova ide proti nim, jedine fico si to nevsimol a vykrikuje o odkodneni za necinnost vlady
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

enter00 napísal:co ma spolocne vlada, ked nejaky hajzel chce okradnut ludi? cielavedomemu planu tazko zabranis, nato musia byt dobre nasledne ciny - policia, prokuratura, sudy, verejna mienka.
http://www.hojko.com/viewtopic.php?p=506462#506462
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

ano? a?
potom mozes hanit kazdu vladu na svete, za ktorej sa stal zlocin.
Tomasito
VIP
VIP

enter00 napísal:ano? a?
potom mozes hanit kazdu vladu na svete, za ktorej sa stal zlocin.
Mas na vec kapanek zjednoduseny pohlad- nie je zlocin ako zlocin. Takyto zlocin by za ticheho suhlasu na najvyssich miestach nemohol roky rozkvitat a prerast do rozmerov v podobe tisiciek podvedenych, resp. skod daleko presahujucich 10 mld. SKK.

Ako konkretny priklad som si dovolil uviest prave CR, kde tieto spolocnosti prisli o licenciu do 3 mesiacov, pricom skody boli minimalne- drviva vacsina ludi dostala svoje vklady spat. Takze pokial by si statne organy SR konali svoju povinnost podobne, ako si svoju povinnost konali v CR- kde svojich obcanov dokazali ochranit- nemuselo sa to stat ani v SR (nic viac, nic menej).
jojcek
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa jojcek »

zasluzil by si ovela viac , aj ked si myslim ze neviem ci sa dozije slobody :? neprajem mu nic zle aj ked spachal vela zleho !! ale myslim si ze jeho zdravotny stav je na tom uz dost biedne a hlavne so srdcom tak neviem ci dozije tych 11 rokov ...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Tomasito napísal:Mas na vec kapanek zjednoduseny pohlad- nie je zlocin ako zlocin. Takyto zlocin by za ticheho suhlasu na najvyssich miestach nemohol roky rozkvitat a prerast do rozmerov v podobe tisiciek podvedenych, resp. skod daleko presahujucich 10 mld. SKK.

Ako konkretny priklad som si dovolil uviest prave CR, kde tieto spolocnosti prisli o licenciu do 3 mesiacov, pricom skody boli minimalne- drviva vacsina ludi dostala svoje vklady spat. Takze pokial by si statne organy SR konali svoju povinnost podobne, ako si svoju povinnost konali v CR- kde svojich obcanov dokazali ochranit- nemuselo sa to stat ani v SR (nic viac, nic menej).
nemam zjednoduseny pohlad, praveze az prilis komplexny, a zdravi sedliacky rozum mi vravi, ze prvopociatok je taky, ze niekto konkretny chcel okradnut ludi. on je vinny, kauzalita. tym ale nepopieram spoluvinu inych co sa na tom podielali.
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

tak a je to tu - FICOLAND

http://www.sme.sk/c/3554803/Majskeho-pu ... vazby.html

http://aktualne.centrum.sk/domov/kauzy/ ... id=1144866

spravodlivost u nas nic neznamena. len slova.

marhula, lexa, meciar, slota, poor, hatina, siroky, rezes, tkac, lorenc atd atd atd atd atd..... :roll: :!:
Tomasito
VIP
VIP

enter00 napísal:tak a je to tu - FICOLAND
...
Co ma Fico s Ustavnym sudom?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Tomasito napísal:Co ma Fico s Ustavnym sudom?
staci sa pozriet, kto - aka ludska spina je minister spravodlivosti a za koho kope, a je to jasne. preto FICOland.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

enter00: To je, ale je to predsa nominant HZDS a ina moznost ako akceptovat koalicneho partnera nebola, tak co mas za problem???
Tomasito
VIP
VIP

enter00 napísal:staci sa pozriet, kto - aka ludska spina je minister spravodlivosti a za koho kope, a je to jasne. preto FICOland.
Hm, od Fica sme zrazu pri ministrovi spravodlivosti. OK, aky dosah ma minister spravodlivosti na rozhodnutia Ustavneho sudu?
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

Vsetko a vsetci su podplatitelny, kde su peniaze je aj moc, kde je moc, tam nieje zakon... Hadam sme si nemysleli ze si to odsedi, alebo ano ? Len ma zaraza reakcia entera00 ktory to razom hodil na FICA, omg kde zijes? keby bol pri moci Dzurinda tak by za to mohol kto ? FICO ?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

mystique: Samozrejme, ze som to cakal, ved bol pravoplatne odsudeny.
Tomasito
VIP
VIP

hojko, pozor, este nebol pravoplatne odsudeny, kedze voci rozsudku Specialneho sudu podal odvolanie, t.j. nebol prepusteny z vykonu trestu, ale z vazby (v tomto pripade tzv. utekovej vazby). Stihanie teda pokracuje dalej, no stihany bude na slobode...
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Tomasito napísal:... no stihany bude na slobode...
.... a bude oslobodeny, jeho patron meciar sa o to postara...
a co s tym ma spolocne fico? kto zobral meciara a slotu do vlady, ha?
kto sponzoruje dlhe roky smer? Siroky a spol, skuste si nastudovat, odkial ziskal siroky peniaze, presnejsie nakradol?

tomasito, snad si nemyslis, ze nejaky sud na slovensku rozhoduje spravodlivo? a pri takychto rybach? naivne.

btw, majsky sa k cinu priznal - v kazdej normalnej krajine by to stacilo. cim?
ktoze utekal v den vyhlasenia zatykaca zo SR v kufri auta na diplomaticky pas jeho manzelky?
Co viac potvrdzuje vinu ako utajovany utek? a teraz ho pustia z vazby. ano, je jasne, ze v sr ostane, svoje oslobodenie uz ma totiz davno vybavene a podplatene.
Napísať odpoveď