Aka je podla VAS Windows Vista...

Informácie o software, ankety...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

No jo, aj mne je divne, ze preco to nejde. Keby nahodou niekto vedel pomoct, tak mam:

GeForce 7300 Go
Verzia: 7.15.0010.9802 z 19.01.2007
mamutv
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa mamutv »

p4ra napísal:No jo, aj mne je divne, ze preco to nejde. Keby nahodou niekto vedel pomoct, tak mam:

GeForce 7300 Go
skus kliknut pravym na ikonu CSKA a daj Kompatibilitu a skus povyberat nejake windowsi...a potom napis ze ci islo alebo neslo :wink:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Skusal som vybrat XP s SP2. Nepomohlo. Uz som otvoril ticket na Steam Support. Uvidime, ci si oni budu vediet s tymto poradit.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

tak dnes uplynulo presne 6 rokov od vydania Windows XP, ach jaj co ja som snim zazil...vela bluescreenov, vela error hlasok, zaroven vsak aj vela zazitkov, vid ze skratka XP znamena zazitok :)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mystique »

prve - pre vistu - nieje mozne rozbenhut creative webcam NX ultra, na XP to slo, nie sice automaticky ale slo...(zatial mi to zily netrha)
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:No jo, aj mne je divne, ze preco to nejde. Keby nahodou niekto vedel pomoct, tak mam:

GeForce 7300 Go
v os chyba nebude, mam vistu ultimate a CS 1.6 ide bez problemov... rezim D3D...
Prílohy
vista a cs.jpg
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Windows Vista Home Basic Sk stojí 8.593,00 Sk. Neobsahuje Centrum nastavení mobilných zariadení (nevhodný na notebook), Aero a iné..

Ešte lacnejšie sú OEM verzie, čo sa dá použiť len na tom jenom počítači a k týmto ale podpora od MS nie je! To už je Ultra-Light, bez funkcií, bez podpory, skrátka vyhodené peniaze. :D
Otázka: Dozvedel som sa, že používam tzv. OEM produkt a nemám prístup k technickej podpore od Microsoftu. Kto mi ji teda poskytne?

Odpoveď:Poskytovateľom technickej podpory pre predinštalované verzie našich produktov na váš počítač (OEM software) je zásadne dodávateľ vášho počítača.

Poznámka: OEM verze jsou distribuovány i mnoha menším dodavatelům PC. I oni mají povinnost technickou podporu zabezpečit.
ROFL :lol:
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

mystique napísal:v os chyba nebude, mam vistu ultimate a CS 1.6 ide bez problemov... rezim D3D...
To asi moc velka vyhra nie je - D3D.
mystique
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

p4ra napísal:To asi moc velka vyhra nie je - D3D.
slo to tak ako kazda D3D aplikacia... nic z toho co popisal sudo, ale len kvoli tebe ked sa dnes vratim s prace postnem ti tu screen z open GL
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Ja ti verim, ze ti to ide. Mne ide o skor o to, ze neviem, preco je problem u mna. A ako ho mam hladat, odstranit.
Sheep
Addict
Addict

p4ra napísal:Ja ti verim, ze ti to ide. Mne ide o skor o to, ze neviem, preco je problem u mna. A ako ho mam hladat, odstranit.
p4ra software je uz dnes tak zlozity ze ani samotni programatori co tomu je... :wink:
Sheep
Addict
Addict

este by som mal taku otazku: skusal uz dakto to roznavanie reci vo viste? chcel som to vyskusat ale mikrak ani zaboha nechce ist, proste vobec nic neviem nahrat, bavil som sa s nastaveniami a kdecim ale nic nepomhlo...mam ovladace od zvukovej karty napisane pre vistu

// mikrofon je nabeton dobry, ked som ho hned vyskusal na druhom pocitaci a tam isiel...
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Dnes som Vistu odinstaloval. Je tam vela veci poopravovanych, upravenych a doladenych, ale stale to ma VELMI daleko od XP. Skutocne tam nie je ziadny VYRAZNY rozdiel, co sa tyka systemu, ako takeho a neprinasa nic revolucne, co by ma presvedcilo pri Viste ostat. Taktiez support je tam slaby aj zo strany komunity s problemami (vratane toho mojho s CS 1.6). Nevidim dovod si instalovat Vistu dnes. Samozrejme, ta omalovanka zvana Aero je podarena a pekna.
Sheep
Addict
Addict

ja som ju dnes odinstaloval tak isto koli problemom s grafickou kartou, skratka pod vistou sa rozpadala grafika vo wowku atd...
Cesar
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Cesar »

Vista install in 2 minutes:

Sheep
Addict
Addict

Cesar napísal:Vista install in 2 minutes:

ano toto video je naozaj dobre, jedine z tych stoviek videi co o viste nepovedali nic :D
K|OZZY
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa K|OZZY »

pred par dnamy som nainstaloval vistu ultimate... zabera odost viac ramky ako XP a hlavne som si vsimol ze vyuziva obidva procesory pri XP som si toho nevsimol ( mam namysli ked mate duo procesor ) neviem ci to je systemom alebo aplikaciamy pri XP bezala stale iba jedna polka procaku inak co sa tyka aplikacii tak som ziadny problem nemal islo vsetko ako malo hry tak isto v pohode

chcel by som vediet ze aky je rozdiel medzi ultimate edition a home basic, viem ze su tam nejake rozdiely ale neviem ake zatial diky :)

EDIT: pri hrani CSS mi FPS kleslo zhruba o 100fps normalne mam 235 zhruba,,, TO: SHEEP da sa nejak vypnut search vo viste urcite to ma nejake indexovanie atd... podla mna to tam dost na vykone
Sheep
Addict
Addict

K|OZZY napísal:pred par dnamy som nainstaloval vistu ultimate... zabera odost viac ramky ako XP a hlavne som si vsimol ze vyuziva obidva procesory pri XP som si toho nevsimol ( mam namysli ked mate duo procesor ) neviem ci to je systemom alebo aplikaciamy pri XP bezala stale iba jedna polka procaku inak co sa tyka aplikacii tak som ziadny problem nemal islo vsetko ako malo hry tak isto v pohode

chcel by som vediet ze aky je rozdiel medzi ultimate edition a home basic, viem ze su tam nejake rozdiely ale neviem ake zatial diky :)
http://www.microsoft.com/slovakia/windo ... hoose.mspx
pom
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa pom »

cez week som robil book jednemu znamemu ... mal tam predinstalovanu vistu ... okrem toho ze to vkuse zamrzalo(nie BSoD, obyč. freez) a bolo to na tom booku brutalne pomale ... kopa veci tam ani nesla nainstalovat ... a to tam este nic nedaval ani neinstaloval ...

proste jak ho kupil mal tam vistu a bolo to cele na nervy ... ratam ze nebude jediny nespokojny zakaznik ACERu co kupil ten book s predinstalovanou vistou ...

prosil ma aby som mu nainstaloval XP ... a vistu viac ani vidiet nexce :D
Klayy
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Klayy »

Sheep napísal:este by som mal taku otazku: skusal uz dakto to roznavanie reci vo viste? chcel som to vyskusat ale mikrak ani zaboha nechce ist, proste vobec nic neviem nahrat, bavil som sa s nastaveniami a kdecim ale nic nepomhlo...mam ovladace od zvukovej karty napisane pre vistu

// mikrofon je nabeton dobry, ked som ho hned vyskusal na druhom pocitaci a tam isiel...
ja som sa s tym hral, browsoval som, "pisal" na forum (po anglicky samozrejme), cital som nieco, spustal hudbu, filmy etc

je to parada, len niekedy ti proste nerozumie a treba ist cez kosice
ale da sa spravit uplne vsetko
vzdy sa da povedat "what can I say" a mas zoznam prikazov

najlepsie je podla mna "show grid" a "show numbers" cim mozes urobit prakticky cokolvek, ale rychle to jednoznacne nie je
ale je to celkom zaujimava zabavka, ked som bol chory a lezal som v posteli s rukami pod paplonom tak som mohol stale pouzivat komp
Napísať odpoveď