DVD-ROM

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
Ice-T
Amateur
Amateur
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

DVD-ROM

Príspevok od používateľa Ice-T »

Cawte

Cel by som sa vas spitat ze preco mi nejde DVD mechanika
Pri poslednom napalovany som restartoval pocitac ked sa mi formatovalo DVD a odvtedy mi nic nezobere.
Us som skusal vsetko ale nic nepomohlo a tak som sa obratil sem :)
moja mechanika je HL-DT-ST DVD-RAM GSA-H54N ATA Device
PC mam nove cca 2 mesiace a newiem us co dalej :cry: pls tak poradte.
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

No reštart PC pri formátovaní DVD-RW nie je najbežnejší postup. :D

A čo všetko si skúšal, pretože pravdupovediac tu toho veľa na skúšanie ani nie je. A keď si už naozaj všetko skúsil, tak už ani tu Ti nikto nepomôže. ;) Takže sa radšej budem pýtať, akoby si ešte nič neskúšal:

Ako sa prejavuje to "nejde"? (pri snahe riešiť nejaký problém to je najobľúbenejšie slovíčko, ale s najmenej vypovedateľnou hodnotou)
Vidíš mechaniku v biose?
Vidíš mechaniku vo Windowse?
Skúšal si vložiť rôzne média? Dátové CD, AudioCD, DVD+/-R, DVD+/-RW, DVD-Video, napálené, či originál?
Skúsil si na nete nájsť firmware a prepáliť ho?

Ak nepomohlo prepálenie firmwaru, tak by som mechaniku skúsil reklamovať, možno neprídu na ten reštart PC počas formátovania, pretože naozaj neviem, či by to bolo pri reklamácii akceptovateľné.. ;)
Ice-T
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Mechaniku v Biose aj vo Windovse vydim a keed vlozim CD alebo DVD tak mi to proste nezobere ked dam dvojklik na mechaniku tak sa mi proste len vysunie a vyhodi tabulku s informaciou ze mam vlozit Disk
A co sa jedna firmware tak som to us skusal a nepomohlo mi to tak newiem.
Ked mas niaky napad tak napis mozno som nieco neskusil ale co som sa docital na Internetovich forach tak nic zatial nepomohlo.
Dik :wink: :wink: :wink: :wink:
audiotrack
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa audiotrack »

brm napísal:...skúsil reklamovať, možno neprídu na ten reštart PC počas formátovania, pretože naozaj neviem, či by to bolo pri reklamácii akceptovateľné.. ;)
nech povie že vypadla elektrina a v tom prípade to nie je jeho vina. Mali by to uznať

k problému: Pozri v správcovi zariadení ( kláves WIN+PauseBreak, záložka Hardware, tlačidlo Správca zariadení) či ju tam nemáš označenú výkričníkom alebo na ňu poklikaj či nie je zakázaná. WIN zvykne niekedy pri neočakávaných problémoch s HW jednoducho tento hw odpojiť aby sa predišlo ešte väčším škodám
Ice-T
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

ja som us skusil aj tu mechaniku odstranit cez spravcu zariadeny a po restarte bi to zevraj malo bit v poriadku som ci tal ale nic take sa nestalo mechanika sa znovu nainstalovala ale nic stale mi nesla nemohol som pri tom restarte PC niak poskodit jej Hlavu alebo odpalit ju celu..
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Ice-T napísal:nemohol som pri tom restarte PC niak poskodit jej Hlavu alebo odpalit ju celu..
na 95% sa tak aj stalo..
Ice-T
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

aha takze to je potom us v keli newiete kolko moze taka reklamacia trvat lebo bez PC moc nevidrzim a idu este k tomu prazdniny
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Ice-T napísal:aha takze to je potom us v keli newiete kolko moze taka reklamacia trvat lebo bez PC moc nevidrzim a idu este k tomu prazdniny
30 dni
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

A mas zapnute UDMA ultra dma lebo ja som mal LG napalovacku a ona si prepla sama zerim z ultra dma na pio a som to prepol a islo mi to potom
Napísať odpoveď