Nintendo Wii vs. Ine Konzoly

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Shark_360
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Nintendo Wii vs. Ine Konzoly

Príspevok od používateľa Shark_360 »

Cawte, mam otazocku, rozymslam ze by som si kupil Nintendo Wii, zaujal ma tvar, hratelnost a proste nejde mi ani tak moc o grafiku ako hratelnost. Nechcem mat nieco za 20k doma na com by som sa poriadne nevyblbol. Co poviete? oplati sa kupa Nintendo Wii? myslite ze budu vydavat hry ete aspon tak 3,4 roky? Dakujem za odpoved

P.S. spam si odpustite, iba k veci plz
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa NuSuey »

podla mna je to konzola - genialna..

nieco ako nintento, respektive sega vo svojej dobe.. nemusi byt vsetko o grafike predsa, zober si ps3 vs wii .. wii istotne ma vacsiu predajnost a pritom graficky je na tom nizsie, ale ta hratelnost :D :twisted:

mnam :)
Shark_360
Star
Star

Príspevok od používateľa Shark_360 »

men ide o hratelnost a multiplayer, ja nepotrebujem mat graficke orgie na obrazovke, men postaci nech sa je na com vyblaznit, mal som tu cest hrat niektore Anime hry, ako Naruto a Bleach arkadovky na Wii, potom Crash Wars (hratelnost perfektna) a ete Call Of Duty 3, neviem ci by PS2, PS3 dokazali spravit taku evc ze sa s nackom musis byt o zbran ked ti nahodou ju chyti ked sa ho pokusas udriet pazbou, alebo padlovat pohybmi rukou, prebijat to iste. Len by ma zaujimal vas nazor na hry, myslite ze budu vychadzat tak 3,4 roky?
juslik
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juslik »

jednoznacne wii mam to doma a je to nieco nove .. PS je stale to iste mas ovladac a len stlacas jak kar...pri wiicku sa aj zapotis...napr pri boxe :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

moj bracho ma wii a je to parada. Da sa na tom vyblaznit, aj ked ja som tam hral len zopar titulov a len velmi kratko. Ja osobne by som siel do x360, alebo ps3, len ja som pako na grafiku. K Wii Ti staci barsjaka telka, na x360 a ps3 je treba mat aspon HD TV telku, aby to vobec malo zmysel ;). Wii je hlavne o tom ze sa zabavite viaceri, na x360 a ps3 je to o online, prevazny singleplayer a celkom obstojne zastupeny multiplayer, pomenej coop veci [napr army of two :)].
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

uplink to presne zhrnul..wii je najme spolocenska hra.. cize ak byvas sam a nevodis k sebe kamaratov tak z nej taky pozitok nebudes mat :)
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

Mal som moznost viskusat ps3 nedokonale ovladanie podla mna este maju v tom muchi napr hra motorstorm sak som musel tie pohybi vipnut abi sa dalo hrat a xbox 360 sa mi pacil hlavne v hre gears of war da sa to pekne prezit s tim vojakom a wii pacilo ale po chivili mi to nudne pripadalo stale tenis hrat alebo bowling ale maju to supergenialne vyriesene snad ich to zase da na vrchol ako kedisi

ps : pockal bi som na gran turismo 5 na ps3 bude to ze vaj bomba
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

wii je zabava. cista, jasna, nekomplikovana. ja volim toto.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

presne tak, zabava.. ignorujem odpovede malych deciek ala puccik ktory nevia ani zaklady gramatiky ..ach

:roll:

presne ako som povedal, co bolo niekedy nintendo alebo sega pre vtedajsi priemysel herny, to je teraz wii pre terajsi.. konzola zamerana na hratelnost :)
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

inac myslim ze celosvetove [nie kontinentalne, ale interkontinentalne] statistiky hovoria za vsetko :)...wii vedie, je otazne na ako dlho, ale zatial vedie.
NuSuey
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

otazne? podla mna to nieje otazne :)
puccik
Star
Star

Príspevok od používateľa puccik »

aha ps3 uz zlacnela uz je za taku cenu ako bola na zaciatku vyvoja ps2 a ked este priratam nove hry tak asi ma sancu prekonat wii
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

puccik napísal:aha ps3 uz zlacnela uz je za taku cenu ako bola na zaciatku vyvoja ps2 a ked este priratam nove hry tak asi ma sancu prekonat wii
ty na miesto hrania by si mal hlavne cvicit pravopis :D inak nic v zlom a k teme no ps3 podla mna nic moc grafika ma tiez nejako zatial nedostala xbox podla mna velmi slusna konzolka o ktoru by som aj zaujem prejavil keby som mal cash a wii no co ja viem mna nejako zasa nenadchlo ale je pravda ze som ho fyzicky este naml moznost skusit :)
Napísať odpoveď