Teraristika

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
Bongo-man
Expert
Expert

Teraristika

Príspevok od používateľa Bongo-man »

Tak co je tu niekto na fore kto ma terartko a v nom neakeho plaza. Ja sa s tym chystam zacat len neviem co vsetko potrebujem. Mam terarko 120x40x70 cm a schel by som bud neaku Agamu alebo nejakeho hada,
mohly by ste poradit nieco nenarocne ?
Mozte poradit aj nejaky obchod bo cez internet si zive zviera objednat nemozem. Najlepsie nieco v trnavskom kraji
Petoo
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Re: Teraristika

Príspevok od používateľa Petoo »

Bongo-man napísal:Tak co je tu niekto na fore kto ma terartko a v nom neakeho plaza. Ja sa s tym chystam zacat len neviem co vsetko potrebujem. Mam terarko 120x40x70 cm a schel by som bud neaku Agamu alebo nejakeho hada,
Mozte poradit aj nejaky obchod bo cez internet si zive zviera objednat nemozem. Najlepsie nieco v trnavskom kraji
na tvojom mieste by som napisal na nejaky specializovany internetovy portal alebo form venujue sa teraristike...
skus

Kód: Vybrať všetko

www.ifauna.cz
a nieco pogoogli
zuzkazuzka
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Určite kupuj priamo od chovateľa a na zverimexy zabudni!
Ja mám chamíka a možno ti pomôže stránka chamaeleo.sk, kde sú celkom fajn ľudia a vedeli by ti určite odporúčiť niekoho, od koho by si si mohol kúpiť dobré a zdravé zvieratko.
kubodinho
Professional
Professional

Re: Teraristika

Príspevok od používateľa kubodinho »

Bongo-man napísal:Tak co je tu niekto na fore kto ma terartko a v nom neakeho plaza. Ja sa s tym chystam zacat len neviem co vsetko potrebujem. Mam terarko 120x40x70 cm a schel by som bud neaku Agamu alebo nejakeho hada,
moj spoluziak ma niekaho pestreho hada , spytam sa jaky je to druh co vyzaduje a tak ked chces.
Napísať odpoveď