Tak co je tu niekto na fore kto ma terartko a v nom neakeho plaza. Ja sa s tym chystam zacat len neviem co vsetko potrebujem. Mam terarko 120x40x70 cm a schel by som bud neaku Agamu alebo nejakeho hada,
mohly by ste poradit nieco nenarocne ?
Mozte poradit aj nejaky obchod bo cez internet si zive zviera objednat nemozem. Najlepsie nieco v trnavskom kraji
Teraristika
Re: Teraristika
na tvojom mieste by som napisal na nejaky specializovany internetovy portal alebo form venujue sa teraristike...Bongo-man napísal:Tak co je tu niekto na fore kto ma terartko a v nom neakeho plaza. Ja sa s tym chystam zacat len neviem co vsetko potrebujem. Mam terarko 120x40x70 cm a schel by som bud neaku Agamu alebo nejakeho hada,
Mozte poradit aj nejaky obchod bo cez internet si zive zviera objednat nemozem. Najlepsie nieco v trnavskom kraji
skus
Kód: Vybrať všetko
www.ifauna.cz-
zuzkazuzka
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Re: Teraristika
moj spoluziak ma niekaho pestreho hada , spytam sa jaky je to druh co vyzaduje a tak ked chces.Bongo-man napísal:Tak co je tu niekto na fore kto ma terartko a v nom neakeho plaza. Ja sa s tym chystam zacat len neviem co vsetko potrebujem. Mam terarko 120x40x70 cm a schel by som bud neaku Agamu alebo nejakeho hada,