Pro Evolution Soccer 2008

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa saj »

Deryl napísal:Ako sa mení na klávesnici ovládanie ??? :?
Mrkni tam kde to mas nainstalovane a otvor settings.exe

1. Navod na zmeny nazvov timov ( North London --- Arsenal ) a pod.
Ked si stiahnete ten option file, tak ho skopirujte to mojich dokumentov - konami - saves a v hre date edit -- load

2. vlajky a pod.

Potrebujete Game Graphic Studio 7.1.8 alebo novsie …
link - http://downloads.gamingaccess.com/index ... e_id=14381

Stiahnite si najnovsie Loga pre kluby Premier League + Staty
Link http://downloads.gamingaccess.com/index ... e_id=14420

Pre istotu si zalohujte subor cv_0.img ktory sa nachadza v PES 2008/img adresary.

Otvorite Graphic studio, a otvorite file cv_0.img ktory sa nachadza v PES 2008/img adresary. (subor otvorite tak, ze hore v hornom lavom rohu kliknete na tlacitko – File,
potom Open a zadate cestu , kde sa vas cv_0.img nachadza)

Prejdete uplne dole na posledne 2 subory (flags_128x128... & flags_64x64...), pravym klikom na jeden z nich (flags_128x128) potom "modify the reserved space". Zmenite polozku v tretom boxe "reserve ... bytes for each one of the selected files" a cislo tam zadate 2297856. Teraz kliknete na prve tlacitko a vyberte save the img file ale vo vasom vlastnom adresary, tak aby ste neprepisali ten povodny !!!

Ked to dorobi, tak sa vas spyta, ci ma otvorit ten novo vzniknuty subor, dajte ze “YES“ .
Teraz urobte to iste jako pre flags_128x128 ale pre flags_64x64 a vyberte zase to reserve bytes this time, ale musite zmenit cislo na 671744 !!! Teraz uz mozte ten novy subor umiesnit priamo do PES 2008/img adresara,pod nazvom cv_0.img .

Zavrite aplikaciu Graphic studio. . Znova ju spustite a otvorte tento finalny cv_0.img
ktory ste si pred chvilou ulozili v do PES 2008/img adresary.
Chodte na posledne dva subory ako predtym, najprv kliknite pravym tlacitkom na subor flags_128x128 a dajte "import a file over this one" … vyberte subor, ktory ste si stiahli (to je ten subor ktory sa nachadzal v New_emblems.rar, nachadzali sa tam 2 subory - flags_128x128_8092.bin a flags_64x64_8093.bin), cize logicky vyberete ten s tym istym nazvom , cize flags_128x128_8092.bin . Teraz toto iste urobite pre subor flags_64x64, cize zase kliknut pravym tlacitkom a dat "import a file over this one" a vyberte subor flags_64x64_8093.bin . Thats it ….

navod by stales
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

sajmon dik za navod... inak uz som prisiel na to ako odstranit tu ciaru z monitora... ked to neslo v hre, zapol som ten Vsync na grafickej a prestalo to ist opozdene... len ma furt stve ako to ide... na 800x600 medium to ide skoro tak isto ako 1280*968 a high... je to mozne?
SSemteXX
Guru
Guru

Príspevok od používateľa SSemteXX »

Lewis napísal:neviete niekto preco nevieme hrat dvaja? jeden na klavesnici a druhy na gamepade? ako sa to nastavuje?
uz som nato prisiel tak nic
normalne,do CONTROLLER 1 si daj -,a do 2ky GAMEPAD :)
martin M
Star
Star

Príspevok od používateľa martin M »

tak konecne som si aj ja zahral na xboxe musim povedat ze je to ovela lepsie ako fifa...100-krat vacsia hratelnost...grafika je tiez pekna...celkovo tak na 9/10 moje hodnotenie...
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

ako to mam prosím vás nainštalovať? je tam dosť taký súborov ako flt-pes8.001 potom flt-pes8.002 a tak ďalej, potom nejaký RAW súbor flt-pes8.032 potom flt-pes8.nfo a flt-pes8.sfv

nič z toho mi nejde otvoriť ako image...tak čo s tým teda? :?
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

spojit v total commanderi ak sa nemylim ;)
notrit
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa notrit »

jak spojiť? ako do jedneho súboru aby z toho bol image? ak hej tak jak sa to tam robí?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ako zmenim nastavenie pre gamepad??? Mam strasny problem s ovladanim, kedze som zvyknuty, ze vpravo mam centrovanie a vlavo strelbu (ako v hre FIFA na tlacitkach A a D). Preto by som si rad vymenil tlacitka strelby a centrovania, lenze ked dam konfigurovanie v hre, tak mi to nejde. Dam zmenit tlacitko, ale je mozne kliknut len na to, ktore je k tomu aktualne priradene. Vopred vdaka za rady.
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

hojko napísal:Ako zmenim nastavenie pre gamepad??? Mam strasny problem s ovladanim, kedze som zvyknuty, ze vpravo mam centrovanie a vlavo strelbu (ako v hre FIFA na tlacitkach A a D). Preto by som si rad vymenil tlacitka strelby a centrovania, lenze ked dam konfigurovanie v hre, tak mi to nejde. Dam zmenit tlacitko, ale je mozne kliknut len na to, ktore je k tomu aktualne priradene. Vopred vdaka za rady.
nemam to este dotahane ale cital som jedno forum a tam sa na to
jeden stazoval a odpisali mu ze to ma skusit cez settings.exe, skus ak tam nieco take je
SSemteXX
Guru
Guru

hojko napísal:Ako zmenim nastavenie pre gamepad??? Mam strasny problem s ovladanim, kedze som zvyknuty, ze vpravo mam centrovanie a vlavo strelbu (ako v hre FIFA na tlacitkach A a D). Preto by som si rad vymenil tlacitka strelby a centrovania, lenze ked dam konfigurovanie v hre, tak mi to nejde. Dam zmenit tlacitko, ale je mozne kliknut len na to, ktore je k tomu aktualne priradene. Vopred vdaka za rady.
neviem ako ty...ale ja ti to vysvetlim takto,vsetko sa robi v Start,Programy,Konami,Pes08,Settings...,ja ti to vysvetlim na ovladaci,tam je to lahsie,takze to ZLTE Yon je "W"...cize " DLHA PRIHRAVKA DOPREDU",to modre Xko je "A"...cize "STRELBA",zelene Acko je "X"...cize "KLASICKA PRIHRAVKA",cervene Bcko je "D" cize "VYSOKA PRIHRAVKA",sipky doprava dolava...to je klasika...beh,potom to "RT" je v hre "C"..cize "KLUCKA" (na kluckovanie potrebujes stlacat Ccko a sipky na klavesnici)..."RB" je v hre "E"..cize "RYCHLY BEH","LB" je v hre "Q"..cize "ZMENA HRACOV"...dufam ze ti postaci ako informacia..podla tohto by si si mal vediet zmenit nastavenia :)...nemas zac :wink:
Prílohy
dsfd.JPG
VINNIE
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa VINNIE »

pes 6 > pes 2008... len môj nazor :( neviem si pomoct
SSemteXX
Guru
Guru

VINNIE napísal:pes 6 > pes 2008... len môj nazor :( neviem si pomoct
v com si nevies pomoct? .... :idea:
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

SSemteXX napísal:v com si nevies pomoct? .... :idea:
ze PES6 je lepsi ako 2008

//mne je to jedno :wink:
IZZi-BA
Star
Star

Príspevok od používateľa IZZi-BA »

Šu-Do napísal:ze PES6 je lepsi ako 2008
tak to je blbost len na prvy pohlad je to jasne
DanielDevil
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa DanielDevil »

ja som to stiahol, rozbalil rary, spojit cez Total Comander a ziskal som subor .out, neviete co s nim? skusal som ho prepisat na .iso a otvorit cez ultra ISO ale neslo to? co s tym?
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

xyz napísal:ja som to stiahol, rozbalil rary, spojit cez Total Comander a ziskal som subor .out, neviete co s nim? skusal som ho prepisat na .iso a otvorit cez ultra ISO ale neslo to? co s tym?
si na zlom fore... newiem co si stiahol.. ale vieme ze si stiahol warez :aasmile9: :wink:
jerichoo
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa jerichoo »

oproti minulému ročníku mi to pripadá ľahšie a to šprintovanie, šak to nie je beh to vyzerá jak korčulovanie skombinované s moonwalkom.. ale streli prestali lietať vysoko nad bránu oproti min roku
21tomy21
Star
Star

Príspevok od používateľa 21tomy21 »

Ale mne sa páči,že niektorým hráčom ako je napr. C.Ronaldo pridali ich hlavné črty ako maju v reale napr. prijímanie lopty spôsob robenia klučiek a pod. reaguje uplne inak ako ostatný hrači..to sa mi páči
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

21tomy21 napísal:Ale mne sa páči,že niektorým hráčom ako je napr. C.Ronaldo pridali ich hlavné črty ako maju v reale napr. prijímanie lopty spôsob robenia klučiek a pod. reaguje uplne inak ako ostatný hrači..to sa mi páči
jop.. je vidno ze ludia si dali zalezat na vyvoji PES 2008... zatial co ludia z FIFA 08 akurat nahodili o malo lepsiu grafiku.. a aktualizovali hracov a kluby.. inak nic ine...
SSemteXX
Guru
Guru

jerichoo napísal:oproti minulému ročníku mi to pripadá ľahšie a to šprintovanie, šak to nie je beh to vyzerá jak korčulovanie skombinované s moonwalkom.. ale streli prestali lietať vysoko nad bránu oproti min roku
tak to aj mne...niekedy tak krasne beham..a niekedy zas sa korculujem normalne..ale zachvilu tu mame opravny patch,a problemy nebudu :)
Napísať odpoveď